לפורום שירה ופרוזה דרוש מנהל/ת

קסנדרה*

New member
לפורום שירה ופרוזה דרוש מנהל/ת

אם מישהו/מישהי מוצא עצמו מתאים לתפקיד, הוא מתבקש לפנות אלי בתיבת המסרים. קסנדרה

aiziq

New member
פנייה נירגשת לכל הותיקים

אמנם העירו לי לא אחת שאני מדבר בפאתוס רב וזה מעצבן את השומעים, אבל הפעם, תנסו, בבקשה, להתגבר על ההתנגדות ולהקשיב. הפורום הזה בנוי על יחסי גומלין בינינו: כל אחד מאיתנו מעלה יצירות להתייחסות ומגיב ליצירותיהם של אחרים. וכל עוד יש תגובות ויצירות להגיב עליהן הפורום מתקיים והולך מחיל אל חיל,כפי שקרה בשנה האחרונה עד לשבועות האחרונים. פתאום חלה התרופפות: פחות מגיבים, כמעט לא מפרסמים, נוחים יותר לכעוס ולשפוט פעילים אחרים בפורום ופחות מתעסקים במה שהפורום הזה נזון ומתקיים ממנו: יצירה והגבה. נכון, יש תקופות יובש מבחינת היצירה, מחסומי כתיבה למיניהם, וחסימות בבלוטת החשק- אני מכיר, יודע ומקבל את זה- אבל דווקא אז, זה בדיוק הזמן להיכנס ולהגיב לאחרים גם כדי להישאר בתמונה ולהיות מוקף ביצירות ויצירתיות וגם על מנת שהפורום יקויים. היום כל אחד לוקח לו את החירות לעשות לו פגרה מיצירה ומהשתתפות פעילה בפורום ומניח שכשהחשק יחזור אז הפורום יחכה לו בזרועות פתוחות. זה זילזול ולקיחה כמובן מאליו!. ותראו מה נוצר:הפורום הזה איבד מחיוניותו, הוא מקרטע כי יותר מדי אנשים נמצאים בפגרה מנטלית ובחופש מהאכפתיות כלפיו ומניחים ברוב טמטומם שכשיחזרו אז הכל יהיה נחמד וטוב כמו קודם. זה לא עובד ככה! הנה קסי מחפשת מנהל שותף ( אזהרה ראשונה ) הנה קסי מבקשת מנהל מחליף ( אזהרה שניה ) הנה- קסי כבר לא מנהלת ( מאוחר מדי ) אז אנא,
התעוררו עכשיו. תודה שהקשבתם, איציק.

קסנדרה*

New member
איציק קרעת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וסליחה לא המהות, רק הסיום !! מהות ההודעה שלך רצינית ומדוייקת, הדגש על מדוייקת. והסברתי לכל מי ששאל, אני לא מתכוונת להיות כלב השמירה שישמור את הפורום פתוח ופעיל עד שלמישהו יתחשק לחזור והפורום יהיה פה, פעיל ושמור כי קסנדרה - כלבת השמירה הנאמנה שמרה. אז כן, כל עוד השם שלי בכחול, אני אנהג בפורום בכבוד, אכנס, אגיב ואתייחס בכובד ראש לתפקיד, לא אזלזל עד לשניה האחרונה. אבל אני עושה זאת כי אני מכבדת אתכם ואת האחריות שיש לי כלפי הפורום, לא כי זה גורם לי נחת כבעבר, כבר לא. והיות והחיים שלי היום מלאים ודחוסים ובקושי יש לי שנייה זמן פנוי, הרהרתי האם זה לא הזמן להחליט מה אני מצפה מהפורום, מהחברים, מעצמי ? אנחנו ניפגש ב-18 לנובמבר - נקיים שיחה רצינית שתיקבע את ההמשך. בכל מקרה את פסטיבל הספר אנחנונחגוג
קסנדרה

למעלה