לפורום שלי...

לפורום שלי...

אמנם עבר מעט זמן יחסית מאז כתבתי כאן בפעם האחרונה, אבל עושה רושם שלאור האירועים נדמה כאילו חלפו להם כמה דורות. כבר מזמן אני חייב לכם תודה גדולה בשם טלי על הברכות הלבביות ליומולדת, היא מאוד התרגשה מהיחס רק שטכנית היא קצת פחות בקיאה ממני בענייני מחשבים כך שהאיחור באשמתי! והנה, בסך הכל שבוע מאז היומולדת ופתאום ישנה תחושה של מציאות אחרת מתקופה כ"כ אופטימית עבורכם (חופש גדול, נסיעות, בילויים) הישר אל תוך תקופה הזויה שלא קיוינו לה מעולם. אז קודם כל, אני מבקש מכולכם להיות זהירים יתר על המידה, ולשמור על עצמכם באשר אתם... כרגע עושה רושם שלא ממש בטוח בשום מקום! לעדי היקרה ולכל החברים שגרים בצפון, אני מחזק אתכם, ב"ה הכל יהיה בסדר, צריך לנצל כל מצב לטובה, ואם כבר נדרש מכם להיות בקרבת הבית, הייתי מציע לכם לעשות סדר באותן מגירות וכונניות שמזניחים כל השנה, לתרגל קצת פוושופ כדי להרגיש חלק אמיתי מהפורום הזה, ואתם מוזמנים מאוד לדבר על זה כאן בפורום, ברגעים כאלו נמדדים טיבם של קשרים ואנשים, ואני בטוח שכולנו כאן נהיה אחד למען השני. אני מבטיח להשתדל להיות פעיל יותר בתקופה הקרובה אם זה יחזק אתכם. בעניין משחק השאלות לגבי... אריאל... עבודת המחקר שלך אמנם יסודית אבל לתקן אותך...לפני שגרתי בגבעת זאב גרתי בבקעה, ברחוב דרך חברון שנתיים ורק לפני כן בגילה. אני מאוד מופתע מהתשובות הנכונות שלכם, ואם אי פעם אשכח משהו חשוב לגבי עצמי אני לבטח אכנס לפורום כדי להיזכר :) אז תרשו לי להוסיף לכם עוד כמה שאלות בנוגע אלי: מה הגובה והמשקל הנוכחיים? כמה פעמים הייתי בחו"ל השנה? (מאז אוגוסט האחרון) מהו השיר הראשון אותו הקלטתי באולפן בחיי? להלן אפשרויות: כמו נוצה תפוחים ותמרים דרך ארוכה תשמור על העולם ילד ושאלה אחרונה לעת עתה? כמה אני אוהב אתכם? נשיקות לכולם! ושבת שלום Y

ניר86

New member
ליוסי שלנו ...(כותרת המשך) חחח

קודם כל כף תמיד שאתה נכנס ... וכן עכשיו עם המצב שלנו כאן כולנו צריכים להיות חזקים ולהאמין שאף אחד לא ישבור אותנו וזה בהחלט מלחיץ גם אם זה לא ליד הבית בכלל שפוגעים לך במדינה זה מרגיש גם שאתה נפגע וגם מודאג יש לי כמה חברים שם שמשרתים בצפון אחד היה השבוע בבית והקפיצו אותו אתמול לבסיס ועוד חבר שהיה אמור לצאת השבוע לא יוצא בגלל המצב אז באמת כל אחד ואחת ממכם צריך לשמור על עצמו ולהתפלל רק לטוב ...ולזכור שאותנו לא ישברו..ומה גם שזה נראה לי דיי ברור שכל אחד פה בשביל השני ואני אישית ראיתי את זה כשסבא שלי נפטר . לגבי המשחק ברור: 1.מה הגובה והמשקל ?חחחח זה אף אחד לא 2,היית בחו"ל השנה בערך 2500 פעם משהו כזה אבל מי סופר חחח 3.וואלה לא יודע אני יהמר על "כמו נוצה" 4.רואים כמה אתה אוהב! אין אומן בארץ שנותן אהבה לקהל שלו כמוך..

ליבית1

New member
יוסי היקר וכולם...

אכן ימים לא פשוטים עוברים על כולנו, אבל כנראה שיש פה שיעור חשוב מאוד עבורינו, אחרת איך תסבירו את הרוע, ואת אזלת היד שאנחנו מרגישים לנוכח האירועים המזעזעים של הימים האחרונים? מה שחשוב בימים כאלה זה לאהוב, כי אהבה תמיד מנצחת, תאהבו, ותהיו אופטימים וגם אם אתם לא ממש מאמינים (נכון שבימים כאלה האמונה נבחנת יותר מהכל, כי איך אפשר להאמין שכאלה דברים קורים באמת?) אז גם אם אתם לא עושים את זה בדרך כלל, תתפללו, תעצמו את העיניים ושאו תפילה קטנה שכל זה ייגמר, ובמינימום נזקים בנפש וברכוש ושהחיילים החטופים יחזרו בשלום למשפחותיהם. תהיו טובים אחד לשני, תחזקו ותתחזקו האחד מהשני, ותחפשו את הטוב גם כשקשה למצוא אותו בסביבה. תפילה הוא היושב לו אי שם במרומים הוא הרופא כל חולים הוא הנותן רוב שמחה לילדים הוא העושה משפטים הוא בשמים והוא היחיד הוא הגדול הנורא הוא השומר עלינו מצרה אלוה, שמור נא עלינו כמו ילדים שמור נא ואל תעזוב תן לנו אור ושמחת נעורים תן לנו כוח עוד ועוד שמור נא עלינו כמו ילדים שמור נא ואל תעזוב תן לנו אור ושמחת נעורים תן לנו גם לאהוב מה כבר נותר לנו עוד בימים מה כבר נותר כל היום שמש תקווה והמון מבטים לילה ויום של חלום הוא בשמים והוא היחיד הוא הגדול הנורא הוא השומר עלינו מצרה מחבקת אתכם...
ליבית

1מאיוש

New member
ליבית תודה, משפר בהחלט

אח שלי חזר לשבת אבל אחרי זה הוא חוזר לטכני בחיפה וזה מפחיד ואתמול בכלל הוא הפחיד אותי אמר שמשאירים אותם שבת שלישית ולוקחים אותם עוד צפונה לשמור במחסומים אבל בגבול ישראל

1מאיוש

New member
יוסי שלנו../images/Emo140.gif

תמסור לטלי בבקשה כי מגיע לה! היא באמת מיוחדת.. למרות שאני וכמעט כל הפורום לא גרים בצפון-אבל יש בכל זאת, =>תודה רבה על התמיכה! לשאלותיך: מה הגובה והמשקל הנוכחיים? ממ..מספרים אני לא יודעת אבל גובה של מלך! כמה פעמים הייתי בחו"ל השנה? (מאז אוגוסט האחרון) [00]1,3 ?!חח נסעת המוןןן מהו השיר הראשון אותו הקלטתי באולפן בחיי? להלן אפשרויות: כמו נוצה תפוחים ותמרים דרך ארוכה תשמור על העולם ילד ... אני הייתי אומרת דווקא "תפוחים ותמרים" כמה אני אוהב אתכם? נראה ומרגישים כ-המוןןןןןןןןן !! ואנחנו כך גם אותך - תמיד !! ותמיד לצידך..
שבת שלום גם לך!
מאיה!

orianush

New member
יוסייי

באמת נראה שעבר הרבה זמן.. בקשר לברכות לטלי זה הכל מגיע לה, היא מקסימה
{הגיע הזמן שתלמד אותה קצת על המחשב
} כל אלה שגרים בצפון, כולנו איתכם ותיהיו חזקים
בקשר לשאלות, קודם תודה רבה לאריאל על המשחק הנחמד
נחמד לדעת שגרתה בבקעה =] לפני כמה שנים זה היה? אין לי מושג מה התשובות חח חוץ מהשאלה האחרונה =] גם לנו יש שאלה אלייך, כמה אנחנו אוהבים אותך? חח אני שמחה שנכנסת, שיהי לך ולכולם סוף שבוע מקסים עד כמה שאפשר =]

חן 16H

New member
יוסי, לאהבתך אין גבולות !!!!

המצב של מדינתו לא קל לאף אחד אך דווקא בימים אלו צריכים להתחזק ולהתאחד למעננו ולמען מדינתנו. הלב שלי עם כל האנשים שנמצאים באזורי הלחימה אנחנו אוהבים אתכם מאוד ומאחלים שנוכל לקום בבוקר וללכת לישון בשקט בלי לפחד. יוסי, אני רוצה להודות לך שגם במצבים קשים אתה יודע להגיד את הדברים הנכונים המעודדים ולראות את הטוב ואת השמחה שבחיים. טלי ראויה לכל הברכות האיחולים והיחס. "עושה שלום במרומיו הוא ברחמיו יעשה שלום עלינו ועל כל עמו ישראל" אמן.

מספר 1, הכוכב שלנו ואין עליו.../images/Emo41.gif

רק תראה כמה אוהבים אותך כאן.. אתה רק כותב הודעה בפורום וכולם משתוללים משמחה. בזמן כזה שיש כאן כאלה שחיים את המצב הזה, הודעה אחת שלך גורמת להם להתרגשות ולאושר שאי אפשר לתאר.. וכמובן שמעודד אותם, אז המון המון תודה לך. תמשיך להיות צינור של רגש שעובר לכולם גם כבנדאם וגם כזמר. אוהבים אותך, מעריכים, ואיתך תמיד בכל מצב.

lir2004

New member
יוסיייי

תודה על העידוד, אני בטוח שהרבה כאן תומכים בתושבי הצפון... ותכנס לפה הרבה, שמעתי שאתה אחלה של בן אדם, ואני בטוח בזה ב100%!

lir2004

New member
לאחר שקראתי את כל התגובות:

נותר רק דבר אחד להגיד - עד עכשיו, ניצחנו אותם בכל המלחמות, אפילו בהכי קשות, ה' היה לצידנו כל הזמן, והוא יהיה לצידנו תמיד... אני גדלתי על שלושת הדברים הכי חשובים לאדם - אהבה, תקווה ואמונה! אם לא נשכח לרגע שגם כשביום-יום, אנחנו נלחמים האחד בשני, אבל כשקורה משהו למישהו, אפילו שלא מחבבים במיוחד, ליבנו איתו! אני מקווה, שכולם ייזכרו, שאנחנו מדינה חזקה, והם, הערבים, הם אלה שחלשים, אחרת, איך תסבירו את סיבת תקיפתם?!, הקב"ה נתן לנו את הארץ הזאת, והסיבה לזאת ברורה - לנו יש לב, וההוכחה לכך צוינה! הייתי מאוד שמח להתחיל להגיד את כל שעולה במוחי, לגבי המילה "ערבים", אבל אני אחסוך מכם את זה, ואני רק אגיד דבר אחד: ביומיים האחרונים, אני הבנתי עד כמה אתם באמת אנשים טובים ומקסימים, ואני שמח שאני לוקח חלק מהפורום הרשמי הזה, ובטח שבטח, שהוא של יוסי אזולאי המלך!, שכולנו אוהבים אותו, ולא לשווא - גם הוא אוהב אותנו, ומחזיר לנו כבוד, כמו שאנחנו נותנים לו... וזה מראה עד כמה הוא נשאר בן האדם שהוא תמיד!, כי יש כאלה שכשהם מתפרסמים, אז ההצלחה עולה להם לראש, והם לא שמים אפילו על החברים שהיו עד לא מזמן, החברים הטובים ביותר שלהם... ויוסי, אתה באמת בן אדם מיוחד, ויצא לי להכיר כמה אנשים מפורסמים: אדיר מילר, מני בגר, פבלו רוזנברג ועוד... וכולם היו מקסימים, אבל לא כמוך! דע לך, ידידי, שכולנו אוהבים אותך מאוד מאוד, ולא עצם היותך זמר ויוצר מיוחד במינו, גם כזמר ויוצר מיוחד במינו, אבל גם עצם היותך אדם מקסים! ועדי, מה שכתבתי לך אתמול בפורום, היה באמת מכל הלב, ואני מקווה שזה עודד אותך (ואני לא מתכוון לעודד מנשה... חחח... סתם, סתם, סתם... מן הומור שכזה... חחחחח). אני בטוח שאת לא היחידה כאן שגרה בצפון, לכן, לכל מי שגר בצפון, אני רוצה לאחל לכם, שתהיו חזקים, ושתמיד תדעו, שהקב"ה שומר עלינו מלמעלה... "כי בכל מקרה, ובכל המצבים, הוא שומר עלינו ממרומים!". (מתוך "שומר עלינו ממרומים", הגרסה העברית שלי ל"סאמוונס וואצינג אובר מי" של הילרי דאף). אני מקווה שעודדתי את מצב רוחחם, היו חזקים, ידידי, ושנתראה רק בשמחות!

הילונת90

New member
יוסיייי שלנווו

איך אני שמחה שנכנסתתת תיכנס יותר אתה חסר לנוווווו אוהבים אותך מאוד מאוד מאוד

9B9

New member
יוסי!

כיף שנכנסת!..כל מה שאמרת ואחרים אמרו באמת מעודד כי לכולם קשה עם המצב הזה. אריאל תראה כמה אתה צודק

למעלה