לערן

putiman

New member
לערן

אולי תפתור את הנושא של מטוסים ומסוקים? אין שום טעם בהם כי לקנות טילי הגנה עולה מעט והם משמידים את כל המסוקים ומטוסים ואין בהם צורך!! ובמציאות זה ממש לא ככה

putiman

New member
איך בדיוק?

הרי אם יש 300000 טילי הגנה אווירית משופרים דרגה 5 , צריך בערך 450000 מטוסים משופרים דרגה 5 כדי ליצור נזק שים לב להפרשי העלויות בין שניהם!!!!!!!!

droryonit

New member
אני לא מבין את הבעיתיות

זה בדיוק כמו בחיים. מטוסים עולים מאות מליונים וכל טיל עולה (בהגזמה) מליון. טילים הם להגנה בלבד! ברור שמטוס שאמור להזיק יעלה יותר מטיל שנועד להגן. ברור גם שמספיק טיל בודד (וזול יחסית) להפיל מטוס (אל תשכח שיש נשק נגד מטוסים יותר זול ולא פחות יעיל - זוכר עיראק? וולקנים מאירים את שני בגדד?) אני לא חושב שיש צורך בשינוי - אולי הוספה של מטוסי הפצצה (טכנולוגיה ממתקדמת יותר של מטוס?) שפגיעים פחות מטילים אבל גם מדויקים פחות בהפצצות. היחס הקיים בין טילי הגנה אווירית למטוסים תקין בעיני.

חץ הזהב

New member
רעיון חדש

יהיה אפשר לעשות הפצצות שמיועדות נגד טילי הגנה אווירית,הן לא יהרסו כמעט שום דבר אחר ובקושי יפגעו בחיילים אבל ישמידו בהתקפה מוצלחת חלק מטילי ההגנה ויאפשרו להתקפות הבאות מהאוויר לעבור בקלות רבה יותר. (כמו למשל ההתקפה על סוללות הנ"מ במלחמת לבנון).

J E W

New member
ואיך זה ישנה? זה עדיין יהיה מטוסים

מול סוללות הנ"מ ואם עד עכשיו המטוסים לא היו נופלים למה שעכשיו זה פתאום כן יקרה? הכוונה שלי היא מהמציאות...אם תשלח רביעיית אף 15 להוריד כמה טנקים או תשלח רבייעיה אחרת להוריד נ"מ זה יהיה שונה? לא נראה לי....זה עדיין יהיה אותו מצב..... ואם כבר אז מה עם הארטילריה? איך זה שאין שום נשק פרט לארטילריה שיכול להוריד אותה...

The Lightning

New member
לדעתי צריך להוסיף אופציה של לחימה..

משולבת. זה אומר, שאני אוכל לבחור לתקוף עם מטוסים את הספינות של האויב, אולתקוף עם מסוקים טנקים או לתקוף עם חיילים + טנקים את הסוללות טילים של האויב. דברים כאלה. זה אומנם צריך הרבה זמן לבנות תקיפות כאלה, אך זה יעשה את המשחק הרבה יותר מעניין!!!

J E W

New member
יענו לעשות אפשרות למבצעים מיוחדים

אה נשמע סביר אבל האם אפשרי מבחינת ערן?

I A F02

New member
אפשר להוסיף

מטוסים חמקנים, שהטילי הגנה אווירית לא קולטים אותם, יעלו המון ויוכלו להרוס רק טילים.

metec

New member
קישור למציאות??

תשמעו אולי מישהו יסביר לי איך במלחה"ע השנייה לומרות כל הנ"ט עדיין הקרב האוירי היה חשוב מאד. ומטוסים בריטיים נאלצו להוריד את המטוסים הנאצים ולא טילי ההגנה וגם בעיראק האמריקאים השתמשו במטוסים מבלי לחשוש מטילי הגנה כלשהם. האם זה בגלל שלמדינות אלו לא היו טילי הגנה מתקדמים או שקיימת סיבה אחרת.?

The Lightning

New member
במלחמת העולם השניה...

הטכנולוגיה לא היתה מתקדמת במיוחד. אנשים היו מפעילים את סוללות הנ"מ. במלחמת עירק לא היה לסדאם כלכך הרבה נשק כמו שכולם חשבו. היום הנ"מ עובד עם מחשב ומכ"ם מה שגורם לו להיות הרבה יותר מדויק. אבל, לא ב100% כמו שבמשחק. מקווה שזה עזר לך להבין!!!

למעלה