לעשות את הדברים בשבילה.. - מה אתם חושבים?

adi g1

New member
לעשות את הדברים בשבילה.. - מה אתם חושבים?

אהלן, לא מזמן עלתה לי השאלה 'מה אני רוצה ללמוד באוניברסיטה?' התשובה הראשונה שקפצה לי לראש היא: מדעי המחשב. - מה שאחותי רצתה ללמוד.. לפעמים אני חושבת שאם היא לא הספיקה לעשות משהו, אני אעשה בשביל שתינו. רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה? האם זאת יכולה להיות טעות לנסות להשלים בשבילה?? הכוונה היא שבעקרון אם לא המקרה אולי הבחירה שלי היתה שונה, אולי הייתי בוחרת משהו קצת שונה. מצד אחד אני מפחדת לטעות בבחירה שכאילו אני בוחרת משהו שאני לא שלמה איתו ב 100% אבל מצד שני זה מה שהיא רצתה כל החיים.. אז אם לא היא, אולי לפחות אני.. תביעו דעתכם בעניין..

אחשל

New member
את צריכה לחיות את החיים שלך ../images/Emo13.gif...

יש משהו מוכר ומנחם לכאורה בנסיון להשלים את החיים שלהם דרכנו, אבל המחיר שאנחנו עלולים לשלם בגלל ויתור על הרצונות והחלומות שלנו עלול להיות כבד מדי...

liat1953

New member
תחיי את חייך כפי שאת רוצה ורצית

מבינה את הצורך להמשיך את דרכה אך את חייבת למען עצמך להמשיך את חייך...לצד הכאב והאין. מה את רוצה ללמוד?מה מענין אותך? בהצלחה לך

yamkachol

New member
אינך יכולה לעשות בשבילה, היא איננה,

את צריכה לעשות בשבילך. אילו הם חייך. ההתמודדות של הבחירה היא שלך ורק שלך. יתכן ובלי קשר קיימת אצלך התלבטות. זה מתאים לא נראה לי שכדאי להכניס להתלבטות מקל בגלגלים.... נראה לי, שכאשר תבחרי תחום לימודי שלא ממש יענין אותך, ימלא אותךך, לא תוכלי לסיימו (תתקשי) וגם תתקשי להתמיד בו - וחבל. המצב קשה , עצוב ורע - אך זה מה שיש וכדאי ללמוד לחיות איתו. עם האובדן הכואב האיום והנורא. מה שאחותך הספיקה בחייה - זה מה שהספיקה. חייה נגדעו - ובזה הם תמו. אינך יכולה לחיות בשבילה.... כך אני רואה זאת. מקוה שלא פגעתי בך. זו אינה כוונתי. רוצה רק לעזור, להוסיף נקודות מחשבה. עם עזרתי יופי, עם לא - לא נורא. העיקר שאיני גורע... כל טוב לך.

לעשות את הדברים בשבילה??

לדעת דבר ראשון תמיד חובה לזכור ולהנציח אך אין הדבר אומר שאנו יכולים לעשות את הדבר בשביל יקירנו. אם את מאמינה בגלגול נשמות כמוני או בקלפים כגון טארות וכל העולם הזה אז לדעתי אם זה לא היה זמנה של אחותך תאמיני לי שהיא תסגור אך שהוא את המעגל של עצמה אך דבר אחד חשוב את לא יכולה לעשות זאת תחיי את חייך בלבד ותחי אם הזיכרון ברוך טמרסון אח שכול

למעלה