לערן- עובר כל גבול!!!

dipdip

New member
לערן- עובר כל גבול!!!

שלום המדינה שלי לא מדורגת בין ה10 הראשונות ולומר את האמת גם לא ב100 הראשונות אבל.... ישנה הרגשה מאוד לא נעימה שעקב תלונות רבות מחברי הפורום על חוזק הברית של 1THE.. ניסית למצוא דרך לנטרל את הברית (ככה זה נראה). בעבר, כאשר היו כל מיני שינויים במשחק, עם חלקם הסכמתי ועם חלק לא אבל תמיד ידעתי שאותם חוקים, הגבלות/הקלות שחלים עלי חלים גם על כולם וכל שחקן במשחק משחק עפ"י אותם חוקים בין אם הוא בדרוג 1 ובין אם בדרוג 2000, וככה צריך להיות בכל משחק שהוא. החידוש שיצרת גרם למצב שבו חלק מהשחקנים במשחק נאלצים לשחק עפ"י חוקים אחרים מאשר שאר חברי המשחק! על אותו משקל יכולת לומר שמעכשיו כל מי שבדרוג שמעל 1000 יקבל יותר תורים בשעה מאשר מי שבדרוג מתחת ל1000 זה נראה לך הגיוני?!? למה? למה שלמישהו אחד יהיה יותר קל ולאחר יותר קשה, למה? אלה שנמצאים במקומות הראשונים, איך אתה חושב שהם הגיעו לשם? גם הם היו פעם מקום 50 והם ידעו לשחק בצורה כזו שתביא אותם למקומות הראשונים! כל פעם שמישהו יכתוב משהוא בפורום אז תשנה את המשחק בגלל זה? חוץ מזה שעכשיו השגת ההפך ממה שרצית - בגלל שרוב המדינות בעשיריה הראשונה שייכות לאותה ברית וכיוון שהן יכולת לתקוף רק את עצמן הן פשוט יתאחדו כולן נגד כל מדינה בעשיריה שלא שייכת אליהן - כל הכבוד ותודה עכשיו אף מדינה שלא שייכת לברית לא תוכל להכנס למקומות הראשונים. החידוש הזה הוא פשוט התערבות חיצונית במשחק והיא לא הוגנת בכל צורה שלא תסתכל על זה. אין לי שום אינטרס לומר את הדברים האלו מעבר לכך שחוסר ההוגנות הזה מוציא לי את החשק לשחק.

Lightning82

New member
בהחלט בעייתי

אני לא חסיד גדול של כוחות השוק והיד הנעלמה, אבל אני לא חושב שצריך להגביל את כוחה של האליטה במשחק בצורה חיצונית. כאן זה לא משחק סכום אפס, כל הזמן שחקנים מקבלים "מהשמיים" (ערן) משאבים. חוץ מזה רואים התחלה של התארגנות ההמון נגד האליטה השלטת. החוק החדש יכול ליצור מצב שבו העשרייה הראשונה תורכב בסופו של דבר מברית אחת, שתעשה רוטציה עם עצמה על המקומות הראשונים. מצטער אם מה שכתבתי נשמע פלצני.. פשוט מושפע מהלימודים..

gindis

New member
תשובה

המטרה במשחק לשרוד ולהשאר ראשון כל הזמן! אני מוסיף קושי על מנת לעשות את המשחק יותר קשה ויותר מעניין! זה שחצי מהשחקנים הם מאותה ברית לא משנה את החוק, כי בעוד שבוע...שבועיים יהיו שחקנים אחרים במקום הראשון! החוקים של האו"ם וההגבלות יאפשרו תחלופה במקום הראשון ורק החכם והחזק ביותר ישאר זמן רב במקום הראשון

dipdip

New member
מה?

בכלל לא ענית על מה שאמרתי! המשחק מצד אחד הופך להרבה יותר קל בשבילם ומצד שני ליותר משעמם בשבילם. כל השחקנים מחויבים לאותם חוקים! לא יכול להיות שהם "יענשו" בגלל שהם הצליחו להגיע לאן שהם הגיעו. אתה גם מונע מאחרים להגיע לשם!- כמו שהם הצליחו גם אחרים יצליחו זו התערבות ממש לא נעימה במשחק. תן למשחק לזרום, זה לא הוגן.

למעלה