לעצמי.............

לעצמי.............

היי חונה, עיצרי! עיצרי על אמת, רגע לא יספיק... חישבי, לא חייבים לבלוע את החיים בביס... זה מה שעבר לי בראש כשקראתי את הקטע הבא אותו כתבה ילדה חולת סרטן. "האם צפית אי פעם בילדים משתעשעים על קרוסלה? האם הקשבת פעם לגשם בנפילתו על האדמה הלחה? האם עקבת אחר מעופו של פרפר. או בהית בשמש בשקיעתה עם רדת ערב מוטב שתאט,אל תרקוד כל כך מהר הזמן קצר,המנגינה לא תמשך לעד. האם יומך עובר בטיסה? כשאתה שואל:"מה שלומך",האם אתה מקשיב לתשובה? בסופו של יום,כשאתה שוכב במיטה כשמאה המטלות הבאות שלך רצות במחשבותך... מוטב שתאט,אל תרקוד כל כך מהר הזמן קצר,המנגינה לא תמשך לעד. האם אי פעם אמרת לילדך "נעשה את זה מחר"? ובחפזונך,לא שמת לב לאכזבתו? אי פעם איבדת מגע,נתת לחברות ישנה למות כי לא היה לך זמן להתקשר ולומר שלום? מוטב שתאט, אל תרקוד כל כך מהר הזמן קצר,המנגינה לא תמשך לעד. כשאתה ממהר כל כך להשיג משהו כשאתה דואג וממהר במשך היום כאילו זו מתנה שלא נפתחה ונזרקה לפח. החיים אינם מרוץ, קח אותם לאט יותר הקשב למנגינה לפני שהשיר יסתיים"

magy

New member
אבל

גם אם את צודקת, אומרים לנו השכם והערב, בכל מקום, בכל מפגש, בכל סדנא, בכל פורום, (פורום של החיים), למהר, להספיק, לטעום מהכל, לפני שהכל ייגמר. ילדים בני שבע עשרה הספיקו בחיים , דברים שקשיש לא חלם לעשותם. לא אנחנו אשמים בחיפזון, מטיפים לנו, שוטפים לנו את המח...... אם אתה הטרוסקסואלי, אומרים לך שהפסדת חוויות שהיית חווה לו היית , הומוסקסואלי או דו-מיני... אם נסעת לחו"ל, אומרים לך שעדיין לא היית במזרח הרחוק, אפריקה, אירופה ואמריקה אינן מספיקות אם היית נשוי רק פעם אחת, אומרים לך שאולי הפסדת את בן הזוג המתאים , אבל אינך יודע כי לא התנסית.... אם בחרת שלא ללדת, אומרים שהפסדת לידה והורות...... אם עבדת עשרות שנים במקום עבודה אחר ומסודר, מציקים לך שלא עשית הסבה כדי להפיק עניין ממקום אחר... כל מה שלא נעשה, לא יהיה מספיק לא נוכל לבלוע את כל העולם ב-"מנת חיים אחת" שאותה קיבלנו... לכן, יש לדעת לעיתים, גם להשלים עם מה שיש......ולא לחיות תוך כדי מצוקה שאולי הפסדנו משהו......... והפסדנו, בטוח שהפסדנו......... אז מה? לצאת מגידרנו כדי להשיג את הבלתי אפשרי???? מתנחמים בלהריח פרח, לראות זריחה / שקיעה... מילה טובה שם ופה, חיבוק קטן.. שיר....נוף, ולהתפלל שלא יהיה גרוע יותר....... זהו, סיימתי את ההרצאה.........

magy

New member
אפשר עליי, תלוי מאיזו זווית מגיעים

ואם בכלל טורחים.......
PPPPPP

magy

New member
אם תיראֶה את כינויי, קרא בבקשה

אבל פה. הלך לי ההומור לאיבוד......... ================================================= אני כותבת לך, כי לא הספקתי להגיד לך בטלפון. שוב רצת אל חובותייך שקוראות לך. קוראות חזק ובקול רם. אז נלך מספר ימים אחורה, ואני רוצה להודות שבעצם העובדה, שאני הייתי זו שצלצלתי אלייך, למרות שדרשתי ממך, להפסיק אם ההתקשרות אליי, מצביעה על האפשרות המאד מציקה, שעדיין אין לי את האומץ והנכונות לסגור טוטאלית את הקשר הקלוש, ששמו, שיחות טלפון. בא ונגיד שאתה עושה לי טובה כעת, ואני היא זו הזקוקה עדיין, רק עדיין, לשיחות, שכבר אין בהן מאומה, פרט לשאלות אינפורמטיביות, טריוויאליות. גם זה יגיע לסיומו, אל דאגה. אבל בינתיים, מאחר וביקשת מאד להשאר בקשר, ואני לא יכולתי לסגור במכה אחת את כל הדלתות, נסוגותי, תפסתי אומץ וצלצלתי . ידעתי שלא תסרב. יוצא, שאני לא עומדת במילה שלי. אויי.... וכך אני גם מצטיירת בעינייך, כאישה שמודיעה דבר אחד, ועושה דבר אחר. לא נורא, טוב שלא נתקלת בנוקשות שלי, בעיקשות שלי ובנחישות כשאני מחליטה החלטה בלב שלם. אז נמשיך לדבר, אולי כדאי במקום שזה יקרה שלוש פעמים ביום, (יום חול כמובן), נעבור לפעם בשבוע? הא? תסתדר עם זה? נמאס לי לחכות לשיחות הטלפון האלה. לא שאני מחכה כי אתה מזניח אותן, לא, אני פשוט חיה עליהן. וזה לא בריא. לא בריא לי. מובן מאליו, שאני לא יוזמת אותן מהסיבות הכי מובנות בעולם. אז לא נתראה יותר. כן. אני לא רוצה יותר לראות אותך. מזכיר לי את ההלך במדבר , צמא, עייף , רעב, ...בעיקר צמא....שפוגש בדווי עם גמל....הולכים במדבר. מתחנן ההלך לטיפת מים לרוות צמאונו, אבל הבדווי עונה לו, שיש לו רק חצי כוס.. ומוטב שלא יישתה את חצי הכוס, כי בין כה וכה יישאר צמא גם אחרי חצי כוס המים. יש לך מין תיאוריה כזו. שעדיף כלום על חצי כוס מים. אבל ככה זה עם בדווים...הם לא מכירים את הילכות העולם המודרני. לא שמעו על רוויה חלקית, הם מכירים ...או צמא או השקייה מלאה עד טביעה. נו, אז מאחר והתיאוריה הזו לא מקובלת עליי, תשאר עם הגמל שאף פעם אינו זקוק למים. יש לו דבשת, אתה יודע, ומשם הוא מקבל את צרכיו. הגמל אינו זקוק לאנשים שידאגו לחסרונו. הוא מסתדר לבד במדבר. אני כנראה, או לא כנראה, תמיד אזדקק למישהו, שביד רחבה, מוכן להביא לי , כשאבקש כוס מים, חבית מלאה....או אגם.... ואם לא יוכל להביא לי את כל הים, לפחות, יקח אותי אליו. ולא. לא הייתי רצינית כשביקשתי ממך את הטובה שביקשתי. אתה יודע על מה אני מדברת. ביקשתי טרמפ על הגמל שלך. אתה יודע שלא התכוונתי. הו.. לא.. אני לא נדחפת למקומות שאינם רק שלי. ואתה היית נבוך כל כך. ידעת שבהסכמתך זו, תוכל לראות אותי.. וכמעט נענית בחיוב, אבל ביקשת לחשוב. אל תחשוב,...... הכל היה מתוך ציניות גמורה. חבל שלא יכולתי לראות את פנייך, כשהוצעה הצעתי המגוחכת. אני לא אקל עלייך לראות אותי. לא בחינם. לא בקלות. אז כעת, שנינו יודעים, ולא רק אני, שאני לא רוצה לראות אותך שוב. שיחות הטלפון תתכווצנה בקרוב.... ...(גם תכנם היום, כבר אינו מה שהיה פעם). השיחות המאולצות שלך, חפוזות, מתחמקות מהנושא הכאוב. שיח רעים על דא ועל הא. אז מה נשאר? להגמל מהאינרציה, מהרוטיניות, שמדברים בינתיים. זה יבוא. גם זה יבוא. אבל לאט, לא בצורה מאולצת. נפסיק לדבר. לא ברוגז, לא בכעס. סתם, כי אין יותר מה להגיד. אתה יודע, כשאין חוויות משותפות, אין מה לחלוק. ככה זה בטבע. ומי אנחנו שנשבור לטבע את חוקיו?

ה מוזה

New member
מגי ../images/Emo20.gif מול המילים שלך ..קטונתי

"לכי, ילדה אהובה, אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים. יש עוד דרכים שאותן לא עברו מעולם לכי לשם קחי לך, ילדה אהובה, את תרמיל האתמול יש בו כמעט את הכול לכי, ילדה אהובה, כי עוד לא מאוחר אל המחר....." שהמחר שלך ..והעכשיו שלך ילטפו אותך כמו משב רוח נעים... שלא תלכי במדבר, אלא שהחיים יהיו נווה מדבר ...

Y A E LY

New member
../images/Emo24.gif

חונה לרגע- את בסדר. את אפילו יותר מבסדר

ה מוזה - שפו על המשפט../images/Emo127.gif

"שהמחר שלך ..והעכשיו שלך ילטפו אותך כמו משב רוח נעים... שלא תלכי במדבר, אלא שהחיים יהיו נווה מדבר ..." אימצתי - אחלה איחול שבאיחולים!

החיים אינם מרוץקח אותם לאט יותר../images/Emo45.gif

החיים אינם מרוץ,קח אותם לאט יותר
למי יש הצעה איך שותלים את המשפט הזה במוח של מישהו יקר מאוד.

magy

New member
אין לי מושג בת כמה את....

אבל בגילאים מסויימים כדאי לשתול משפטים אחרים.......המתאימים יותר.... לזמן אין עודפים במחסן, כדאי להתחיל להזיז את התחת, לפני שהזמן בורח..... הכל תלוי בגיל......ובתרגיל.........

שאני אשלח אותך לקרוא את כל ../images/Emo6.gif

שאני אשלח אותך לקרוא את כל התגובות שלי כדי לגלות בת כמה אני, או את מעדיפה לינקים
לא מגלה ..ולא מגלה.. magy מה העניינים! קראתי את התשובה שלך על המסר שלי-והייתי איתך כל הערב-אשכרה כל הערב. בפורום שלך,באתר ודרך התמונות גם כמעט בבית שלך,הסתקלתי לך בעיניים,דיברתי איתך אבל אני עדיין חושבת מה לכתוב לך. את על הכוונת שלי היום ובקרוב תהיה הלידה. אני בת44 והתכוונתי לבעלי היקר,שעובד כלכך קשה ולא נהנה מספיק מההווה. להתראות בקרוב במסר.

magy

New member
אם זה בעלך........תגידי לו מידדדדדד

שיעצור את הסוסים...........וייקח אותך לחופשה מחוף אל חוף...... הכי רומנטית שיש בעולם....... בלי ילדים.....בלי חברים רק את והוא....... על ספינה .....איטית.....שנוסעת בים.......בלי סוף..... ונסו להתנהג כאילו הכרתם זה עתה....... עם כל החיזורים של פעם....... אל תמהרו לשום מקום, סתם להקשיב לשחפים הצורחים , להביט בגלים שיוצרת האוניה.....לראות את השובל הקיצפי.... לחפש דגים במים......ודולפינים שרודפים אחרי האוניות בתקווה לשאריות אוכל. להכנס לתא.....לשים מוסיקה רוגעת.....להדליק נר או שניים, ריחניים.... ולהתחיל לעסות אחד את השני....בשמנים מבושמים...... אחר כך........ טוב, אחר כך, הוא יירצה כל חודש לקחת אותך לחופשה כזו....... וזה לא חלום......... אם רק רוצים........עושים שזה יקרה...... זה לא קורה לבד......צריך לעשות .......לא רק לדבר.........

עם בני או בלי בני ../images/Emo6.gif

אני רק לא מבינה למה הרומנטיקה כלכך מסובכת אצלך?!!!!!!! התעייפתי רק לקרוא את התיאור שלך,יא נוסטלגית אחת! התכוונתי לדברים הרבה יותר פשוטים לכבות את הביפר בשבת לכבות את הפלאפון ב10 לנוח ככה סתם בלי לעשות שום דבר להביט בילדים הגדלים ולרוות נחת שירשה לעצמו לנוח יותר מ-5 דקות ולאכול יותר מ-10 דקות. ולהיות בטוח שהעולם ימשיך להתקיים גם בלעדיו. דרך אגב מה את עושה פה בכלל?!! למה את לא בנוסטלגיה?!! אני חושבת שמוזה מבקשת ממך לשים עין עלינו כשהיא הולכת לישון. ואני לתומי חשבתי שאני פה לבד,ולא ידעתי שאת פה כל הזמן.

מוזה תשמרי עליי-תראי מה היא../images/Emo31.gif

מוזה תשמרי עליי-תראי מה היא מלמדת אותי היא חושבת שזה פורום "סקס" תתארי לך שאני אבוא אליו עם בני ועם השמנים אז הוא בטוח שורף לי את המחשב היא לא מבינה שאני לא אגיע אפילו לטיול הראשון טיול מחוף לחוף!!חחחחח יש לי כרטיסים פתוחים בית שלושה מפלסים על הים במיאמי סירה צמודה,בריכה ,ים ואי אחותי מתחננת רק שאני אבוא איך איך אני יכולה לעזוב שני בנים בצבא כל היום אני מחוברת לחדשות כל יום עובר אני אומרת תודה

למעלה