לעצמי תזכורת.

לעצמי תזכורת.

לכל אחד מאיתנו, יש את השק השחור שהוא נושא איתו, שק הכאבים, האכזבות, החרטות... " אם רק הייתי מתנהג או עושה אחרת... אם רק הייתי נפגש היום באותה סיטואציה, הייתי מתנהג אחרת..." והיום, היום אני כבר חכמה יותר, יודעת יותר... היום אני רוצה לבקש מעצמי, לא לפספס את ההזדמנות, את המתנה הזו, שקוראים לה היום. והיום אני יודעת, שאת השק הזה אולי אנחנו לא תמיד יכולים לשכוח, אבל בהחלט אסור לנו לסחוב אותו לכל מקום,בטח שלא בתרוץ,של "אנחנו לומדים ממנו" כי מה שלמדנו, הוא כבר חלק מאיתנו, הוא לא ילקח מאיתנו לעולם, זה אומר שאת שק הכאבים שלנו, אנחנו יכולים להשאיר בצד. אז ילדה, לפני שהיום הזה יעבור, לפני שתלכי לישון ותפספסי אותו, אני רוצה להזכיר לך... שאני יודעת שקשה לך לפעמים, למי לא ? אני יודעת שאת כועסת, מרגישה נבגדת, מתחרטת, ודשה שוב ושוב בשק השחור שלך, אז היום אני רוצה לבקש ממך, לעזוב אותו. להזכיר לך שאת לא תשני את העבר, ומה שלמדת הוא כבר חלק ממך. אל תתני להווה לברוח לך...

י ו ל י ק

New member
ועל זה נאמר...

הצער על אתמול,והפחד מהמחר,הם שני גנבים שגונבים את ההווה! בכל מקרה...צער על דברים,לא עוזר לנו להתקדם קדימה. למדנו,הפנמנו,המשכנו הלאה... ואל תשכחי,שכל מגוון החוויות שחווית,הטובות והרעות,הן אלה שהביאו אותך למקום שבו את נמצאת היום! והפכו אותך למי שאת... תאהבי את זה.

ה מוזה

New member
../images/Emo77.gifPRESENT-הווה -מתנה

מתנת הרגע נדירה ושברירית לא תמיד יודעים להעריך אותה כמו שצריך בדרך כלל רק לאחר שהיתה וחלפה .. אז זה כבר מאוחר מדי .. עבר . עבר נישא בשק מיוחד לכולנו יש מין שק אתמולים .. לא רצוי להניח אותו בצד הדרכים כי אנחנו עלולים לשכוח לאן אנו פונים השק הזה הוא כמו כוכב הצפון .. כל האתמולים שבו מובילים למקום מיוחד מאוד לעצמנו ..פנימה .. השק נעול וסגור לא תמיד נרצה להביט בו פנימה הוא כלל לא מכביד כי עם הזמן אנחנו לומדים איך להקל את משקל העבר - קוראים לזה השלמה השק הזה אולי נראה מיותר ומכביד אך הוא נחוץ והכרחי להמשיך את מסע החיים כמו טבעות העץ עם השנים ..נוספות ונחרטות כמו שיריון הצב ..שמגן עליו וכל שנה נחרטת לו על הגב אני לא הייתי רוצה לשכוח את השק או להניח אותו בצד כי מי שאני היום זה הרבה בזכות אותו השק . ממנו למדתי את שאת רשמת .. אל תתני להווה לברוח לך...

למעלה