לפגוש את ג'ו בלאק

NetaOnline

New member
לפגוש את ג'ו בלאק

ראיתי אותו פעם ראשונה שלשום ולא הבנתי את הסוף שלו
מישהי יכולה לעזור לי?? לא הבנתי לאן המוות והזקן נעלמו בסוף?? כאילו הם כבר יודעים שהוא מת ? שהיא ראתה אותם נעלמים ואז את ההוא מבית הקפה חוזר אז היא כבר ידעה שאבא שלה מת?? אוף אני מרגישה כמו גבינה צהובה עם חורים!! חח אנ'לא משוגעת זאת השעה..... תודה לעונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shiri from the block

Active member
נראה לי זה ספוילר מה שכתבת +../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif וספוילר גם פה למי שלא ראה את הסרט../images/Emo58.gif כן, הבת יודעת שאבא שלה מת.. והיא כנראה הבינה מי הוא ג'ו בלאק באמת.. הבחור ההוא מהבית קפה חזר כי ג'ו בלאק הבין עד כמה קשה לבחורה ההיא, אז הוא החזיר אותו כדי שיהיה איתה, וכשההיא ראתה אותו היא הבינה שזה לא אותו אחד שהיה מקודם.. עובדה גם שהיא אמרה "הלוואי והכרת את אבא שלי" מקווה שעזרתי../images/Emo13.gif

NetaOnline

New member
תודה! ../images/Emo9.gif אבל זה לא ספויילר

כי הסרט הוא משנת 1998 , ז'תומרת לפני 9 שנים(כמעט). אוף איך הוא עושה את זה?? שם הוא בן 34 והוא לא נראה יותר מ20! נשבעת לך, זה או פלאי הטבע או פלאי הטכנולגיה

זה לא משנה, זה עדיין ../images/Emo58.gif../images/Emo3.gif

גם אם הסרט הוא משנת 1922, זה עדיין ספוילר!
חוצמזה, אני יודעת בוודאות שיש פה לפחות אחת שלא ראתה את הסרט... (חוצמזה, 98' זו השנה שסיימתי בה תיכון- זה לא ישןןןן
)
בסוף הסרט, המוות הלך עם אבא של סוזן (וויליאם פריש), כי בעצם לאורך כל הסרט כולם ידעו שהוא עומד לקחת אותו באיזשהו שלב... ובגלל שהמוות באמת התאהב בסוזן, הוא החזיר לה את הגוף שהוא השתלט עליו- הבחור מבית הקפה, שבו התאהבה בתחילת הסרט (ושנדרס)... מקסים

NetaOnline

New member
אוי העלבתי אותך!

לא התכוונתי לומר שאת זקנה או משו אבל סרטים ושפעים הרבה יותר מהזמן. כי כל יום (הגזמה) ממציאים דברים חדשים שקשורים לקולנוע... וסורי להבא אני אסמן הודעת ספויילר...

למעלה