לערבב אדולאן -+
-לילה טוב |4u

• פותח הנושא 3VIVI
  • פורסם בתאריך

3VIVI

New member
לערבב אדולאן -+../images/Emo72.gif-לילה טוב |4u

אני נהנתי מתגובות הילדודס -מקווה שגם לך אסף יהיה כייף,,, ולכולם- מהי אהבה? קבוצת חוקרים הציגה שאלה בפני ילדים בגילאי 8-4 שנים. השאלה היתה "מהי משמעות האהבה", והתשובות שהתקבלו היו הרבה יותר מרחיבות ומעמיקות מאשר אפשר היה לצפות מילדים בגילאים הללו. האהבה היא: האהבה היא התחושה הראשונה שמרגישים לפני שמתחילים הדברים הרעים. כאשר אצל סבתאלה´ שלי החלו הסימנים הראשונים של ארטריטיס, היא לא יכלה למרוח לק באצבעות הרגליים שלה, לכן הסבאלה´ שלי מרח לה לק באצבעות, אפילו שגם לו אחר-כך התחילו סימנים של ארטריטיס בידיים שלו. זוהי אהבה. כאשר מישהו אוהב אותך, הדרך בה הוא קורא בשמך היא שונה. אתה יודע כי שמך בטוח בפה שלו. אהבה זה כאשר בחורה מתיזה על עצמה בושם ובחור מתיז על עצמו אפטר-שייב, הם יוצאים ביחד ומריחים זה את זו. אהבה זה כאשר אתה אוכל עם חבר ונותן לו את רוב הטוגנים שלך, בלי שאתה מבקש את שלו בתמורה. אהבה זה שכאשר החבר שלך עשה שטות שהזיקה לך, אתה מאוד כועס עליו, אבל אתה לא צועק, כי אתה יודע שזה עלול לפגוע ברגשות שלו. פעם אחת אחותי הגדולה חלתה, וכל הגוף שלה התמלא בפריחה, והחבר שלה היה מבקר אותה כל יום. הוא לא חשש מזה שהוא עלול להידבק, והוא ליטף בלילות את הראש שלה עד שהיא היתה נרדמת, ואז הוא היה חוזר הביתה. זוהי אהבה. אהבה זה מה שגורם לך לחייך אפילו שאתה עייף. אהבה זה כאשר אמא שלי מכינה קפה לאבא שלי, אבל לפני שהיא מגישה לו, היא טועמת קצת כדי לבדוק שהקפה טעים. אהבה זה כאשר אתה כל הזמן מנשק, ואפילו כשאתה מתעייף, אתה רוצה להישאר ביחד, לכן אתם מתחילים לדבר. אהבה זה כאשר סיפרת לחבר שלך משהו לא טוב על עצמך, ואז אתה פוחד שהוא לא יאהב אותך יותר, ופתאום אתה מגלה שלא רק שהוא לא הפסיק לאהוב אותך, אלא שאפילו הוא אוהב אותך יותר! אהבה זה כאשר את אומרת לבחור שאת אוהבת את החולצה שלו, והוא מתחיל ללבוש אותה כל יום. אהבה זה כמו זוג קשישים נחמדים, שהם עדיין ממשיכים להיות חברים טובים, למרות שהם ביחד כבר שנים רבות… כאשר הייתי צריכה לבצע את רסיטל הפסנתר הראשון שלי, הייתי מאוד נפחדת ומבוהלת והסתכלתי מסביב בכל הקהל, עד שראיתי את אבא שלי מנופך את היד לעברי ומחייך אלי. הוא היה היחיד בקהל שעשה זאת, ואז נרגעתי. אמא שלי אוהבת אותי הכי הרבה. לפני שאני הולך לישון, היא מכסה אותי באלף נשיקות. אף אחד לא מנשק אותי כל-כך הרבה כמוה. אהבה זה כאשר אמאלה´ שלי נותנת לאבאלה´ שלי את מנת העוף הכי גדולה. אהבה זה כאשר אמאלה´ שלי רואה את אבאלה´ שלי כולו מזיע ומדיף ריח, ולמרות זאת היא אומרת לו שהוא הכי-הכי חתיך, אפילו יותר מאשר רוברט רדפורד. אהבה זה כאשר הכלבלב שלי מלקק לי את הפנים, למרות שהשארתי אותו לבד כל היום. אני יודעת שאחותי הגדולה מאוד אוהבת אותי, כי היא נותנת לי את הבגדים שהיא לא משתמשת, ואז היא צריכה ללכת לקנות לעצמה בגדים חדשים… אסור לומר ככה סתם "אני אוהב אותך" כאשר לא מתכוונים לזה… אבל אם באמת אוהבים מישהו צריך לומר לו, כי אולי הוא שכח.

lupland

New member
מה יפים הלילות בכנען...

היי ויוי.שוב אנחנו פה...לא אותו היום אבל בערך אותה השעה... מה אני אגיד לך...את גורמת לי לספקות באשר לחומה ומגדל שבניתי לי לתפארת...
.עוד רגע ואני אצא החוצה "לשוק" לחפש לי אהבה...
אם אכן ילדים כתבו זאת.ואכן ניתן לראות זאת דרך לא מעט תשובות.ישנה רק תשובה אחת שהעלתה בי נשכחות-רוברט רדפורד... כשהייתי קטן.בגיליים של 6-10.עם שיער שטני ושביל בצד.אמא תמיד אמרה לי "אתה הרוברט רדפורד שלי..."
מיותר לציין שלא הבנתי על מי היא מדברת בכלל... קדימה.הלילה רק התחיל.מחכה לעוד...אדולן... נב: קפצתי לפורום העירקיים שהפנית אליו.נהניתי מהקללות ויותר מזה לראות שמאז כיתה ד' אני זוכר כמה אותיות מהכתיב הערבי...

3VIVI

New member
../images/Emo150.gifרוברט רדפורד,,

-אני מתחילה להעריץ את האמא שלך כל יום מחדש ,,רק בגלל שאתה דומה לו , ,,אביא לך עוד כמה שכטות של האדולן שמצאתי בדרכי הגולשת במעמקי האינט'. -1 כשהמוכר אומר לכם שהנקניקיות החריפות לא כל כך חריפות- אל תאמינו לו, כי הם כן -2 כשאבא שלכם אומר לכם להוריד היום אנטי וירוס- תורידו -3כשאתם מקבלים חשבון פלאפון/טלפון- תברחו מהבית לכמה שעות, או שפשוט תעשו את עצמכם חולים, זה תמיד עוזר -3 אל תאכלו את האוכל של הדגים שלכם, במיוחד אם כתוב על זה "קוביות תולעים" (זה מניסיון אבל לא שלי ) -4 כשמתקשרת אליכם באמצע הלילה אחת בשם חיה- תנתקו את הטלפון ותנעלו את הדלתות תקנון לאנשים שנולדו עייפים נולדנו עייפים וחיים כדי לנוח אהוב את מיטתך כפי שאתה אוהב את עצמך תנוח היטב ביום כדי שתוכל לישון היטב בלילה כשאתה רואה מישהו נח- עזור לו העבודה מעייפת, השאר אותה לאחרים ממנוחה רבה מדי אף אחד עוד לא מת... כשבא לך חשק לעבוד- שב, חכה עד שזה יעבור לך עשה את מנוחתך קבע אל תדחה למחר מה שתוכל לדחות למחרתיים חסוך בכוחותייך זכור: החיסכון הוא ערובה לאורך ימים המתאמץ במלחמה הוא גיבור, המתאמץ בעבודה הוא חמור.. כמה טוב לא לעשות כלום ואח"כ סתם לנוח

lupland

New member
אז מי בא?

ויוי היקרה.חברתי למקלדת לשעות הסוערות של הלילה.קצת פרופורציות... הייתי אז צעיר...ילדון...כולו זאטוט...
...איפה יש אמא שלא מחשיבה את יוצאי חלציה לטובים.מיוחדים.והיפים ביותר??? חוץ מזה...השנים נתנו שיבתם בי...הכרס טפחה...השיער התדלדל...הגבות חברו להן יחדיו...הראייה הטשטשה...העצמות נחלשו...השרירים רפו... איזה רוברט ואיזה רדפורד...מקסימום פורד אסקורט
דרך אגב.אם כבר הזכרנו אותה...מחר בבוקר. לראשונה זה 34 שנים.אבא נוסע איתה לסופשבוע בים המלח... ו "לתינוק" שלה.בן ה-31 היא דאגה מבעוד מועד להכין כמות של אוכל שמספיקה לגדוד... אז יאללה חברה.אבא ואימא נוסעים לסופשבוע ויש לנו וילה להשתולל בה.מסיבת פיג'אמות עד אור הבוקר עם מוסיקת טראנס ובר משקאות חריפים.תמריצים כגון סטרואידים 20 מ"ג עלי.מהר מהר.מספר המקומות מוגבל וההרשמה בעיצומה...אז מי בא???

קאריני21

New member
אמרתי לכם ...

שיש פה מישהו שהוא מחוק!! הינה הוא!!
גם בגיל 31 הוא מתנהג כבן 15 ...
כן כן .. בטח ... מסיבת פיג'מות אצל אסף. אני חושבת שהפרדניזון משפיע עליו למרות הכמות הדי מזערית. או אולי המסחר...יותר מידי שעות
אסף, יש לי דבר אחד להגיד *קול של טל פרידמן* : "מההההה??? כבר נגמר??? אבל עוד לא התחלנו ...!! והכתוביות כבר רצותתת"... אני מצטערת יותר מידי שעות ב -
למרות שדי הייתי חכם ב -
היום
בערך!

gaia20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני רואה שההומור מתגבר בשעה כזאת... כלומר בשביל לצחוק צריך לחכות ללילה??? אוף........

lupland

New member
"הדפוק (מחוק) הזה עושה לך טוב"?

שוברות לבבות קטנות שלום. אני חייב להודות שאני לא מבין מה כל כך מחוק בהזמנה לא רצינית של בחור לא רציני לארוע לא רציני. אבל אם הדבר מעלה ולו שינוי קל בזוית של השפתיים לכיוון חיוך...הרי שזה שווה. בכל אופן חזרתי עכשיו עם טופס בדיקת הדם שעשיתי הבוקר.נראה שטסיות הדם החליטו לעשות שרירים.כבר חודשיים שהן תקועות סביב ה-80 אלף פלוס.מה שמונע את המשך הורדת הכדורים לרמת-אפס (רמה שהוגדרה ביני לבין עצמי לפני כמה חודשים).לפיכך המטרה הוגדרה.המשימה קשה.אך בכוחות משותפים של ברית הקואליציה החיסונית שהוקמה לטובת מיגור או הכנעת ציר הרשע הבן לאדני הפנימי-נעשה זאת. זהו.אז אם צריך להתכנות מחוק על מנת להעלות חיוך מדי פעם...הדבר שווה. המשך אחר צהריים נחמד לכולנו. נשתמע בערב...(ויוי אני סופר את השעות...)

קאריני21

New member
הטסיות שלי

תראה, הטסיות שלך שנמצאות בגבול ה 80 אלף כל הזמן ... זה עוד סביר ..בערך. כמו כל רופא שאומר לי "כל עוד אין לך דימומים זה בסדר". חוץ מזה, שהטסיות שלי גם נמוכות ... אבל לא נותנים לי כלום. כי מה אפשר לתת? וכמה זה כבר יעזור ? והאם לעזאזל זה ישאר ככה לנצח? אז זהו ... שיש פתגם שאומר : "ברפואה ובאהבה אין תמיד ואין אף פעם"... וכן אתה מחוק! אעלק מזמין אותנו ואחר כך לא .... grow up man

3VIVI

New member
ערב טוב ,,../images/Emo78.gif../images/Emo96.gif

היי אספ ,,(ומי שער גם)יאללה להפסקת הקפה עם עוגת הגבינה ,,, סיפור שמצאתי ואני לא יודעת אם הוא מתאים למסיבת הפיג'מות אך בכל זאת ,,חמוד "בימים עברו, במקום רחוק מכאן, חי מלך אכזר ששלט בממלכתו ביד רמה וללא רחמים. כל האזרחים במדינה קראו לו טירן, והתפללו יום ולילה שיהיה להם מלך אחר. יום אחד, להפתעת כולם, אסף אליו המלך את כל אזרחי המדינה, מקטן ועד גדול, נשים וטף, ואמר להם כך: "נתיניי היקרים, עברו חלפו להם ימי הטירנות שלי. לא עוד. מעכשיו והלאה, אתם תחיו בשלום ובשלווה, ללא גזרות חדשות, וללא הכבדת מסים וחוקים. אני החלטתי לשנות את דרכיי ולהיות שליט הוגן וצודק, ולהביא אושר לכל הממלכה." כל האנשים היו בהלם, היתכן?? האין הם חולמים חלום? שמחים וטובי לב התפזרו כל אחד לביתו. המלך אכן קיים את דברו, ומאותו יום והלאה נודע כמלך רחום וחסוד, ושמע טוב ליבו והגינותו יצא למרחוק. אחד ממשרתיו הקרובים של המלך לא יכול היה לעמוד בפני הסקרנות, וניגש אל המלך בשאלה: "הגד לי, מלכי, איך קרה השינוי הזה שחל בך? מה גרם לך להחליף את העריצות בנדיבות, ואת הרוע בטוב לב?" ענה לו המלך: "באחד הימים, בעודי רוכב על סוסי ביער, ראיתי כלב ציד רודף אחר שועל. השועל הצליח להימלט ולהיכנס למחילה שלו, אבל לא לפני שנושך קשות על ידי הכלב ברגלו, דבר שוודאי ישאיר אותו נכה וצולע כל ימיו. הכלב, בדרכו חזרה לביתו, נתקל באדם שזרק עליו אבן גדולה שפגעה במצחו וריטשה את עינו. הכלב הזה כבר ישאר עיוור בעין אחת כל ימיו. האיש לא הספיק להתרחק משם, כאשר בא סוס פרא ובעט בו ושבר את רגלו. והסוס שפתח בדהירה מהירה, נפל לתוך בור ענק ושבר את מפרקתו. באותו רגע תפסתי את עצמי והבנתי שאי אפשר לעשות רע, בלי לקבל רע בחזרה. באותו רגע החלטתי לשנות את צורת שלטוני. באותו רגע הבנתי ש
מי שעושה רעה, במוקדם או במאוחר תבוא עליו רעה גדולה יותר.
" כמו שנאמר...מוטב מאוחר מאשר לעולם...

ל3

New member
ויוי המקסימה

תודה על הסיפור- תמיד מביאה לנו דברים מרתקים ומעניינים

פנפוני

New member
|ל../images/Emo23.gifשבת שלום והמון חיבוקים../images/Emo24.gif

אני כנראה מאוד אוהבת ומאוהבת ונאאהבת.... ושרק ימשך כך..... דניאלה.

למעלה