לעצור את הדחפור !

ניצן84

New member
לעצור את הדחפור !

אפילו שזה לא באזור של רובכם אבל עדיין לא יזיק אם תעזרו איכשהו או תביעו דעה.... "בימים אלו זה הולך להתממש וכנראה ולא ידעתם ! ! ! חוף הדיימונד (בין צומת כורסי לחוף צאלון) עומד להריסה ! ! ! מועצה אזורית גולן עומדת לתת ליזמים חיצוניים לבנות מלונות עם מאות חדרי אירוח על פינת טבע ששייכת לכולנו אם אתה חושב כמונו שכבישי אספלט, מבני בטון, ביוב ו"פיתוח נוף" לא יכולים להחליף בשום אופן את חופי הכנרת הטבעיים, פנינת טבע של כולנו ובמיוחד חוף הדיימונד הקסום, ולא מוכן לוותר על הערכים שבגללם בחרנו לחיות בגולן, ערכי שמירה ואהבת הטבע, הצטרף להתנגדות - ועכשיו ! טלפונים למחאה : ראש המועצה - 0505797111 סגנית ראש המועצה - 0502446840 פקס לשכת ראש המועצה - 046961535 מייל ראש המועצה - [email protected] טלפון למידע נוסף - 0544978668 " בבקשה תשלחו ותספרו על זה לאנשים כי אם לא נעצור את זה עוד חלקת נוף טבעית תעלם קליל ! מטה המאבק לעצירת תוכניות הבנייה בחוף אשלים/צאלון ובשאר חופי מזרח הכנרת ! http://kineret1.org/

תעצרו את הבולדוזר!!!

ראש הממשלה (ילד הכפות של הליכוד) אהוד אולמרט הקים ממשלה שמבזבזת כספי ציבור למטרה אחת- להרוס את מדינת ישראל! הרי מה אכפת לו, כשהוא אומר לכם שהוא רוצה לדאוג לילדים שלו ולנכדים שלו, הוא משקר, הילדים והנכדים שלו רובם גרים בחו"ל, אז מה אכפת להם מה קורה במדינה!? אפילו אריאל שרון אמר שלא יהיו יותר התנתקויות/התכנסויות (סתם מילים יפות לגרוש!) תעצרו את הבולדוזר!! מטה המאבק למען עם ישראל וארץ ישראל! אגב, כשהרסו את חופי גוש קטיף לא דיברתם...

Dark faith

New member
באמת הודעה שלא ראויה לתגובה.

ובכל זאת, ילד ה"כפות" הזה הוכיח לא רק למתנגדיו אלא לעולם כולו שהוא ראוי להיות ראש ממשלה. אישית אני מעריכה את אולמרט, לא מסכימה אם חלק מדרכיו (התנתקות שנייה) אבל ללא ספק מאמינה בו כראש ממשלה. נקודה שניה, הוא גר במדינה הזאתי? משמשע מספיק איכפת לו. אני לא מבינה מה הקשר שילדיו לא חיים כאן לבין אהבתו האישית למדינה??? אולי תחדד נקודה זאת?! (?!)

רותם,

העובדה שהגבת מוכיחה כי הודעתי אכן ראויה לתגובה. בכל מקרה, אני מודה, ההודעה נכתבה בכאב לב עצום (מכל מיני סיבות שאם זה באמת חשוב אני אפרט), ואין מודדים אדם בשעת כעסו, מקווה שתביני. שהוא ראוי להיות ראש ממשלה? הקשר שלו בין הון לשלטון מלכלך את כל המערכת הפוליטית בישראל, אגב, לא אני אמרתי את זה, אמרו את זה עיתונאי השמאל של "מעריב" ו"ידיעות אחרונות", וב"הארץ" אפילו דיברו על כך שאולמרט הוא האתרוג הבא של מדינת ישראל. האם ההוכחה של אולמרט על כך שהוא צריך להיות ראש ממשלה היא ה-25 שרים בכנסת שלו? כלומר זה שהוא מבזבז כספים בשביל שיהיה לו קואליציה רחבה בכדי לגרש עוד יהודים? מה ההוכחה שלו? איפה הוא הוכיח לכל העולם? אולי העובדה שהוא עוד העביר כספים לממשלת חמאס בעוד שכל אומות העולם החרימו את ממשלת חמאס? אולי העובדה שהוא מחפש דם יהודי בכל פינה? שהוא מדבר גבוהה גבוהה על מבנים לא חוקיים יהודיים בעוד שבמגזר הבדואי והמוסלמי ישנם פי 5 אחוזי בניה לא חוקית, אגב, גם את זה לא אני אמרתי, אמר את זה ראש עיריית סחנין. בקשר לילדים, זה באמת אולי לא היה בסדר, אבל בכל מקרה, אפשר לראות את החינוך...

MS6

New member
מדובר במושחת שמעולם לא ביצע

משהו מיוחד.. מישהו יכול להצביע על איזשהו הישג של אולמרט לאורך 30 שנים בפוליטיקה? העובדה שאיש קטן כזה נבחר היא עצובה מאוד. אבל כנראה העם האדיש הזה צריך להתעורר.. אז אפשר רק לקוות שהטעויות של אולמרט יעירו אותו.

ניצן84

New member
בקשר לחופי גוש גטיף..

אני מאוד מצטער על מה שקרה אני לא בא משום ארגון ואני לא שייך לשום ארגון ולא שמעתי על הריסת החופים הזואתי ואני מאוד מצטער שהיא קרתה....

איפה היית בשנה האחרונה?

או שאולי כמו רבים מתושבי תל אביב גם אתה ישבת בבית קפה והתעלמת?

ניצן84

New member
חחחחח

הצחקת אותי אני מהגולן ואני גר כאן כל החיים אנחנו כבר היינו קרובים מאוד לפינוי.... ואני יגיד לך את האמת אני מאוהב בגולן ולא נראה לי שאני ירגיש בנוח עד הסוף בכל מקום אחר, אבל..... אבל זאת רק חלקת אדמה והיא אף פעם לא הייתה באמת שייכת לנו או לסורים או לאימפריה העותומנית, היא שייכת לכדור הארץ ! ואם הסורים או האירנים יהיו מוכנים לשלום תמורת הגולן הייתי נותן אותו עם כל האהבה לאזור הייחודי הזה שום חלקת אדמה לא שווה את החיים שלך או שלי....

MS6

New member
אני לא מסכים איתך על הנקודה הזאת...

אין ספק שאדמה דווקא כן שווה חיים. עובדה, כל מלחמה וכל הרוג אי פעם באיזשהו קרב הוא הוכחה שאדמה כן שווה חיים. כשחייל נופל בישראל, צ'צ'ניה, עיראק או דארפור הוא נופל על מנת להגן על ערכים מסוימים (דמוקרטיה למשל) דת מסוימת (נצרות או איסלאם למשל) או ארץ. במהלך ההיסטוריה עשרות מיליוני אנשים הקריבו את חייהם למען ארץ. במיוחד בישראל. אם נניח מחר הערבים יאיימו: או שיפונו לאלתר כל היהודים מתל אביב או שנפתח איתכם במלחמה.. גם אז תתמוך בפינוי? אני מאמין שלא. ועצם העובדה שאתה לא תתמוך מוכיחה שדווקא אדמה חשובה לך יותר מחיים. הגולן הוא האיזור היפה ביותר בארץ, האנשים שחיים בגולן (ברובם) הם אנשים ציונים וחלקם הגדול נאמן לארץ ישראל, מסירת הגולן לידי ערבים שווה למסירת כל שטח אחר מארץ ישראל לערבים ואני אישית (מין הסתם) מתנגד לכך לחלוטין. השלום יבוא רק תמורת שלום, מסירת שטחים היא לא המפתח לחיים טובים כאן, ו13 שנות טרור ודם שהביאו עלינו יצחק רבין ושמעון פרס, מאז ההסכם המקולל שעליהם הם חתמו, מוכיחים זאת. השלום שלנו עם הערבים יגיע כשהערבים ילמדו לכבד ולהבין שאנחנו מארץ ישראל לא מתכוונים לזוז, רק אז הטרור יפסק, אמנם לאט לאט אבל יפסק, ונוכל לחיות בשלום עם השכנים שלנו. כל זמן שאנחנו מוותרים על חלקים מארץ ישראל אנחנו ממשיכים להחיות את התקווה הפלסטינית לשלטון ערבי על כל א"י (עובדה לכך היא עליית החמאס לשלטון). אני לגמרי איתך במאבק אגב אבל זה קצת רחוק לי חחח...

לא אמרתי שלא...

הבעיה שלא שלום ולא בטיח... אני לא התחיל להסביר לך את החשיבות של א"י, יש לנו השקפות עולם שונות, אני לא אומר שחיי אדם קודמים לאדמה, אבל בכל מקרה, לא שלום ולא בטיח, מחלקים אדמות כאילו זה אבטיח בשוק...

ניצן84

New member
דרך אגב אני בכלל לא התעלמתי

אני ראיתי בחדשות כמעט את כל הפינויים ואני חושב שזה היה מוגזם איך שהתושבים הגיבו אני רוב הקיץ והשנה הייתי בסביבה של כל מיני סרטים בעיקר כתומים אבל כל הסרטים האלה לא שווים שאני או אתה נמות...

למעלה