לעשות שינוי בעולם - ניסיון מעשי

לעשות שינוי בעולם - ניסיון מעשי

הרבה דובר כאן בפורום על המעורבות של האנשים שעוסקים בפאגניזם בשאמניזם בעולם ובחברה. והדברים כיוון שהם חשובים לי חילחלו עמוק. והפכתי בהם עוד ועוד. ומה שהחלטתי הוא שאני רוצה כבר עכשיו להתחיל וליצור שינוי. ולכן החלטתי שבמוצ"ש הקרוב אעשה התכווננות לריפוי האדמה כיוון שהחלטתי שאני רוצה לעשות שינוי, אני עושה את זה בלי אגו ואני מזמינה את כל מי שרוצה להשתתף. לא משנה מהי אמונתכם הדתית לא משנה עם אילו כוחות/אלים/ישויות אתם עובדים ולא משנה מהי הכשרתכם. אם מעניין אתכם לרפא את האדמה - אתם מוזמנים באהבה רבה מובן שהארוע הוא לל תשלום נפגשים במוצ"ש הקרוב 10.6 בשעה 20.00 בפארק הירקון מול המימדיון ממש ממש ליד הבודקה של השומר. מומלץ להביא משהו לאכול לסוף הארוע. ואני אשמח אם תשלחו כמה שיותר אנשים שאתם מכירים. הארוע הזה לא משוייך לאף גוף ולאף גורם. אני מארגנת אותו באופן פרטי כדי להתחיל ולהזיז גלגלים של שינוי בעולם. וכי איכפת לי. אז כאמור כל מי שרוצה להשתתף בהתכוונת מוזמן. ואני אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בעניין. לפרטים נוספים ניתן לפנות אלי טלפונית (אני פשוט לא אהיה ליד מחשב) הטלפון שלי מפורסם באתר של הרוח הגדולה. בברכה... הילה של אש

ToryMaster

New member
בהצלחה

אני אחשוב עליכם ממרומי עירוני ה' ואירוע הקפוארה

gwizard

New member
חבל

אני לא פנוי במוצ"ש...אם היית מכריזה קודם לכם (לפחות שבוע) אז הייתי מארגן את הזמן בהתאם. חבל.

צודק לגמרי

זה פשוט משהו באמת ספונטני שהתעורר ומרוב שהתלהבתי מלבנות את האורע שכחתי להזמין אנשים עד היום וגם אני מודה באיזה שהוא מקום הייתי מעט נבוכה לפנות באופן פומבי כל כך לכולם. אני מקווה שלמרות זאת זה יצליח. תהנה בפעילות שלך!!!

neophile

New member
על מה יש לך להתנצל?

פעולה שנעשית בספונטניות היא אחת עם עוצמה שלא ניתן לתאר ברור שזה יצליח! איך לא? זה לא רלוונטי מי שרוצה שיבוא עם רצון , אף אחד לא מכריח אותכם לבוא מצידי תעשו טקס לריפוי האדמה משלכם! אבל אפילו את זה אתם לא עושים אז עדיף שתשתקו. כאילו אתם עושים טובה למישהו, זאת האדמה! אני קצת באטרף , ירח במזל עקרב . שחר.

לא לכעוס - הכל בסדר ../images/Emo13.gif

ואני לא מבינה במזלות אבל החודש הלבנה קורנת אנרגייה של סופות וסערות, וזה ממש מורגש לדעתי.... ביום ראשון טקס הלבנה המלאה, ואח"כ אני מקווה שירגע...

neophile

New member
אני כועס , זה בסדר :)

התייחסתי למזל שהלבנה נמצאת בו היום(שזה משתנה כל יומיים בערך) יתכן שאם כפי שאמרת הלבנה קורנת אנרגיה של סופות וסערות , בשילוב עם מזל עקרב זה כמו סופה שלא מהעולם הזה שמתפתחת לה בבורות העמוקים ביותר של האוקיינוס ושתפרוץ באלימות.

Katya13

New member
לתת לאמא אדמה קצת בחזרה

שלום אנשים טובים, כמה פעמים קרה שהסתכלתם על מקום מדהים וכאב לכם על כמה שהוא מזוהם בגלל אנשים לא אכפתיים? בימים שלישי ורביעי (13-14/06) בשעה 17.00 נפגשת קבוצה של אנשים שאכפת לה בחוף פלמ"חים, כדי לנקות אותו. מדובר בחוף מדהים ביופיו (לא מוכרז), שהולך ונהרס מיום ליום כי האנשים מזהמים אותו ואין מי שמנקה. כל כך עצוב לראות את אמא אדמה כואבת ומלאה בפסולת. חוף פלמחים הוא אחד החופים המזוהמים ביותר. בואו ניתן בחזרה לפיסה הקטנה הזו של אמא אדמה. אפשר וחשוב לרפא את אמא אדמה לא רק ברובד האנרגטי, אלא גם בפיזי. בואו ניפגש למספר שעות (אפשר להגיע רק לחלק מהזמן, זה לא מחייב!) עם אנשים שאכפת להם כמונו, ונתרום לסביבה. מי שמגיע מוזמן להביא איתו רק מים (לשתיה אישית) ואוכל (צמחוני)- מתוכנן פיקניק משותף, עם אוכל מדהים, לאור השקיעה. לפרטים, אפשר ורצוי לפנות אליי- קטיה 4627937 052 [email protected]

Katya13

New member
הודה חשובה!

תודה רבה הילה! ו-שימו לב- אין היום מפגש בפלמ"חים! בגלל ביטולים שהיו להיום, ובקשות חוזרות מאנשים לקביעת יום אחר- נפגשים במקום היום ביום שני בשעה 17.00 בפלמ"חים! שאר הפרטים רלוונטים.

למעלה