לפורום פוטושופ היקר

לפורום פוטושופ היקר

זה כניראה מאוד מאוד מדבק מה שקורה כאן איך אתם מסבירים את העובדה שבשבוע אחד חצי פורום כולל אותי התחיל ללמוד את התוכנה? מעניין... בכל אופן אם כבר מדברים על ענייני גרפיקות, חשבתי לעצמי שהגיע הזמן לקבץ אחת ולתמיד את כל הגרפיקות המיוחדות שלכם ביחד. אז אני פותח שירשור ומבקש מכל מי שיש לו כאלו להעלות לכאן באיכות הכי טובה שאפשר כדי שאוכל לאסוף את כל הדברים המדהימים שעשיתם בשבילי. תודה לכולם. אוהב אתכם!

ואחרון - פרי דמיוני המדהים...

אמנם אני לא עיצבתי, אלא החברה המוכשרת של אוריאן, אבל את השיר אני חיברתי! וזו בעצם היתה המתנה מכל הפורום ליוסי במפגש. הלוואי שכולנו נצליח לעצב ברמה כזאת בפוטושופ..

איך יפההה

כל מה שעשיתם... חח אני לא יודעת לעשות...

צנובר

New member
אז גם אני מנסה את כוחי בפוטושופ

כשחזרתי שלשום מחופשה בארה"ב, ראיתי שהפכנו לפורום פוטושופ, אז החלטתי לשחק קצת עם פוטושופ בעצמי, ולממש את הפנטזיה הישנה שלי, ולהוציא את תקליטון השדרים של יוסי לנוסח העברי של "אבק ברוח" ששרה במקור להקת קנזס. כבר "התנפלו" עלי כאן שזה שיר שלא מתאים ליוסי, אבל אני חושב שזה יכול להיות פיצוץ. אז זה מה שיצא... דוד

orianush

New member
אחרון לבינתיים..

אני לא כל כך אהבתי איך שיצא לי אבל הם אומרים שזה יפה.. בקרוב עוד

yaelala14

New member
אין לי מושג איך להשתמש בפוטושופ...

זה מסובך! יוסיי איזה כיףףףףףף לראות אותך שוב פה בפורום..

orianush

New member
גם אני חשבתי שזה מסובך אבל לומדים..

תשאלי את אריאל

9B9

New member
ממש יפה!!..הנה משהו שלי

לא ממש השקעתי בזה עשיתי את זה די מזמן אולי קצת יותר מחצי שנה ודי התקדמתי מאז(ויש את זה גם בלי האנימציה) (עכשיו אני עובדת על עיצוב תמונות, צביעת תמונות וכו') ויוסי שים כאן משהו שלך

למעלה