"לעשות סידורים"

"לעשות סידורים"

מאז שאני זוכרת את עצמי, ימי שישי היו הימים בהם אבא שלי "עושה סידורים": לגשת לבנק, לגשת לדואר, אם צריך לקנות משהו בשוק אז גם כן, כאלו. היות שכך, סידורים תמיד התקבעו אצלי כדברים שאנשים גדולים עושים, משהו שאבא שלי עושה. אילו סידורים כבר יכולים להיות לי? כך שבמידה מסויימת, אני עדיין קצת מופתעת כל פעם שנערמים דברים שצריך לסדר. אלא שבניגוד לאבי הממושמע, לי יש נטיה לדחות דברים: -"בהחלט", אני אומרת לעצמי, -"אגש לבנק". - "אחר כך" וזה נכון להכל: אני דוחה קביעת תורים לרופאים, תשלום שכר לימוד, רישום לקורסים, ענייני בנקים, שליחת דברים בדואר. לא כי אני מנסה להמנע מכך לגמרי, כנראה יותר כי לא לגמרי הפנמתי עד הסוף שזה חלק מהעצמאות, ולא מן עניין אקראי שנוחת עליך כזבוב ביום חמסין. הדברים היחידים שאני אצה לסדר הם אלו בעלי חשיבות בוערת - כמו אז שאיבדתי את העדשה, והתהלכתי בחוצות העיר חצי עיוורת. איך אתם עם סידורים
האם אתם גם דוחים דברים ומתמהמהים, או שאתם מהזן המתוקתק והמפוקס, ומכתביכם נשלחים במועדם, בדיקות לא נדחות, והסידורים מסודרים לפני שיהפכו לנדנוד גדול

Noaal

New member
אוף, טוב שהזכרת לי.. ../images/Emo153.gif

אני מאלה שדוחים ודוחים ודוחים ואז... יש לי לכתוב מכתבים לביטול קנסות. יש לי לטפל בחלקי בארנונה. יש לי 2 עבודות (אחת מהן סמינריונית) לכתוב. יש לי, יש לי, יש לי.. והרשימה עוד ארוכה. בקיצור, אני מאלה שדוחים. למה לא יכולו להמציא יום יותר ארוך????

באופן אישי אני די בסדר בסידורים

פעם הייתי איומה בזה (כמו עם איחורים), היום יותר שמה לב לדברים. תשלומים שלא משולמים, דוחות חנייה, ענייני בנקים לא מטופלים, גורמים לי להרגיש רע וסוחטים ממני אנרגיות, ככה שאני ממש לא אוהבת את זה. ובדיוק לפני כמה שעות, קיבלתי אלף שקלים במתנה על סידורים שעשיתי היום. לא להאמין.

ailag

New member
כמעט ש..

כמעט הסתכלתי על ההודעה ואמרתי "אני אענה אחר כך", עד שהבנתי כמה זה מדגים את התבנית הקבועה שלי :) אז אני אחרוג ממנה: כן. השיא האחרון: איחור של ארבעה חודשים בהפקדת צ'ק ע"ס 1200 שקל, הייתי צריכה ללכת ולחדש. אין לי אורות רוורס כבר שנה ומשהו. בטח יתקנו אותם אם אני אעשה שהבגז' יפתח. שלושה חודשים האוטו עשה קולות של גסיסה עד שהחלפתי בו רצועה, וכהנה וכהנה. עכשיו אני חוזרת להמשיך לנסות להכין את שני התרגילים שהייתי צריכה להגיש היום. (אותם דוקא התחלתי לפני זמן ההגשה)

tali_le

New member
עניין של שוונג

בסה"כ יוצא שהסידורי שלי לא נדחים ביותר מדי זמן (אלא אם כן הם קשורים לבנק) ..... אבל זה לא נובע מאיזו אחריות מופתית אלא מהטירוף מצבירוח שלי פתאום יום אחד אני מחליטה שהיום הכול חייב להיות סמודר ואני אני מקרצפת ומסדרת את כל הבית, מחליפה חול לחתולה (אחרי שנים) יורדת וקונה שטויות כדי לסדר דבריםש אני צריכה, מטלפנת לבעל בית שיסדר משהו ועוד ועוד מן פרצי אנרגיה פתאומיים לכיוון של סידור הבית והחיים..... טלי

למעלה