לפאעני(טורנדו*)

הילוש

New member
לפאעני(טורנדו*)

טוב טוב טוב טוב טוב טוב (נסחפתי)מה ארשום לך לא אדע שיר,סיפור אהה אני יודעת אני ירשום לך שאתה מ ש ו ג ע, נשמההההההההההההההה אני פשוט אבל פשוט מאוד חולה עליךךךךך ואתה נשמההההה מקסימהההההההה ויאללה בוא כבר לירושלים יעצלןןןןןןןןןן. עכשיו חסר לך אם אתה לא מחזיר לי הודעה כי זה יהייה הסוף שלך מחר בטלפון. טוב האמת אין לי מה לרשום לך(אתה בטח בהלם איך דבר כזה יכול לקרות אז כן זה קורה לי ואני עכשיו בטיפול תבוא לבקר)טוב אז נתראה בחדר היפה שלנו 20 פלוס אוהבת תמידד עילוק

טורנדו*

New member
להילוש .עילוק בקיצור

טוב טוב .קודם כל לא יכול להיות שאן לך מה להגיד .דבר שני אני לא יכול להגיד כלום כי...את גונבת לי את המילים דיייייי את לא שותקת כמה את מדברת עוד לא ראיתי מישהיא שמדברת בקצב של 400 מילים בדקה תעשי הפסקה ...תיקחי אויר בין מישפט למישפט ..ודבר שלישי ...אני חולה עלייך את נשמה באמת ...ואני יבוא לירושלים ..את יודעת מתי ?....כשירד שלג בבאר שבע חחחחחחחחח...ביי מאמי בינתיים אני מאמין שאני ימשיך לישתוק בשיחות נפש שלנו חחחחחח בייי :-( אופס :)

טורנדו*

New member
להילוש .עילוק בקיצור

טוב טוב .קודם כל לא יכול להיות שאן לך מה להגיד .דבר שני אני לא יכול להגיד כלום כי...את גונבת לי את המילים דיייייי את לא שותקת כמה את מדברת עוד לא ראיתי מישהיא שמדברת בקצב של 400 מילים בדקה תעשי הפסקה ...תיקחי אויר בין מישפט למישפט ..ודבר שלישי ...אני חולה עלייך את נשמה באמת ...ואני יבוא לירושלים ..את יודעת מתי ?....כשירד שלג בבאר שבע חחחחחחחחח...ביי מאמי בינתיים אני מאמין שאני ימשיך לישתוק בשיחות נפש שלנו חחחחחח בייי :-( אופס :)

הילוש

New member
לפאעני טורנדו שלי שכחתי*

טוף טוף טוף הפעם הגזמת ככה אתה מעליב אותי 400 מילים בדקה לא נכון היום זה היה 550 ככה אין בעיה ממחר זה יורד ל 300 מילים בדקה אני מבטיחה. איך הגעת לזה שאני משתיקה אותך בטלפון(האמת שאתה צודק אני לא יכולה להיתמודד עם זה)אני תמיד נותנת לך לדבררררר ת מ י ד. מה אמרת שאתה תבוא לירושלים שירד שלג בבאר שבע אז יש לי חדשות דני רופ אמר שמחר ירד שלג בבאר שבע(איזה צירוף מקרים)אז מחר תבוא לירושלים ואל תדאג לא יהייה לנו חסר מה לעשות אתה תעזור לי להיתכונן למבחן בלשום אתה יודע לשון טוב מאוד אני חייבת לציין ,אתה שולט בשפה פשוט מ ע ו ל ה, ראית כמה רשמתי לך ואני עלאק רושמת שאין לי מה לרשום חחחחח איזה פוסטמה אני דבר כזב בחיים לא יקרה לי. פאעני פאעני פאעני פאעני (נסחפתי קצת) תודה מכל הלב על ההודעה שטרחת לרשום לי אני ממש מרחמת על זה שביזבזת כוח מהיד העדינה שלך שאסור לה להיתאמץ,וקצת מחשבה עליי(אני לא יודעת איך הצלחת לחשוב כי בדרך כלל אתה אף פעם לא חושב).אוףף מזה אני רושמת בלי סוףףףףף אז אני מצטערת אני יצטרך לסיים עכשיו. תחזיר הודעה IOVE U הילו`ש בישביל עילוק

למעלה