לפורום הטופ מודל הבאה

לפורום הטופ מודל הבאה

חג שמח מפורום תשוקות

ס-ק-ר:)

1.מי מהבנות לדעתכם הכי מושלמת או "קרובה לשלמות" שם?? 2.מי מהבנות הכי מתאימה למילה "כוסית"??? 3. מי לדעתכם הכי פוטוגנית שמה?? 4. מי הפייבוריטית שלכם?? אללה מקווה שתענו!!! אני יענה אח"כ..

עונה!../images/Emo25.gif

1.מי מהבנות לדעתכם הכי מושלמת או "קרובה לשלמות" שם??שרה המדהימה 2.מי מהבנות הכי מתאימה למילה "כוסית"???שרה 3. מי לדעתכם הכי פוטוגנית שמה??יואנה 4. מי הפייבוריטית שלכם??מרצדס ושרה שרה כוסית ומושלמת----->

This is ST

New member
אמממ.

אני אוהבת את יואנה. יש בה משהו... יש לה גם אופי, וגם יופי. היא מתאימה מאוד לדגמן. גם את שרה אני אוהבת:) אני רוצה שסיומרה תעוף. מעצבנת אותי....

CaMiLlE15

New member
התשובות שלי

1-יואנה 2-על פי מה שממגדירים בארץ..אמ...שרה...וקמיל 3-יואנה ומרסדס 4-אני יודעת מי תזכה אבל...ובהתחלה הכי אהבתי אותה... אבל בגדול?-כולן!!!

Dark Force

New member
עונה..../images/Emo56.gif|פגרה|

1. הכי "קרובה לשלמות" ? שרה. 2. מי מהבנות הכי מתאימה למילה "כוסית"? שרה DUAH וגם קמיל. 3. מי הפייבוריטית שלי? ג'נאשה לנצצח, אבל עכשיו שהיא יצאה- שרה.

אניייי../images/Emo9.gif

1.מי מהבנות לדעתכם הכי מושלמת או "קרובה לשלמות" שם?
אממ.. שרה
2.מי מהבנות הכי מתאימה למילה "כוסית"???
שרהה..
3. מי לדעתכם הכי פוטוגנית שמה??
יואנהההה
4. מי הפייבוריטית שלכם??
יואנה ושרהה

swirrrly

New member
אוקי... ../images/Emo118.gif

1.מי מהבנות לדעתכם הכי מושלמת או "קרובה לשלמות" שם?? יואנה;[ 2.מי מהבנות הכי מתאימה למילה "כוסית"??? קייטי, יש לה אחלה גוף 3. מי לדעתכם הכי פוטוגנית שמה?? שאנדי 4. מי הפייבוריטית שלכם?? אפריל ושאנדי;[

תשובות:

1.מי מהבנות לדעתכם הכי מושלמת או "קרובה לשלמות" שם - אפריל. יש לה גוף מדהים
2.מי מהבנות הכי מתאימה למילה "כוסית" - ללא ספק, מרסדס. 3. מי לדעתכם הכי פוטוגנית שמה - יואנה. 4. מי הפייבוריטית שלכם - יואנה.

נוני yer

New member
תשובות

1.מי מהבנות לדעתכם הכי מושלמת או "קרובה לשלמות" שם?? ללא ספק יואנה 2.מי מהבנות הכי מתאימה למילה "כוסית"??? שרה וקמיל אני חושבת... 3. מי לדעתכם הכי פוטוגנית שמה?? יואנה ומרסדס 4. מי הפייבוריטית שלכם?? ג'ואנה!! אני עדיין בהכחשה שהיא יצאה מהתחרות!!

נוני yer

New member
שיט ידעתי שמשהו לא בסדר! ../images/Emo6.gif

התכוונתי לג'אנשה לא יודעת מה קרה לי חחחח זה בטח שילוב של יואנה וג'אנשה..חחח

שלומית16

New member
אני עדיין בשוק שלא העיפו את קייטי

היא ממש גרועה בכיינית מעצבנת שכל הזמן מחפשת תשומת לב

Toxic Girl

New member
שלי

1.מי מהבנות לדעתכם הכי מושלמת או "קרובה לשלמות" שם?? שרה