לעשות עצומה- דחוף !!!!!

לעשות עצומה- דחוף !!!!!

אוהדים יקרים. אחרי האזנה לשעה הראשונה של התכנית "אוהדים" ואחרי ששמעתי מספר אוהדים מדברים, אני חושב שכולנו מסכימים שאוחנה נכשל וצריך ללכת הבייתה.אוחנה בעצמו לא ילך וההנהלה לא ממהרת להסיק לגביו מסקנות.לכן לא נותרה לנו ברירה אלא לארגן עצומה המונית שתקרא להנהלה לפטר את אוחנה. מי שמוכן להרים את הכפפה ולארגן עצומה כזאת כדי להציל את בית"ר מוזמן לכתוב לאי מייל [email protected] או hatzahov@hotmail .com

תגיד לי מה אתה מפגר?!?!?

במקום עצומה תקבל מכות אם רק תציע לאוהדים לחתום עליה!!!! אוחנה נכשל אבל אנחנו לא נצא נגדו לעולם! הוא צריך לעזוב את הקבוצה מיוזמתו ולא שאנחנו נגרום לו לעזוב! אז בתכנית היום עלו 10 איש לשידור שהיו נגד אוחנה, אבל מה עם התומכים שלו?!?!?!? זאת היתה תכנית שרק מי שנגד אוחנה התקשר ולא תומכיו! אני לא יודע איפה אתה יושב אבל אם תבוא למזרחי עם עצומה כזאת לא יודע אם תחזור ברכב שלך הביתה. למרות שבמזרחי הרבה לא אוהבים את הדרך של אוחנה אבל מעריכים אותו בתור שחקן ובנאדם ולא יחשבו על לצאת נגדו!!!!

qball26

New member
מה אתה מתלהב מאוחנה ?

יש לו מזל שקצת קהל אוהב אותו, ויש לו גיבוי מההנהלה, אם זה לא היה אוחנה, מזמן המאמן היה עף... אבל בכל זאת, אני לא מסכים שאוחנה אשם במצב של הקבוצה... אלא השחקנים עצמם, שלא מאמינים בעצמם.

לשרון דרוקר על וילי סולומון

וילי סולומון גורם לשאר שחקני הרבוצה מרמור מאוד גדול מכיוון שרובם ככולם הם שחקנים קבוצתיים ולכן הם מתוסכלים כל פעם מחדש כשסולומון לוקח כדור ולא מוסר לחברים שלו.המרמור הזה גורם לסף שבירה נמוך של הקבוצה.יש לחשוב ברצינות אם לא לתת לדורון שפר את מלאכת הריכוז, מכיוון שהוא יודע להפעיל מצוין את השחקנים ו/או להחליף את סולומון ברכז קבוצתי בסגנון של גראלד בראון, או פשוט לתת לסולומון לשחק בתור קלעי למרות שהוא בעצמו מעדיף לשחק כרכז.אשמח אם תעלו מישהו מהפועל י-ם ותשאלו אותו את השאלות האלה כי על זה תצליח או תחרב הקבוצה!!!

בבקשה תשאלו על הספסל החלש!!!

למה ארז כץ מקבל קרדיט כל כך גדול וגם מוכתרי ולא מביאים את יריב יצקן או את ישראל שיינפלד?! כי הספסל לטעמי הוא ההבדל הגדול ביננו לבין מכבי והפועל ת"א!

למעלה