לפברק או לא לפברק ? זאת השאלה..

spooni

New member
לפברק או לא לפברק ? זאת השאלה..

אז ככה... אני רוצה לפתוח כרטיס באתר היכרויות. אני בת 36 אבל מעוניינת להכיר צעיר ממני. אני נראית צעירה לגילי, מלאת אנרגיות ותוססת ושובבה, כל החברות והחברים שלי צעירים ממני. לכן אני שוקלת אם לרשום בכרטיס שאני בת 33 , כך זה יסנן פחות גברים אקטואלים ,ורק בפגישה הראשונה לציין שאני בת 36. או שךא ךפברק אבל לציין בכרטיס באילו ועד אילו גילאים אני מעוניינת. אז ? מה אתם אומרים ?

bulb

New member
למה לעצור ב-33? לכי על 18

אל תשכחי להוסיף תואר מהארוורד וחזה זקור וחצוף. אם את מחפשת משהו/מישהו רציני זה לא יצטייר באור חיובי כשיחשף הגיל האמיתי. אך במידה ומדובר על משהו חד פעמי - זה לא משנה. גילוי נאות: הכותב היה בקשר עם מבוגרת ממנו בעשר שנים תמימות (בעצם ,לא היתה הרבה תמימות).

bulb

New member
נ.ב. : גם עלי אמרו שאני צעיר ותוסס

בסוף התברר שמדובר בחמצת המעיים (;

spooni

New member
כנראה אלו שטענו כך היו פולניות ../images/Emo13.gif

בלי לפגוע באף אחת כי הרי אני עצמי פולניה ...

spooni

New member
הגיל האמיתי לא יצטייר באור חיובי גם

כשאציין את זה בהתחלה ... ואתם הגברים יש לציין, קצת פחדנים
ואל תשתחצן , גם אני הייתי בקשר עם מישהו שצעיר ממני ב 10 שנים.
אולי זה אתה ?

bulb

New member
לא את כי הייתי זוכר

להשתחצן? בסך הכל ציינתי עובדה. היא לא נוצה לזנב הטווס שצריך להתגאות ולנופף בה לעיני כל. דרך אגב ,בזמן השירות הצבאי ,הכרתי חייל עם חברה שהיתה רק קצת יותר מבוגרת ממנו. בת 50. אז ,ילדה ,אל תתחילי לתפוס מעצמך קשישה בטרם עת (; פחדנים? ממה בדיוק יש לפחד? אם לא קוראים לך גלן קלוז ואת לא בקטע של מתכוני ארנבים ,תיאלצי למצוא אמצעי הרתעה אחרים.

תשמעי :

מאוד פשוט - מכייון שאת לא מפרסמת הודעה בסגנון "נאה דורש - נאה מקיימת" אלא משהו קצת יותר רציני (אני מניח...) אז למה לפתוח את המפגש הראשון בחוסר כנות ? מדוע שהדבר הראשון שהוא ישמע זה : "תשמע... אני בת 36 ולא כפי שציינתי קודם..." זה עלול לפתוח פתח לכל כך הרבה שאלות שהוא לא ידע מה עוד מצפה לו. מה יותר טוב מלהכריז על גילך ולידע שאת מעוניינת בצעירים ממך ? מה רע ? חוץ מזה פחדנים או לא - נשים מגיעות לשיא המיני שלהם לקראת גיל ארבעים כשזכרים מגיעים לשם בגיל 18-20 - אז מה יכול להיות טוב יותר משילוב מנצח שכזה ?

Mari bel

New member
מנסיון, מה שרע הוא

שזה לעולם לא יהיה רציני!!!! לעולם!!! הכוונה היא שהעאשה מבוגרת ב- 10 שנים ומעלה. אם את מחפשת סתם קשר, צייני את גילך האמיתי, תופתעי כמה גברים מחפשים נשים מבוגרות מהן (אומרים שאנחנו במיטבנו בגיל הזה....) בהצלחה.

מניסיון

אני יכולה לומר לך שפונים אלי הרבה בחורים צעירים בהרבה מגילי, למרות שהגיל האמיתי שלי רשום בכרטיס, וזה מבלי שביקשתי שיפנו אלי צעירים (אפילו ביקשתי שלא יפנו צעירים). מדוע ולמה הם פונים לאישה מבוגרת מהם בהרבה?טוב, זו כבר שאלה אחרת... אם את נראית צעירה מגילך וזה בא לידי ביטוי בתמונה שלך, אז התמונה שלך תעשה לך שרות הרבה יותר טוב, מאשר תשקרי בגיל. לא בגלל שאני כל כך יפת נפש, אבל תחשבי רגע, בדרך כלל משקרים בפרטים שאתה חושב שהם פחות אטרקטיבים... אז מה זה אומר לאחרים לגבי מה שאת חושבת על עצמך?... חוץ מזה, לא עדיף שבמציאות תוסיפי פרטים שישפכו אור חיובי, מאשר לבוא עם נתון מסויים ובפגישה את בעצם "מריעה" (מלשון לעשות רע) עם המציאות החדשה שלך. פסיכולוגית זה לא טוב. עדיף שתגידי את הגיל האמיתי ובפגישה יגידו לך- וואו את בכלל לא נראית, את נראית לפחות 10 שנים צעירה יותר. אם יש לך תמונה, אז תישארי עם הפרטים הנכונים. מעבר לכך, שכאשר תגיעי לגיל 40 ובמידה ועדיין תהיי באתר הכרות , תרצי לרשום גיל 36
... תנצלי את הגיל שלך העכשווי.

Vdrums

New member
לא. זה פשוט יהרוס כל רושם

ראשוני חיובי בדייט הראשון. מיותר לחלוטין

straycat

New member
ההחלטה היא שלך, להלן חידוד הדברים:

יש הרבה גברים צעירים שמחפשים הרפתקאות עם נשים בוגרות מהם, כך שאין צורך לפברק את הגיל, הוא לא יהווה מכשול (בעיקר אם את נראית צעירה מגילך הכרונולוגי). מצד שני, אני טוענת שגיל כרונולוגי הוא נתון לא חשוב, ולכן פיברוק לא מוגזם, לא יכול להזיק לאף אחד. זאת, על רקע האפליה הנוראית נגד נשים, שעדיין מתבצעת בחברה השמרנית שבה אנחנו חיות. בקיצור, אם את סבורה שזיוף קל של הגיל שלך לא יעיק עליך מבחינה מצפונית (לדעתי, לא אמור להעיק), אל תהססי יותר מדי. חשוב לציין, שהפחתת מספר שנים מהגיל הכרונולוגי אינה שקולה לזיוף (שלא לומר שקר) של נתונים אחרים. זיוף נתונים כגון: סטטוס משפחתי, מצב בריאותי וכו' -- הינו רמאות.

למעלה