מרינדה
המרינדה להודו מתאימה גם לכנפיים התיבול לקבב הוא כמו שכתבת רק םלםל שחור ומלח השאר מתבסס על טעם הבשר הטחון שצריך להיות איכותי אני ממליץ על בשר טחון אשר מורכב מבשר צואר ושריר הזרוע ולמי שמשיג גם מכסה הצלע ממליץ להכות על הבשר הטחון עם צידי הסכין או עם קופיץ כאשר מכים על הבשר משתחרר הג'לטין אשר נמצא בבשר השריר והוא מונכ מהבשר להתפרק פעולה זאת נכונה גם כאשר מכינים המבורגר. רצוי להוסיף לקבב מעט שומן ליאה של כבש והתנצלות מכוון שאין לי מחברת מתכונים או פתקים וכל הידע והניסיון שלי פזורים ברחבי הפורום יכולים להיות שינויים במתכונים מפעם לפעם מקווה בקרוב להתחיל לאסוף את כל המתכונים לסםר אחד כל טוב פוקסי