כןןןןןן!
הם היו אדומים כאלה,וענקיים!ואיך נבהלתי שהוא עף לי על הפרצוף!זה היה אחד הרגעים המביכים!הבדואי צחק עליי,והוציא אותי היסטרית!אני לא צעקתי בכלל..ורק שאלתי אם הוא עדיין עליי..אז הוא צחק ואמר לי להירגע!גרעעעעע...אבל זה היה באמת דוחה!כל מקום שני את רואה כזה ענקי מעוך על הריצפה...בעיקר את רואה רגליים..זה היה מגעיל!ודיי מעצבן!הייתי בקלאב הוטל..טוב שלא הייתה חתונה באותו זמן,והברית מילה של בועז שרעבי..בונא...איף אישתו איתו?!זה דוחה!הקיצר...מול כל המלון התעופפו להם הנמושות המעצבנים!אגב...היית ב...יו!ברח לי השם....באולם קולנוע הנעקי,התל מימד..אנימקס!אני הייתי,והייתי בזה של החייזרים בלונה פארק,וברוחות רפאים!בונא..הזה עם החייזרים היה כזה שליטה!בעיקר עם הרכבת הרים בקרח!כזה...בוום!את מתנגשת בגושים שונים!אבל הזה עם הרוחות רפאים..אני כל שנייה הורדתי את המשקפיים מרוב פחד!בעיקר כשהשד הזה לקח אותו לרכבל..והם נוסעים נוסעים,ומשום מקום נופל לך שלד!וגם השלדים האלה שיוצאים מהקירות,ומתחילים לנגן!...ולקראת הסוף..שהראו מה קורה לזמרי אופרה,ש"בוגדים" בשטן...אני כמעט בכיתי!אוווף...אני כזה..WTF...הוא הולך לחתוך לו את הראש?!ואז הוא צורח..ולא הייתי מסוגלת להסתכל..והזה ששר..והכניסו אותו לחומצה..והעור יירד,והתחיל היה אפשר לראות את העצמאות!בע..אבל השיא היה עם המסכן הזה ששר,וחישמלו אותו!זה הזכיר לי את השואה דאמט!....לא ישנתי כל הלילה!ועוד לפניי כן ראיתי מלתעות!אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!לא לבעלי לב חלש!ועוד אני אומרת לאח שלי שייחבק אותי..אז הוא מתחיל לשחק לי אותה סופר דופר סומו..ופיקאצ'ו הוא רוח הקודש ששומרת עליו..עלק..טוב..סליחה על המגילה.....הקיצר היית?