לעשות הזמנות לבד....

tamar111

New member
לעשות הזמנות לבד....

שלום לכולם ונעים מאוד! איזה פורום מדליק, משהו משהו. היום גיליתי אתכם ואני ממש מרותקת - פצצה! וגם גיליתי שאפשר לעשות הזמנות לבד, שזה בכלל ענק ופותר לי המון התלבטויות. אז ככה, הרעיון המקורי שלנו היה הזמנה שהיא מצולמת (מצלמה רגילה) ומפתחים את התמונות ומחלקים. כשחשבתי על זה , זה נראה לי קצת לא מכובד לשים תמונה במעטפה ולשלוח וחשבתי להדביק את התמונה בתוך קרטון רגיל של הזמנות , כשבחוץ יהיה כיתוב מינימלי או אולי איור ובפנים תהיה מודבקת התמונה. ואת זה נראה לי שאפשר לעשות לבד, ותודה לכם על הרעיון. ועכשיו כשכולי מוכנות.. אני צריכה קצת עזרה... אז , אני צריכה ללכת לארטא (אפשר סניף אחר ולא בת"א?) ולקנות בריסטול (סוג מיוחד?). זה בא בגליונות? כמה קונים? כמה זה עולה? ומה עושים עם זה אחר כך? הולכים לבית דפוס שחותך את זה וידפיס לי על הכריכה? הם מסכימים להשתמש בחומרים שלי? זה לא מעליב אותם?! אפשר לקבל המלצה של מישהו שעושה את זה מאזור המרכז? .... אחרי שהם ידפיסו ויחתכו (כמה זה עולה בערך?) אני צריכה לקפל את ההזמנה, להדביק את התמונה ו... לסרוק כדי שגם אני אצרף את ההזמנה שלי למאגר :) וואוו , איזה פורום מדליק זה! אז נכון ששאלתי המון , אבל זאת פעם ראשונה שלי פה, ואני כל כך שמחה שיש לי את מי לשאול. תודה רבה מראש, תמר.

שירי71

New member
הי תמר ובורכה הבאה בשערי הפורום המד

המדליק בהחלט... לצעיר עדיין אין לי תשובות מעשיות אליך משום שעדיין לא עשיתי את ההזמנות אבל יש כאן כמה שבטוח יענו לך על השאלות כי הן עשו ויצא אחלה... מתי אתם מתחתנים? איפה? וכאלה... ואגב, לפי הודעתך היחידה כאן אני כבר קולטת סגנון כתיבה לא רע בכלל...

tamar111

New member
וואו כמה ברכות, איזה כיף פה!

הי שירי, איזה כיף שמתייחסים להודעות, זה נותן אחלה הרגשה.. קמתי מהטלוויזיה כדי לבדוק את הפורום... וביום שני , יש אחלה טלוויזיה... ניכרת התמכרות?! בכל מקרה, אנחנו מתחתנים בגן הרומי ב-16/10 זה די מתקרב, ויש עוד הרבה מה להכין, מה גם שחתמנו חוזה על בית ואנחנו בתהליכי משכנתא וכל הבלגן, אז די לחוץ מכל הכיוונים. אבל, נראה לי שאחרי הכל יהיה בסדר, אני מקווה... אז תודה על התגובה, ואני שמחה שמצאתי את הפורום האולטימטיבי לענייני חתונות (ודווקא חיפשתי...)

שירי71

New member
תמר, אכן כך זה מתחיל...

ההתמכרות, אני מתכוונת... אגב, אנחנו מתחתנים בערך שבועיים אחריכם, בגן האמנים, וגם אנחנו עכשיו בריצות על משכנתאות על בית אליו אנחנו עוברים ממש בשבועות הקרובים
כך שזה משלב המון התרגשות וריצות סביב כייף והתלהבות לקראת הסבר החדש המעבר וכו´... מה זה הגן הרומי? אני לא מכירה...

*שיר

New member
הי תמר! ברוכה הבאה! ../images/Emo9.gif מזל טוב!

אנחנו תמיד שמחים לקבל מצטרפים (ומכורים-לעתיד) חדשים!

אתי@

New member
הנה קצת פרטים ../images/Emo13.gif

לגבי ארטא - הסניף בנחלת בנימין הוא גדול מאוד ויש בו מבחר עצום של נייר מכל הסוגים. אני לא בטוחה שבסניפים קטנים יש את המבחר שיש בארטא בנחלת בנימין. חוץ מזה, יש להם כמויות גדולות למי שקונה הרבה. אפשר לקנות נייר/בריסטול בגליונות או בשמיניות בריסטול. בבית מאוד קשה לחתוך את הגליונות ישר ומדויק (בגלל הגודל), ככה שעדיף לקנות שמינית בריסטול, או ללכת לבית דפוס ולבקש שיחתכו לך את הגליונות. מבחינה כספית הרבה יותר משתלם לקנות גליונות. המחיר לנייר מאוד משתנה - תלוי בסוג הנייר. יש הרבה בתי דפוס שיסכימו לעשות את עבודת ההדפסה על חומרים שלך (וזה מאוד מוזיל כמובן), פשוט צריך לעשות קצת טלפונים ולברר. המחיר תלוי בצבע ההדפסה ובכמות הצבעים. בהצלחה, ספרי לנו מה עשית ואיך יצא אתי@

קיבלת ממני את המייל?

כי אתי מחקה את ההודעות שלי שהשארתי לכם פה אז מעניין אותי אם קיבלת את המייל

למעלה