לפורום גרין דיי !!!

לפורום גרין דיי !!!

אנשים! [ מעריציי פו"ב ] היי, אני מעיין ואני מפורום פו"ב, אני והפורום החלטנו שאנחנו הולכים להביא, בכל דרך אפשרית את הלהקה האחת והיחידה פול אווט בוי, [ FOB ] אנחנו בעיצומם של הדברים, לבינתיים ישנה עצומה כדיי להביא אותם לארץ, http://eventful.com/demand/D0-001-000167763-1/join תהיו בטוחים זה לא הדבר היחידי! אנחנו מארגנים מפגש [פורום] לא כ"כ, מפגש פתוח לכל מעריציי פו"ב לדורותיהם, או לכאלה שאוהבים אותם, ופונים אלייכם בבקשה אחת, עזרו לנו לעשות את הבלתי אפשרי ולהביא את Fall Out Boy לארץ!! בקשר למפגש, עוד אין תאריך אבל אנחנו מחכים לתשובות שלכם, כדיי לדעת מתיי אתם יכולים כדיי שנוכל להיפגש כולם, ולתכנן את הכול! תבינו, העזרה שלכם ממש חשובה לנו, תדעו כמה שנהיה יותר הרבה, יותר מעריצים, אנשים זה שווה יותר הצלחה וזה יותר טוב, אני אומרת לכם, ככול שנבוא יותר הרבה, ככל שנעשה הרבה בלאגן, יראו שאנחנו רציניים ואנחנו לא מוכנים לוותר על זה, ייראו שישתלם להם להביא אותם, והם פשוט יעשו את זה!!!11 שמעו, זה פשוט עובד, העניין הזה לא סתם, פורום MCR עשה את זה, ועם לא הספקתם לשמוע, MCR הולכים להגיע לארץ!! אז באמת אנחנו פונים אלייכם, עשו מאמץ כנסו לפורום של FOB, http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1612 ותכתבו לנו מתיי אתם יכולים לבוא ונוח לכם, בכל מקרה המפגש יהיה בעזריאלי, תוכלו למצוא מידע נוסף בפורום, מחכים לכם, ותזכרו... זה לטובתכם!!! =] [ בתודה, פורום פו"ב 1612 ]

חתמנו כבר

ולמען האמת,אם שמעתי נכון,אז פסטיבל הרוק שהיה אמור להיות בספטמבר או איך שלא קוראים לזה בהשתתפות מכ"ר ומיוז וכו' התבטל. ככה שהם לא יגיעו? :-\

r love gerard

New member
-נדחפת- ../images/Emo129.gif

פסטיבל הרוק אכן נדחה, אבל MCR יגיעו להופעה אחת בנפרד, ללא מיוז....
אה, ו..אני חדשה....קוראים לי רחלי, ואני בת 13 וקצת.....אממממ...האם תקבלו אותי?

../images/Emo207.gifסדר השירים בטופ 10

10. Waiting 9. Brain Stew/Jaded 8.When I come around 7.Warning 6.Basket Case 5.Good Riddance(Time of Your Life) 4.American Idiot 3.Minority 2. Boulevard of Broken Dreams (הדבר הכי צפוי בעולם בערך) 1.The saints are coming (הדבר הכי לא צפוי בעולם בערך) יש מצב שטעיתי טיפונת בסדר,אבל זה היה בסדר הזה פחות או יותר.

גם אני רציתי שיהיה את הולידיי

אולי בלילה יהיה,כי תמיד משנים את הסדר. הדבר שהכי הפתיע אותי זה שלא היה את וורקינג קלאס הירו. כי תמיד הסדר זה- #3 דה סיינטס אר קאמינג #2 בולוורד אוף ברוקן דרימז #1 השיר הכי חדש שיצא (שבמקרה זה זה היה וורקינג קלאס הירו)

GD ROCKS

New member
זה דווקא ממש צפוי.

תמיד השיר הכי חדש שלהם מקום ראשון.

נו,אבל דה סיינטס לא הכי חדש

וזה למה זה לא צפוי,כי תמיד השיר הכי חדש מקום ראשון.

GD ROCKS

New member
האמ עוד יותר מוזר שוורקינג קלאס יירו

בכלל לא במצעד. יש מצב הם לא קיבלו אותו? לא יודעת זה מזה לא הגיוני !

Chen Shesek

New member
אני אראה בערב... סביר יחסית ל-MTV.

אני מחכה כבר לאחד ב-VH1... אאל"ט ממרץ או אפריל לא היה.

Chen Shesek

New member
היה בסדר.. ראיתי את זה רק עכשיו

היה באמצע סיינפלד אז הקלטתי

אררררר ראיתי רק מבסקט קייס :[ ../images/Emo163.gif

והפסדתי את כל השירים הטובים!!! =[ חפיף, העיקר שהייתה סיבה טובה לפתוח MTV ^_^

../images/Emo80.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif

אני מוכרת 5 חולצות של ג"ד..נראה לי 5 :) אם מישהו רוצה לקנות חולצות בממש זול..אני חשובת 20 לכל חולצה או פחות אפילו. שיבקש..אני יעלה תמונות של החולצות אם יה רצון בקנייה :) יום טוב :)

למעלה