לפול יהיה בן

דקלה9

New member
לפול יהיה בן

בהמשך למייל ששלחתי לפני כמה ימים (סדר בבלאגן), אם מישהו מתעניין: http://www.thesun.co.uk/article/0,,4-2003460786,,00.html הת'ר (אישתו) סיפרה שהתאריך הצפוי לניתוח הקיסרי שלה (היא נכה ולכן ההריון בסיכון גבוה) הוא 14.11, יום הולדתו של הנסיך צ'רלס. מצד שני- אולי זו סתם הטעיה...

נצל"ש לכל הפורומיסטים ../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif

אתמול ראיתי סרט מדהים! רובכם אולי מכירים אותו, הוא היה די מפורסם לפני כמה שנים, ושמו בישראל "קוראים לי סאם" (i am sam). השחקן הראשי הוא אחד המוכשרים שראיתי בחיים שלי, והעלילה עצמה ממש ממש מרגשת. כדאי מאד לראות. ולמה אני מספרת לכם את זה? כמובן שידידינו המשופמים מעורבים בעניין. הסרט משלב לכל ארכו שירים של הביטלס (לוסי ברקיע היהלומים, סטרוברי פילדס פוראבר, אקרוס דה יוניברס, גולדן סמברס ועוד ועוד...), וגם הזכרות רבות שלהם. לבת של גיבור הסרט קוראים "לוסי דאימונד דוסון", לסאם יש פוסטר של ג'ון על הדלת, ובכל מיני מצבים יש משפטים המזכירים את הביטלס. לדוגמא, פעם לוסי שאלה את סאם אם יש גם חיפושיות זכרים, או שהן רק נקבות, אז הוא אמר: יש, הביטלס. סרט ממש ממש יפה, חובה לראות!

דקלה9

New member
זה סרט נהדר

הלכתי אליו בקולנוע וממש התרגשתי... סרט ביטלס מצויין. אגב- מישהו שמע את הסוף של הסרט אמריקן ביוטי? יש שם ביצוע יפהפה של Because ואני לא יודעת מי המבצע, אבל אני זוכרת כמה הוא מרגש...

עוד נצל"ש...

ראיתי עכשיו את הסרט לילה של יום מפרך!!! איזה אדיר!!! הומור בריטי משובח כ"כ!!!
יההה...אני עדיין מתרגשת...
"תגיד, אתה מתראה הרבה עם אביך?" "לא, אנחנו רק ידידים."

ביטלמן

New member
גם אני ראיתי היום לילה של יום מפרך

בדי.וי.די הכי מצחיק סבא של פול, אבל הוא נראה כל כך נקי... גם ג'ון היה מאוד מצחיק בסרט

חחח...../images/Emo132.gif

הגעתי למסקנה שאני בנאדם מוגבל כי הייתי צריכה לראות את הקטע של הבריחה מהמשטרה כדי להבין איפה לעזאזל נמצא ג'ורג...

מאור 87

New member
יש גם..

גרסת קאבר ל"we can work it out" בסרט.. שיר טוב וגם קאבר לא רע!! אה, ולא ראיתי את הסרט..
בינתיים, לפחות..
על ה

Miss CB

New member
תגובות...

אחד אחד! פול: מזל"ט... עוד ילד... נקווה שיצא בריא והכל. סאם: נכון שזה סרט טוב? גם האיזכורים חמודים לאללה, וגם הסרט עצמו ממש מרגש ויפה. יש כמה קטעים ממש חזקים, כמו המשפט, והקטע שלוקחי םאת לוסי מאבא שלה
לילה של: חחחח כן זה סרט ממש מצחיק!! "האם אתה מוד או רוקר?" -רינגו: "אני.. מוקר."

Another Girl

New member
ולא הזכרתם את פס הקול...

שמורכב מיותר מ-20 ביצועים של יוצרים שונים לשירי הביטלס?

SmallVille Girl

New member
אוףףף אני בכלל לא ראיתי את הסרטים

אם נעשה מפגש . אתם חייבים להביא את הסרטים .. פליזזזזזזזזזזז

Miss CB

New member
"לו"??

האם מצאת שוב את הבורג החסר? שום מילה על העובדה שאתה הוא? שום מילה על וויליאם, למען השם??

למעלה