לפוזה היקרה

ננצקו

New member
לפוזה היקרה

שוב אני שואל מאיפה כל הידע שלך בפוליטקה המקומית אם את טוענת או טוען שאת לא סער שפירא אז טעות תודה סער אתה כבר שרוף וכל הפורום יודע שזה אתה אז חבל על הכיסוי שלך תחליף שם וא נחשוף אותך שוב

poza

New member
ננצקו היקר - תפנים יקירי

אני מבינה שהפנמת היטב את עובדת היותי אישה, אחרת איזו סיבה יש לך לפנות אלי בתור פוזה היקרה. אכן כך, בהביטי היטב בגופי, אני מבחינה כי יש לי כל מה שאישה זקוקה לו. ולא מה שיש לגברים, בדרך כלל. אז אנא הפנם גם אתה. וחוץ מזה, אתה מוציא את כל הכיף מהכתיבה בפורום. הוא נועד לכתוב ולהביע דעות ולא רק לשחק משחקים ולנסות לגלות מי זה מי. ואם אתה גבר, כפי שאתה טוען, ויש לך מה שיש לגברים, בדרך כלל, אז אתה מוזמן לגלות לנו מי אתה. אולי אתה זה השרוף? ואנחנו לא ידענו. אז כמו שפילוביץ ´ אומר יאללה, כנס למשחק ותתחיל לכתוב דברים מעניינים, גילויים חדשים. אז אנא ממך, רד מהעץ ושחק אותה. ולשאלתך מאיפה כל הידע בפוליטיקה. מספיק לקרוא מקומונים, אחת לשבוע, להאזין לאמיר איבגי בתוכנית שלו, לערן קורץ, לפניו, לרוזוליו עוד יותר לפניו ולקרוא עיתונים יומיים, לגלוש באינטרנט, ואפשר לדעת הכל, צריך רק לפתוח את העיניים. ונכון, אני מודה, אני תושבת ותיקה בעיר הזו וידעת דבר אחד או שניים. וחוץ מזה, פעם, אבל פעם, לפני המון שנים, עבדתי ב........ אז עד כאן להיום. שלך מכל הלב וב כ ב ו ד ר ב פוזה ולא פוז

poza

New member
ננצקו - אתה מפחד לגלות מי אתה

אני עכשיו כל כך סקרנית. תגיד מה יש לך מסער שפירא? אתה מהמחנה של גבי קדוש במקרה? מאילה שפיטרו את סער שפירא. או שאתה סתם מקנא לו? ספר. שנבין.

pilovich shahaf

New member
שעת האמת של העקרב...../images/Emo128.gif

כניסת הירח לטלה מחברת אתכם לצד הבריא יותר של החיים, כלומר לצורך לעלות על המשקל, ללכת לבדיקה עיניים או שיניים תקופתית וכדומה. יתכן אף שיתאים לכם לנסות להיות צמחוניים לתקופת ניסיון וחשוב לא פחות להעלות את הכושר הגופני. היזהרו ממניפולציות והימנעו לעשות זאת גם בעצמכם כיוון שזה עלול לפעול גם נגדכם...
מבחן התוצאה. פ"ש.
....

ננצקו

New member
ממש לא

אבל בואי נעשה עסק תגלי מי את ואני יגחה מי אני ואני לא מהמחנה שלא ממש לא אני רחוק מפוליטקה זה ממש לא בעינינים שלי אז לידעתך

poza

New member
והעסק לא יצא לפועל כי

כל הכיף פה בפורום הזה הוא האלמוניות. אפשר לכתוב מה שרוצים, איך שרוצים ולמי שרוצים. גם אני, למרות כל מה שאתה חושב, לא שייכת לאף מחנה. לא ליכוד, לא מפלגת העבודה, לא מרכז, לא ש"ס(בטח שלא), לא מרץ. אני גם לא לקחתי מעולם חלק בפוליטיקה באילת. ולא תראו אותי באף בית מפלגה זה או אחר. אני רק עוקבת אחר המתרחש, כמעט כמו כל תושב בעיר הזו, וכואב לי כמו שכואב להרבה מאיתנו. אז בוא נשאר כמו שאנחנו, אני אכתוב, אתה תגיב, אבל לשם שינוי לעניין. על זה אני מוכנה לעשות עסק. והפעם אין צורך בלחיצת יד, אני מוותרת לך.

למעלה