לפורום!! לכולם!! ממהי אליכם...

simpsonit

New member
לפורום!! לכולם!! ממהי אליכם...

כמה דברים! יש הרבה ילדיפ פה שפשוט לא מכירים אותי אבל לא משנה כתבתי כמה דברים בבלוג שלי... לכם.. ובכלל סיכום כזה על עצמי... אחרי כל האירועים שהיו לי אישית השנה .. ואירוע גדול אחד עצוב .. שבעצם איבדתי אדם מאוד חשוב לי במשפחה ממחלה .. אני לא כנס לפרטים אבל תקראו כתבתי לכם שם משהו...קטן... שבעצם אני מודה לכם!!

beyonce3

New member
.....................

מה שאמרתי לך בפורום של באסטד.........

DesertRose7

New member
../images/Emo24.gif

אני לא בדיוק יודעת מה עבר עליך בשנה הזאת אבל אני יותר משמחה לדעת שהפורומים האלה הם המקום מפלט שלך בשביל לחייך ולשמוח.
ואם את צריכה סתם לפרוק משהו .. תרגישי חופשי לעשות את זה פה

T a l14

New member
נצל"ש

דורש כניסה-אה?חח... טופ...סתם, רציתי לומר שאני נוסעת מחר לאילת ל3 ימים-עד יום שישי. לכבוד היום הולדת (נורא התפלאתי שאני נוסעת לאילת בשביל היום הולדת-יעני...זה רק יום הולדת אבל אני לא מתלוננת...) ו..זיהו...חח...אני אתגעגע אליכן! בה ביי! (העתק - הדבק..חח) (שמתם לב שאני מ"חח..."ת הרבה?) (
)

beyonce3

New member
כיף לך!../images/Emo7.gif

גם אני רוצה אילת!אני שוקלת אם לעבור לגור שם כשאהיה גדולה!חעחעחעחעחע.תעשי כיף!!!!!!!ותשימי המון המון קרם הגנה!וזהירות מארבה..טוב...בעצם הם כבר לא שם..הם היו רק כשאני הייתי..חעחעחעחעחעחע

נופר36

New member
חחחחח..

גם כשאני הייתי שם היה ארבה! איכס הם היצורים הכי מגעילים בעולם!!

beyonce3

New member
מתי היית?

בע...כשרכבתי על גמל,עף לי אחד על הפרצוף!בעעעעעעעעעעעע

נופר36

New member
חחחחחחחחח איכסססס!

אמממ הייתי בתחילת השנה בערך..נראה לי נובמבר..טיול שנתי! כשנוסעים באוטובוס רואים את כולם מתעופפים להם! בעעעע זה כזה דוחההה

beyonce3

New member
כןןןןןן!

הם היו אדומים כאלה,וענקיים!ואיך נבהלתי שהוא עף לי על הפרצוף!זה היה אחד הרגעים המביכים!הבדואי צחק עליי,והוציא אותי היסטרית!אני לא צעקתי בכלל..ורק שאלתי אם הוא עדיין עליי..אז הוא צחק ואמר לי להירגע!גרעעעעע...אבל זה היה באמת דוחה!כל מקום שני את רואה כזה ענקי מעוך על הריצפה...בעיקר את רואה רגליים..זה היה מגעיל!ודיי מעצבן!הייתי בקלאב הוטל..טוב שלא הייתה חתונה באותו זמן,והברית מילה של בועז שרעבי..בונא...איף אישתו איתו?!זה דוחה!הקיצר...מול כל המלון התעופפו להם הנמושות המעצבנים!אגב...היית ב...יו!ברח לי השם....באולם קולנוע הנעקי,התל מימד..אנימקס!אני הייתי,והייתי בזה של החייזרים בלונה פארק,וברוחות רפאים!בונא..הזה עם החייזרים היה כזה שליטה!בעיקר עם הרכבת הרים בקרח!כזה...בוום!את מתנגשת בגושים שונים!אבל הזה עם הרוחות רפאים..אני כל שנייה הורדתי את המשקפיים מרוב פחד!בעיקר כשהשד הזה לקח אותו לרכבל..והם נוסעים נוסעים,ומשום מקום נופל לך שלד!וגם השלדים האלה שיוצאים מהקירות,ומתחילים לנגן!...ולקראת הסוף..שהראו מה קורה לזמרי אופרה,ש"בוגדים" בשטן...אני כמעט בכיתי!אוווף...אני כזה..WTF...הוא הולך לחתוך לו את הראש?!ואז הוא צורח..ולא הייתי מסוגלת להסתכל..והזה ששר..והכניסו אותו לחומצה..והעור יירד,והתחיל היה אפשר לראות את העצמאות!בע..אבל השיא היה עם המסכן הזה ששר,וחישמלו אותו!זה הזכיר לי את השואה דאמט!....לא ישנתי כל הלילה!ועוד לפניי כן ראיתי מלתעות!אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!לא לבעלי לב חלש!ועוד אני אומרת לאח שלי שייחבק אותי..אז הוא מתחיל לשחק לי אותה סופר דופר סומו..ופיקאצ'ו הוא רוח הקודש ששומרת עליו..עלק..טוב..סליחה על המגילה.....הקיצר היית?

may90

New member
אוי גמני הייתי שם!

בסינמה סיטי התלת מיימד! זה מפחיד כמו תחת!!!!

beyonce3

New member
סינמה סיטי?!

WTF?!אני דיברתי על האנימקס באילת!לא על הקקי בסינימה סיטי.......

נופר36

New member
חחחחחח!

מצחיקה...דוגרי מגילה!..אבל קראתי הכל!..חחחח אמממ לא הייתי..
אני רוצה ללכת..זה נשמע כזה מלך!!

SurfeR Babe

New member
אבא ואמא שלי גרו באילת פעם ..

בעצם .. שם הם נפגשו .. למה אני לא קשורה ????

למעלה