לעצמי

לעצמי

לישון מספיק [-איך? -את יודעת איך.]
לאכול נכון. [לחיות ביום ולישון בלילה] וברצינות, לאכול טוב, ובריא, וכמו שצריך. להתחיל לקחת ויטמינים. אני לא חולה בכמויות האלה בד"כ...
להיות עם אנשים שעושים לך טוב.
לעשות דברים שעושים לך טוב.
לחשוב מחשבות שעושות לך טוב. [כן, יש הבדל, יש לך השפעה על זה. את יודעת את זה, את מרגישה את זה.]
לדעת להחליט. או להחליט, ולנסות שזה יהיה לכיוון הנכון, גם אם לא בטוחים שיודעים. או יותר טוב, אם יודעים ולא רוצים או שקשה.
לעמוד בזמנים
לרצות לצאת מהבית. העולם בחוץ לא כל כך נורא [כבר שכחת?], אפילו אם המציאות כרגע מרגישה אפורה הרבה יותר מדי.
להתלבש חם.
לקנות בגדים יפים. מגיע לך. [???]
לשמור על עצמך...
לקחת דברים שאת רוצה לכיוון כלשהו. הם לא יקרו מעצמם.
לא להיות סמרטוט. [ח-ה]. אבל באמת. אוף. לא להיות. אל תהיי. מגיע לך טוב, את שומעת? [לאמאמינהלעצמיבשיט] טוב. מתישהו הרשימה הזאת תראה יותר סגורה על עצמה ואחרת. ועד אז. אני באמת, באמת צריכה לקחת ויטמינים...

אולי זה

לטובה שזה לא שלח את מה ש. circles and circles זה רק ש חורף [ומיטות הן קרות] ואין מי ש יחמם שוב אותה נקודה ואיך שלא היית מתנגדת לעוד מעגל אפילו אם הוא יגמר ברצפה הנוקשה, הקרה הרי הלבד גדול אפילו על זה. אני צריכה משהו מישהו משהו מישהו

1:00

and you know you're gonna lie to you in your own way know know too well know the chill know she breaks my siren [...] (היא לא נשמעת משהו) (היא לא) (נשמעת) (רק היינו, מתות יחד בשקט) (יש בכלל משהו שיכול..?) (ואם אני רוצה למות איתך בשקט?) (אין לי קול לעשות בו רעש ולא כוח) (גם לי) (אפילו לי) (ואולי זו רק ההרגשה) (ואולי זה רק החושך ש) (בא מהר מדי בימים אלו) (והקור) (וחוסר הרצון לזוז מהמקום) (והאיןסיבה) (האיןסיבה) (האיןסיבה) and you know you're gonna lie to you in your own way (הייתי רוצה) (לחבק) (משהו) (שלא קיים) (הוא מסרב לחבקני חזרה) (הוא גדול מדי על שתינו) know know too well know the chill know she breaks my siren

>><<

mommy, i think the winter is crying can you hear it too? a blow of the wind into a hankercheif a shiver of sheer seclusion of each tear falling down from the eye of a cloud [אני לא יודעת על מה אני מדברת, אני מציפה, אני צריכה לקום, אני לא קמה, קר לי.]

lital172

New member
../images/Emo23.gif רק להגיד שקראתי, איתך.../images/Emo39.gif

מקווה שתצליחי להגשים לך את המטרות האלו וכל כוכב יתגשם.

../images/Emo27.gif

נורא בא לי לדמיין את החיים שלי טובים אחרים כמו שפעם הייתי מדמיינת אותם לדמיין אותי יוצאת החוצה אל אויר כלשהו את היכולת לנשום שמאפשרת לחשוב ועצמאות כלשהי הרגשה חזקה כזאת שזורמת בעוקרים של י ש

noosh

New member
נורא בא לי

להגיד לך ש כל הגעגועים וההתנפצויות בקטע הזה ממש עושים לי לרצות להגשים לך חלומות. ושלדמיין את החיים שלך טובים, אחרים, זה לכלוא את עצמך בתוך השלמה שמה שיש לך הוא לא טוב, בתוך מעין תפיסה כזאת שאת מדמיינת וזה לא יהיה. ואולי לא לכלוא, כי לכלוא לא יעשה לך טוב. זה סוגר לך את האופציות, ואת יודעת שהן קיימות, את יודעת שהאויר הזה יכול להיות כאן. זה קשה ומתיש ומסובך, זה להתפשר המון, המון. וזה מפחיד, לחשוב על זה. אבל זה יכול לתת לך, ולו לשניה, את ההרגשה הזאת של -יש- בעורקים, וזה שווה את זה. | לב |.

למעלה