לפורום שלום רב...

LINKING5

New member
לפורום שלום רב...

כמו שאתם רואים השעה היא מאוחרת... מחר יש לי בוחן במורחב -0 גאוגרפיה... הרבה חומר יש לנו ללמוד... נתחיל כך..... אחרי אלף שיחות עם היועצת ושיעורים באיך ללמוד... עדין נותרתי עם הבעיה שלי... קוראת קוראת לומדת לומדת ובמבחן -40! לא זוכרת... מה אני יגיד לכם החומר לא מעניין... ניקח לדוגמא תמבחן של מחר... אתמול למדתי ממש קצת, וזה בגלל שהיום היה לי בוחן אז הייתי צריכה ללמוד לו... בקיצר היום חזרתי מהביצפר בידיעה שכן יש לי מבחן ענק מחר... נירדמתי ( המזג האוויר הזה פשוט מעייף אותי!) קמתי ב-5... אמרתי לעצמי יאללה ללמוד... חישפתי קצת חומר באינטרנט שיהיה לי יותר מעניין לקרוא בקיצר..., אני לא יכולה להיתרכז... אני יכולה לקרוא משהו 5 דקות ואז " מה קראתי" או שלהתחיל לחשוב על דברים אחרים ואז ללכת "רק ל 5 דקות" לראות טלויזיה להיות במחשב... וכשאני כבר יושבת ללמוד שזה בשעות כאלה..., אני קוראת וכבר בכלל לא יודעת מה אני קוראת, ולחזור על זה? לשנן? למי יש כוח... בטח תגידו שהבעיה היא אצלי... אבל אני יכולה לקרוא חומר לשנן.. ואחרי זה שיט לא זוכרת למרות שלפני דקה ידעתי את זה בעל"פ.... במקום ללמוד עכשיו אני כותבת לכם... אני יודעת הבעיה אצלי... אבל אני שפוט לא יכולה להיתרז ולהכרחי אותי ללמוד... ד"א אני כיתה י"א... Help

גיאוגרפיה רפיה רפיה...

שומעת ת'תסכול שלך, וככל שעובר הזמן כך קשה יותר לשנס מותניים ולהתחיל להתכונן. אוהו..... כמה אני מכירה את זה מהעבר... מה שבטוח, שהיום כבר מאוחר להתכונן להיום, והבאסה נעשתה. אולי נוכל לתקן לקראת הפעם הבאה ? תני לוחות זמנים - תגידי מתי המבחן הבא, באיזה מקצוע, כמה חומר יש להתכונן, ואולי נוכל קצת קצת לעזור לקראתו... נסי אותנו. חוצמזה...
ברוכה הבאה לפורום.

LINKING5

New member
היי:):)

היום עשיתי תמבחן אתמול למדתי עד 3... אמממ, 2 שאלות לא עשיתי כאילו עשיתי אבל ממש המצאתי דברים ומשהו שלמדתי שחכתי בכלל זכרתי תכותרת אבל מה היה רשום שם בדף... ה' יודע :^) מממ, אני מקווה לציון עובר... יום שישי כן כן כבר יש מבחן בהיסטוריה!!!!!!!! אני עוד צריכה לצלם חומר ואני כולי בלחץ עם זה... אני כניראה אבל לא יעשה ביום ראשון אני יילך ל"רופא"... אני חייבת בגלל שיום חמישי כול היום אני ברמת גן בבית צבי... אבל בכול זאת אני כבר צריכה להתחילל ללמוד וכול הזמן בהיסטוריה יש לי 36-40! ואני חייבת להוכיח למורה שלי שאני יכולה! נ.ב שמי מירי:)

למירי שלום!

וואו, איזה עומס של מבחנים. ממש מלחיץ. באיזה כיתה את לומדת? ספרי קצת מה את אוהבת לעשות. (בכיוון של: לרקוד, לשחק טטריס וכאלה) האם יש מקצועות שבהם את כן מצליחה? האם ניסית ללמוד עם חברה? איך היה? ועוד משהו, תכתבי לנו מה הנושאים למבחן. (את יכולה להעתיק את הכותרות מהספר.)

papylove

New member
מירי שלום

גם ליונה ושמחה המקורי נחמד שאתן עוזרות ונרתמות אך לפני הכל האם יתכן כי למירי ישנה בעיה של לקות למידה או הפרעת קשב? האם זה חדש הנושא שקשה ללמוד וגם כשלומדים שוכחים הכל או שהיה תמיד אבל עם השנים הרי ידוע כי החומר נעשה קשה יותר ואז צצים כל הבעיות. מירי אני חושבת כי לפני שניגשים לאיך ללמוד מתי וכמה עשי חושבים עם עצמך מתי צצה הבעיה ואולי תנסי לדבר עם ההורים, יועצת שיכולים לתת פתרונות לתווך הארוך (וגם לקצר) אם תדעי למקם בדיוק את הבעיה אין ספק שבינתיים הפתרונות שנותנים בפורום הרבה פעמים עוזרים אך כדאי גם לבדוק את הבעיה לעומק לעיתים בעיה קטנה שבכלל לא חשבת כי קיימת במיוחד אצלך יכולה לפתור לך פלאים.

LINKING5

New member
שלום לכולם!

תודה רבה על התגובות אמממ אני בכיתה י"א כרגע... והבעיה היא עם מקצועות שצריכים ללמוד אה כן וגם עם לשון שעכשיו צריך ללמוד את כול הכללים אני לא זוכרתתתתתתת הבעיה תמיד הייתה שם... בגלל זה עברתי אצל יועצות איבחונים, פיסכולוגים " למה הילדה לא יכולה לזכור"... ממ זה לא ממש עזר... הרוב אמרו שאני לא זוכרת בגלל לחץ בבית... עכשיו כבר אין לי ממש לחצים חוץ ממחשבות כאילו זה מציק אני מתחילה ללמוד ואתם יודעים חושבת חושבת אז בכלל מי זוכר את מה שקראתי במחברת... היום למדתי חצי דף בהיסטוריה... קשה קשה
ואני אוהבת מחשביםםםם ולא נתנו לי כי אני ב-3 יחידות לימוד למרות שתאמינו לי אם היו מושיבים אותי ב-4 אני הייתי נהנת ומשקיעהה.... ב-3 יש לי הכול 100... ואני אוהבת משחק- דרמה... אני לומדת בבית צבי ונהנת מכול רגע... שמחתי להכיר אותכם,מירי.

לגבי היסטוריה והיסטריה

יש למעלה בפורום שאלות נפוצות - שם כתובים דברים רבים על היסטוריה, ואיך ללמוד. תנסי ? חוצמזה... שיהיה לך בהצלחה מירי

למעלה