לעשות טלפון , או לא ? עצתכם בבקשה

OLYMPIAKOS8

New member
לעשות טלפון , או לא ? עצתכם בבקשה

אז ככה , בקצרה מאוד

עד לפני שנה הייתי בקשר של 3 שנים עם מישהי , באמת משהו מיוחד שאהבתי בכל ליבי
בספטמבר שנה שעברה , נפרדנו בצורה לא יפה . וכך זה נגמר .

לאחר כחצי שנה ניסיתי ליזום באמצעות סמס , אין מענה מהבחורה

היא המשיכה בחייה ויוצאת כרגע עם מישהו , אני עדיין לא . אשקר אם אומר שאין מחשבות עליה , על מה שהיה בינינו

השאלה שלי , לקראת החג עולה בי המחשב אולי להתקשר אליה ? לאחל חג שמח , לשאול מה קורה

כדאי או לא ?

תודה מראש .

לא.

אם זה נגמר לא יפה, היא לא ענתה לסמס הקודם, והתקדמה הלאה - לשם מה? מה יצא לך מזה? תשתחרר, תנסה לעבור הלאה גם כן.

Optimistic Girl

New member
אם בא לך,

מי אנחנו שנגיד לך שלא?

אחרי הכל,
אתה בכל זאת, תעשה מה שבראש שלך

EdisonGirl

New member
תלוי מה המטרה שלך

אם אתה מעוניין רק לסגור את הפינה ולהיפרד בצורה יפה, go for it!
אבל אם אתה מקווה שבעקבות השיחה תחזרו להיות בקשר ואולי היא אפילו תרגיש שפספסה משהו ותרצה אותך שוב, אז מזה לא!

אם יש לה דרך ולא יצרה קשר עד היום סימן, שאו שהיא עדיין כועסת עליך, או שהיא בכלל לא מעוניינת בשום קשר איתך ובאמת התקדמה הלאה.

OLYMPIAKOS8

New member
העניין הוא כזה

"לסגור את הפינה ולהיפרד בצורה יפה"

איפשהו בתוכי יש משהו שצובט על איך האופן שזה נגמר , ובא לי ככה בשיחת טלפון להישאר עם טעם טוב

אני לא יודע אם טוב לה עם הבחור הזה , אולי הוא על תקן " מנסה לשכוח" . אין לי באמת מושג

מה שכן אני יודע , מה שעשיתי בשבילה והאהבה שהייתה בינינו - לא תיהיה לה עם אף אחד אחר .. איך אומרים ? "את הראשון לא שוכחים" , אני המקרה הקלאסי

EdisonGirl

New member
אם זו המטרה שלך, תתקשר

אבל תזכור שזו המטרה שלך, ואל תתפתה לרחרח לגבי הבחור החדש או להזמין אותה לקפה או משהו. זכור שהתקשרת להיפרד. אם היא תרצה יום אחד לחזור אליך, היא תמצא את הדרך- תהיה בטוח.

GeJuFan

New member
מה אני אגיד

עד המשפט האחרון עוד קצת חשבתי שאתה צריך להתקשר, אחריו, לדעתי כנראה שיש סיבה למה זה נגמר בלא טוב.
ואם היא לא יצרה שוב קשר אחרי המסר מלפני חצי שנה זה אומר שהיא לא רוצה להיות איתך בקשר. ות'אמת.. יש מצב שאני מבינה אותם. מבלי להיכנס לפרטים, המשפט האחרון שכתבת גורם לך להישמע מאד cocky, שאתה חושבת את עצמך כנראה יותר ממה שאתה באמת, וגם כאילו אתה יודע יותר טוב מה היא מרגישה.., זהו שאתה לא יודע. זה שאתה לא יכול להמשיך הלאה, ואתה עדיין נתלה על מה שהיה ואתה עם חרטות (הניחוש שלי הוא שאתה כנראה עשית או אמרת משהו שהביא לפיצוץ הקשר), לא אומר שזה המצב אצלה.

המלצה שלי: זה נגמר, היה מה שהיה. הגיע הזמן שלך להמשיך הלאה. אם זה נועד להיות אז יגיע היום המתאים לכך ואתה תדע את זה מבלי להצטרך לשאול את הפורום.
ואם זה לא.. אז אתה כבר תמצא את זו שמתאימה לך.
ובכל מקרה אחרי שנה הגיע הזמן להמשיך הלאה לצאת אם אחרות, לנקות את הלב מהעבר ופשוט לחיות את חייך.

al19

New member
זה כל כך כל כך תלוי בך

ותלוי בעוד 99999 גורמים שאתה לא מפרט בהודעה הזאתי.
בסופו של דבר תעצום את העניים ותשאל את עצמך אם אתה רוצה לעשות הכל, אבל הכל כדי להיות איתה, אם אתה אוהב אותה באמת עד כדי כך שאתה לא יכול לא לראות אותה שאתה עוצם את העניים אז תעשה כל מה שאתה יכול .. כדי להחזיר אותה אליך.... וגם אם תבזבז חיים שלמים בנסיון כזה, זה לא יהיה חיים מבוזבזים.
אבל בסופו של היום זה רק תלוי בך. אני יודע שאתה מפחד משינוי, כל בני האדם פוחדים משינוי זה פחד מהלא נודע שטבוע בנו מהיום שהבנו שיש חושך ואי אפשר לדעת מה מסתתר בו. תמיד יש שינוי בחיים. אבל לא תמיד השינוי הזה רע. לפעמים , יכול להיות שתפגוש את גן עדם עלי אדמות, והיא תעשה אותך כל כך מאושר. וזה יעזור לך להתגבר. אבל אתה צריך להבין שהחיים דינאמים, אתה לא תוכל אף פעם לשכוח אותה, אתה לא תוכל אף פעם להעלים אותה, היא תהפוך להיות זיכרון מתוק ... כמו הילדות.
אז תעשה מה שבאמת הלב שלך אומר לך ואל תקשיב לראש כי הראש ממש שקרן ....אבל הלב לא יכול לשקר.

Kagg6

New member
אל תעשה

את הטעות הזאת.

היא המשיכה וגם אתה צריך.

אם תנסה לעשות מהלך, לא רק שהיא תידחה אותך ותרגיש עוד יותר רע, גם תעלה לה את האגו, היא תחשוב לעצמה כאילו היא איזה פרימדונה.

סע לחוף הים תיראה כמה בחורות יפות יש שם.

yair and sveta

New member
לדעתי כדאי מאוד

לך תדע לאן זה יוביל
במקרה הכי גרוע היא תהיה קרה אלייך ואז תבין שאין לזה המשך או סיכוי וזהו
אבל לפחות תדע סופית שזה נגמר
ויכול מאוד להיות שהיא דווקא תשמח שלשמוע אותך

OLYMPIAKOS8

New member
לאחר חשיבה ארוכה על העניין....

החלטתי שאני יוצר קשר , יהיה מה שיהיה

בכל מקרה , אעדכן בשביל ה"ספורט" :)