לערן - הצעות שיפור!

n e t a n e l k

New member
לערן - הצעות שיפור!

1) הטכנולוגיות עולות הון תועפות!!! זה לא הגיוני שב-50 מיליון אני משפר את החיילים שלי ב10 אחוז!!, וגם בכל הדברים האחרים כנ"ל. 2) עם ההתפתחות של המדינה שלי אין לי עליונות צבאית, אני עדיין יכול לתקוף רק את המדינות ברמה שלי, המבחר לתקיפה יותר מדי מצומצם!! 3) הסיכויים לנצח בהתקפה נמוכים מדי!! קח לתשומת לבך, נתנאל

n e t a n e l k

New member
נכון, אבל בשביל הדבר הקטן

הזה, לשפר חיילים ב10% זה המון!! ולא רק זה, כל הטכנולוגיות יקרות.

meetAmeet

New member
זה טוב מאוד.

לתקוף מדינות חלשות זו לא בעיה- טוב שיש הגבלה על הדירוג. מזל שסיכויי ההתקפה נמוכים מההגנה-ראיתי משחקי רשת שבהם זה לא כך וזה פשוט הורס את המשחק- אתה משחק 3 ימים והורסים לך הכול- המשחק הזה מצטיין בכך שהוא לא כזה. למרות שטילים בליסטיים זה גם לא נחמד וכל אחד מאיתנו היה קורבן להם :).

levy boy

New member
מזה 50 מיליון??????

אם כבר הייתה אומר שומרים אז אתה יודע הייתי מבין אבל 50 מיליון אני מרוויח את זה בתור ועוד נשאר לי כסף עלק 50 מיליון חחחחחחחחח הצחקת אותי אני בטוח אתה דיורג 1000

bluh1234

New member
צודק אחי ...המשך

למדינות החלשות זה אולי נראה יקר אבל אם הזמן זה משתפר אני משופר בהכל ! חוץ משמורים אוזבקים ויש לי מפעלים רמה 7 כבר .. וזה כבר משעמם אני מחכה לשידרוגים נוספים וערן עושה כממו שצריךש והא מוסיף ולדעתי האפםלה חייבת להיות יקרה יותר או לעשות רמותצ האפלה יענו שזה אחזוים חסימה או משהו בסגנון (לא לתפוס במילה !)

למעלה