לפגוש את בריטני.....

SuperShiro

New member
לפגוש את בריטני.....

האמת היא שאני עדיין בהלם, לא ממש מעכלת. היה מדהים, כביר, אדיר, פנומנאלי, היה בריטני!
הגעתי בשש וחצי להוליווד פלנט לשולחן הקבלה, אני ועוד 16 חבר'ה. אחד המאבטחים תידרך אותנו ונכנסו לתוך אזור האולם, שם פגשנו את פלישה - היא ולא אחרת. אני התלהבתי וצעקתי, "היי, את פלישה!" כאילו היא לא יודעת את זה ולחצתי לה את היד. המשכנו בתדרוך קצר לקראת הסיור מאחורי הקלעים (אסור לגעת בכלום, תיזהרו לא ליפול וכיוצא בזה) - הצטרפו אלינו שני אורחים מיוחדים, חברים של אמא לין, וחברים של אחד הרקדנים, זאק. נכנסנו פנימה וראינו את טבעת האש, הכלוב ממנו בריטני יורדת בתחילת המופע, הכנפיים של Everytime ופלישה היקרה הרשתה לנו לגעת בקיר שבריטני נמרחת עליו ב Me Against The Music. המשכנו לחדר ההלבשה, שם פגשנו את המנהלת של בריטני, רובין, ואת טיש, הבחורה שאחראית על עיצוב התלבושות (שאגב, מדביקה נצנץ נצנץ בעבודת יד משגעת). פלישה סיפרה לנו שבניגוד להופעות קודמות המעצב של התלבושות הכין לבריטני ארבע אופציות שונות עבור כל סגמנט, כך שבריטני יכולה לשחק עם התלבושות. היא הראתה לנו תלבושת אחת שהיא מאוד אוהבת ואמרה שבאופן צפוי, היא רצה לבריטני ואמרה לה "Ohh. look how beautiful is that" ובריטני השיבה " That's the ugliest thing I've ever seen in my life" וככל הנראה לא נזכה לראות את בריטני לובשת את בגד הגוף הזה (אגב, גם אני חושבת שהוא מכוער פלאים). אחרי הסיור, במהלכו פלישה חלקה איתנו עובדות מעניינות יותר ומעניינות פחות. עובדה יותר מעניינת הייתה, למשל, שבהופעה בה כולם חשבו שזאק "הציל" את בריטני מפדיחת תלבושת כשנפתח לה הסקוטץ', הוא בעצם סתם סגר אותו - מסתבר שהסקוטץ' נתפס בכיס של הרמקול הקטן וזה לא שינה דבר כיוון שמה שהחזיקאת התלבושת היה בכלל ריצ'-רץ',אז פלישה אמרה לנו "Don't believe what you read, and only believe half of what you see". ניתנה לנו הפסקה קצרה ונתבקשנו להתאסף בשעה שמונה לקראת הפגישה עם בריטני, אז פגשתי את עידן, המאבטח של בריטני, את ג'ונתן (ישראלי גם הוא) ובחור נוסף שאינני זוכרת את שמו. דיברנו קצת והם היו ממש חביבים.
פלישה הוליכה אותנו בטור אל האזור בו פוגשים את בריטני, תידרכה אותנו - אסור להכניס שום דבר, תמונה אחת לכל אחד, וציינה שבריטני בחורה מאוד ביישנית והצורה בה נתנהג תקרין גם על ההתנהגות שלה. היא אמרה לנו לא להתבייש ולהגיד לבריטני מה שאנחנו רוצים, ביקשה שנשמור על המרחב האישי שלה ולא נתנפל בחיבוקים ו.... יצאנו לדרך. הפגישה לקחה 20 שניות - ניגשתי אליה, אמרתי "היי, אני שיר" ולחצתי לה את היד. היא חייכה ואמרה "נעים להכיר, אני בריטני" (דה!!!
) והצטלמנו. האמת היא שרציתי לעשות תמונה מגניבה, ולהגיד לה שהיא אדירה ושלעולם לא תשתנה, אבל די קפאתי במקום, הייתי בהלם טוטאלי ולא האמנתי שזה באמת קורה. התמונה יצאה נוראית, ובהתחלה זה קצת ביאס אותי, אבל אחר כמה שעות הבנתי שעברתי חוויה מדהימה ושהתמונה היא מזכרת לחוויה הזו, אפילו אם היא לא יצאה כמו שרציתי (בריטני לא יצאה טוב, וגם אני נראית נורא). היא מקסימה! קטנטונת קטנטונת, רזונת, ענווה, ביישנית, ומדברת בקול חלש חלש. אחרי שיצאתי מאחורי הקלעים לאזור המושב שלי פגשתי את שאר החבר'ה, כולנו היינו בשוק ובכלל לא זכרנו שעמדנו מול צלם
היינו נרגשים וזו פשוט הייתה חוויה מדהימה.
ההופעה הייתה לא פחות ממושלמת - החל מהתפאורה ועד לחלקיק הקטן ביותר של התאורה. הרקדנים היו מקסימים ובריטני פשוט זרחה! הריקודים היו Spot on ואפילו אפשר היה לשמוע אותה שרה על הפלייבק (בעיקר ב Perfume ו Baby One More Time), היא תיקשרה איתנו די הרבה (לפחחות חמש פעמים במהלך המופע) ואפשר היה לראות שהיא מתרגשת. האמת היא? הכי נהניתי מהבעות הפנים שלה במהלך שירים כמו IWG או Freakshow. היה אדיר, כביר ומדהים. משך כל ההופעה כל הקהל עמד, שר, קפץ ופשוט היה שמח! יש בעולם 4,500 מקומות + 130 חבר'ה מכל צד של הבמה שיכולים לרכוש כרטיסי עמידה. האולם היה כמובן מלא, וכל ההופעות עד לחודש ספטמבר סולד אאוט. הייתי עושה את זהפעם נוספת בלי להניד עפעף. עד לפעם הבאה...............

SuperShiro

New member
מתנצלת מראש על שגיאות כתיב, תחביר

והקלדה - ההתרגשות עושה את שלה.

Gal Shameless2

New member
קנאה יוצאת דופן!!!

איך היא נראית במציאות? התמונות עושות לה עוול או שהיא באמת נראית בת 35?
המופע נראה שונה מהוידיאוים שיש באינטרנט? ותספרי עודד

SuperShiro

New member
היא נראית נפלא, מאוד הופתעתי כשראיתי

את התמונה כיוון שהיא בכלל לא נראתה כך! כל התמונות מה M&G הזה יצאו די רע. התמונות מההופעה עצמה, יצאו מצוין לטעמי - שם היא נראתה כמו שהיא נראית במציאות. לא ראיתי סרטונים באינטרנט על מנת לשמור על אפקט ההפתעה כך שקשה לי לערוך השוואה, אני כן יכולה להגיד שההופעה הייתה פשוט מדהימה - לא היה רגע דל, וכפי שכבר הזכרתי לאורך כל ההופעה 4,500 איש היו על הרגליים. קטעי הווידיאו שמוקרנים על המסכים שנמצאים מעל הבמה מדהימים ביופיים ותורמים המון להרגשה של ההופעה. התפאורה הייתה מהממת, כולל כל האביזרים השונים, ובריטני הייתה פשוט מלכה - היא והרקדנים היו מתואמים כמו מכונות! הריקודים היו מקסימים (אמא מאוד התרשמה
) ונראה היה שבריטני מאוד נהנית מעצמה. כמו שאמרתי - שווה כל סנט ;) אה, וקיבלנו פוסטר חתום
אני שוקלת ברצינות רבה למסגר אותו

YBNS

New member
איזה כיף לך!

יום אחד אצלי..

בטח מזה התרגשת ואפילו את 20 שניות האלה לא הרגשת... גם אם זה ניכר בתמונה תחייכי על החוויה הזאת שלא כל אחד זוכה לה!!

RihannaNavy

New member
איפה היית בהופעה?

אני אהיה בהופעה ב30.4, באיזור של העמידה אבל לא במיט&גריט

שמח שנהנית^^'

RihannaNavy

New member
בשאלה שבכותרת התכוונתי למיקום באולם

לא למיקום האולם, למקרה שלא תביני את השאלה

SuperShiro

New member
חח הבנתי

הייתי בשורה הראשונה מבין שורות הישיבה, ממש מולה. האזור של העמידה ממש נושק לבמה, ואתה תהיה שני מטרים ממנה! ממליצה לך להגיע יחסית מוקדם על מנת להיכנס ראשון ולתפוס מקום ממש על הבמה. בהופעה שבה אני הייתי אנשים התחילו להגיע ולהתאסף בתור כבר בשבע. אגב, אם תעשה לה שלום, לב, או כל דבר אחר - סביר להניח שהיא תחייך ותעשה שלום, היא ממש תיקשרה עם החבר׳ה שהיו באזור העמידה במהלך ההופעה.

RihannaNavy

New member
אני מגיע כבר היום לווגאס (עדייין ה28 פה)

בשבע בערב או בבוקר?

וההופעה מתחילה ב-9, לא?
תודה רבה!!

Headspace

New member
נשמע אדיר!

ממש עושה חשק ללכת גם (וזה כבר בתוכניות, לא לדאוג
).
היא לא חתמה על כלום? ראיתי הרבה אנשים שיש להם פוסטר חתום או חולצה חתומה..

SuperShiro

New member
קיבלנו פוסטר חתום, אבל היא

לא חותמת עליו במהלך הפגישה איתה אלא לפני, ומקבלים אותו כחלק מהמרצ׳נדייז וואוצ׳ר. אני שוקלת ברצינות רבה למסגר אותו ולתלות בחדר
חולצה חתומה קיבל הבחור בר המזל שהיא העלתה לבמה במהלך Freakshow.

spiceupmylife1

New member
ואווו.. נשמע חוויה!!!

איזה כייף לך!!!
בטוחה שנהנית מכל רגע.
:)

זו הייתה המופע הראשון שהלכת אליו של בריטני?

SuperShiro

New member
לא, הייתי גם ב Circus Tour, אבל ההופעה הזו

הייתה הרבה יותר מהנה - קודם כל, בריטני רהייתה הרבה יותר בטוחה בעצמה, ושנית, כיוון שמדובר בארנה קטנה מרגישים כל רגע בעוצמה הרבה יותר גדולה. היה פשוט מחשמל! מה שכן, בכל מה שנוגע למרצ'נדייז הם די גנבים. הגירסא הרגילה של בריטני ג'ין, למשל, עולה 20 דולרים כשבחנויות תקליטים היא עולה 14 דולרים והדלוקס עולה 17 דולרים. נו שוין!

Shiri from the block

Active member
איזה כיף לךךךךךךךךך!! קודם כל אני אומרת באמת בשיא הרצינות- התמונה שלכן יצאה מעולה!!!
גם את וגם בריטני נראות מעולה בתמונה, ואני באמת לא אומרת את זה סתם!!
אולי בשבילך זה קצת אכזבה כי ראית אותה במציאות ובתמונה היא נראית לך שונה, אבל בשביל מי שתמיד רואה את התמונות, אז זה אחת התמונות היותר טובות של בריטני עם מעריצים. בלי חיוך מוזר, בלי הבעה מפגרת, בלי קו שיער שנראה כמו פאה
קיצר תמונה למסגר או כפוסטר בחדר!! חחח

איזו חמודה פלישיה! אני פגשתי אותה ב-2011 בלונדון ב FF טור, היא ממש מתוקה! את לארי פגשתי ב-2009 בברלין, גם היה נחמד מאוד!
אהבתי את הערה של פלישיה לגבי התלבושת

אני אוהבת שכל פעם מאשרים מחדש שבריטני היא בחורה ביישנית. תמיד חשבתי שזה למה היא כל כך מתפחדת להצטלם עם מעריצים.. היא פשוט לא קולטת את הסדר גודל של איזו כוכבת היא!
והנה עוד מישהי שמאשרת כשרואים את בריטני במציאות, לא דרך תמונות, היא נראית הרבה יותר רזה וקטנה ממה שהיא יוצאת בתמונות שכל פעם טוענים שהיא שמנה

אבל בכל אופן הכי כיף שנהנית גם מההופעה!! כיף לשמוע!! אני גם מקווה שיצא לי איכשהו להגיע לווגאס שנה הבאה. כמה עלה לך ה M&G בדיוק? וזה כולל את המופע או שצריך לשלם על המופע לכוד?

SuperShiro

New member
כשראיתי את התמונה הרגשתי

אכזבה קלה, כי היא באמת לא משקפת כמה בריטני נראתה טוב!! בנוסף, גם החיוך שלה נראה לי טיפה מאולץ, אבל הרבה אנשים שראו את התמונה אמרו שהיא משדרת חמימות - מה גם, שמתי עליה יד מאחור והיא זרמה איתי ושמה עלי יד גם כן
היא הייתה הכי מתוקה בעולם! החבילה עלתה 2,750 דולר - היא כוללת גם מושב בשורה הראשונה, כמובן
(נוסף על סיור מאחורי הקלעים, פגישה עם בריטני, פוסטר חתום ושמפניה חינם
). קניתי גם שלוש חולצות ואת Britney Jean

Shiri from the block

Active member
יווו בריטני נגעה בך
ברור לי שהיא הכי מתוקה בעולם
כל מה שאומרים עליה וכל מה שהיא נראית זה באמת מה שהיא. זה מה שאני אוהבת בה.. שהיא פשוטה ורגילה וכולם תמיד מחמיאים לה.

האאא 2750 זה דווקא יחסית סביר :-9
כמובן שיש את עניין הטיסה שזה לבד 1200 דולר בערך...
קיצר להתחיל לחסוך

אני ממש לא רוצה לפספס את זה!!

viko222

New member

איזה חלומי!
לטוס לארה"ב ולפגוש את בריטני .
בואי נגיד גם אם הפגישה הייתה 20 דק' זה היה כ-20 שניות...
מעניין אותי כל פעם מחדש איך אדם בסדר גודל כמו שלה ביישן ועניו למרות ההישגים האדירים שלה..
זה מראה על אישיות נאמנה לעצמה.
שמח מאד שנהנת,הכי מגיע לך בעולם!!!

למעלה