לפורום של גלי עטרי דרוש/ה

שלמונזה

New member
לפורום של גלי עטרי דרוש/ה ../images/Emo168.gif

מנהל/ת שותף/פה שיעזרו לי בניהול הפורום. אני מחפשת מישהו שינהל איתי את הפורום הזה, שיהיה פעיל בפורום יעדכן מידי פעם דברים בפורום וכו'. מי שמעוניין לנהל את הפורום מוזמן לפנות אלי במייל: [email protected] או במסר. יש לציין שמנהל/ת הפורום צריך/כה להכיר יותר את חוקי תפוז, ומה קורה בפורומים. כמו כן ניהול פורום מצריך פגישה היכרות במשרדי תפוז. אני יודעת שהמחשבה הראשונה היא למה שאלירן לא ינהל. התשובה נורא פשוטה, מכיוון שהוא בצבא. אלירן מגיע הביתה רק פעם בשבועיים, ולכן יהיה לו קשה לנהל. בכל מקרה כמו שאמרתי מי שמעוניין לעזור לי לנהל את הפורום שיפנה אלי, אני אעדכן את כולכם בבחירה כדי שתהיה מוסכמת על כולם. יום טוב ושבוע מקסים לכולם

sarit29

New member
אשמח לעזור אבל בכל אופן

אני חושבת שבחירת מנהל הפורום צריכה להיות של מנהל האתר בלבד הלא הוא אלירן. הוא הקים את האתר וכל הזכויות שמורות לו ולו בלבד. אני לא חושבת שיש פה עניין ציבורי.

שלמונזה

New member
אז זהו שרית שלא ../images/Emo168.gif

אלירן אחראי על האתר, אני על הפורום זה שני דברים שונים. את הפורום הקודם הוא ניהל וזה היה פורום סתם שגם לא ממש שקק חיים. אני צריכה לבחור את המנהל/ת שאני חושבת שאני אוכל לנהל איתו את הפורום כמו שצריך וככה יהיה יותר קל לנהל את הפורום. הפנייה פה נעשית כדי שאני אדע מי שבעצם רוצה ומוכן לנהל את הפורום (שוב רק בפורום בלי שום נגיעה לאתר) איתי זה הכל. אין לי שום בעיה עם מי שזה לא יהיה, פשוט אני רוצה שתהיה הסכמה של כולם לגבי מה שטוב לפורום.

sarit29

New member
עם כל הכבוד ויש כבוד (כמו שחלי יחימ

וביץ אומרת. אני ע\חושבת שהפורום הנו חלק בלתי נפרד מהאתר. בזכות האתר יש פורום ולא להפך. זה שהפורום הקודם שקק חיים או לא זה כבר עניין נתון לוויכוח ולא נתווכח חלילה. יש יתרונות ויש חסרונות לפורום של תפוז. והיו יתרונות וחסרונות לפורום הקודם. בכל אופן אני חושבת שמן הראוי שמי שינהל את הפורום הזה יהיה מעורה במה שמתרחש עם גלי ומעודכן על מנת שיכול לעדכן את כל מי שנכנס לפורום הזה. אני מנסה לעשות את זה כל הזמן למרות שהיה אידיאלי לו אסף דרעי היה עושה את זה מדיי פעם אך הוא עסוק מאוד ובנוסף גם הבנתי שמסיבה טכנית הוא לא מצליח להכנס לפורום הוא לא זכר את הסיסמה שלו וגם שם משתמש חדש לא פתר את הבעיה. שלא תהיה פה איזושהי אי הבנה אין לי שום עניין בשום קרדיט מיוחד המניע והאינטרס היחיד שיש לי הוא לתרום כמה שיותר לאתר בכלל ולפורום בפרט. בגלל המקורבות האישית שלי לגלי ולמהנהלה האישי אני חושבת שאני יכולה לתרום הרבה אינפורמציה. מבחינתי אין לי שום בעיה לעדכן פשוט אותך בכל הידוע לי ואת תטפלי בכל העניינים הטכניים אם זה מקובל עלייך. כפי שבעצם זה היה עד עכשיו כי כאמור אין לי עניין בשום "תהילה" זה לא הקטע שלי רחוק מזה.

שלמונזה

New member
שריתוש, זה ויכוח מיותר למדי ../images/Emo168.gif

קודם כל אני לא פרשתי לא עזבתי את הפורום ולא כלום כך שאני עדיין אנהל את הפורום גם אחרי שיצטרף מישהו אחר פה לניהול הפורום. פשוט יותר קל כשיש שני מנהלים שיכולים בכל זמן נתון למחוק הודעות אם צריך, לשרשר וכו'. אני יודעת שיש אנשים ששמחים ורוצים לעזור בניהול הפורום ולכן היתה ההודעה הזאת. לא יודעת אם היא מיותרת ובכל זאת זה מה אני חשבתי לנכון לעשות. ובכל מקרה עם כל הכבוד לאלירן, ויש כבוד. המנהל/ת שיצטרף אלי ייבחר על ידי. וחוץ זה לא שקיבלתי עכשיו מיליון מיילים לתיבה שלי אני רוצה לנהל, להפך לא קיבלתי אפילו אחד. פשוט חשבתי לתת צ'אנס לכל מי שרוצה להציע מועמדות. בבוקר אם אני אחליט אם השרשור הזה מיותר וכדאי למחוק אותו. ולסיום בכל מקרה: ההצעה עדיין תקפה, אני צריכה שותף לניהול, ואני אשמח אגב שרית אם זאת תהיי את (ואז הויכוח בכלל מיותר שכן את בקשר מעולה עם אלירן) אני רק חשבתי לנכון לתת הזדמנות לכולם. לילה טוב הראש שלי מתפוצץ ואני הולכת לישון. שיהיה שבוע מקסים לכולם

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני פשוט בשוק ממך
לא התייעצת איתי ולא כלום
את הרי יודעת שהפורום הזה שייך לאתר, ואת מנהלת אותו כי אני לא יכול, לא נראה לך הגיוני לשאול אותי לפני כן מה דעתי? הרי 80% מהכותבים פה הגיעו מהפורום של האתר, שהעברתי אותו לפה. והפורום הזה יותר פעיל מהקודם זה בגלל שאנחנו משתדלים שיהיה פעיל
טוב נדבר כבר, אני צריך לצאת מהשוק שנכנסתי אליו

../images/Emo12.gif

בשבוע הראשון הוא כבר רבע מהמשכורת הצבאית שלי
אני לא נורמלי זהו, לא מתקשר עוד לאנשים החודש...

X יו יו S

New member
איזה משוגע אתה:)

וצודק תן לאנשים לחפש אותך חח ובוא נסתום לפני שבבוקר יפית תרצח את שנינו ביחד

שלמונזה

New member
אויש נמאס לי להסביר את עצמי ../images/Emo168.gif

ואתה יודע טוב מאוד שזה היה הכיוון שלי... שוב: אני לא פורשת מניהול הפורום אני רק רוצה מישהו שינהל איתי כי קשה לי לבד, לזה זה כ"כ קשה להבנה? ואתה בכלל.... תשב בשקט! אתה מעצבן אותי

שרית7

New member
לא חושבת שהדיוניעם האלה צריכים

להתרחש בפומבי תחת עיניהן הרואות של כל נכנסי הפורום אלה דברים שאתם צריכים ללבן ביניכם ב4 עיניים ובין 4 קירות\ זה לא מעניינו של אף אחד

Robbie רובי

New member
ממש הגזמתם בדיונים האלה לעיני כולם

אני מופתע ממך שרית. רק בשבוע שעבר נתת לי על הראש לגבי ענינים בפומבי ואת עושה אותם בעצמך. מה שכן אני ממליץ על שרית שתעזור. היא הבן אדם המתאים.

למעלה