לפורום!

לפורום!

שמעתם על "הטופ מודל הבאה הישראלית" יש לכם תמונות על זה או קצת מידע? לי יש קצת. אחת ממתמודדות היא חברה מאוד טובה של אחותי, ומתמודדדת נוספת הייתה בשכבה של אחותי! וקיבלתי תמונה וסיפרו לי הכל על זה! יש מישהי רוצה פרטים נוספים שתשלח לי תגובה

ספירושש

New member
לפרטים על ה"טופ מודל הבאה הישראלית"

ערוץ 10 וסוכנות הדוגמניות לוק הולכים להפיק סדרת ריאליטי בפורמט "הטופ מודל הבאה". גלית גוטמן אמורה להנחות. איזה יופי? החל משעות הצהריים, בהן פורסם לראשונה על סדרת הריאליטי החדשה של ערוץ 10 בשיתוף סוכנות הדוגמנות לוק, לא מפסיק לטרטר הסלולרי של גיא המאירי, מנכ"ל הסוכנות. הוא מפנה את המתקשרים באדיבות לבת כהן, מנהלת יחסי הציבור שלו, ומסרב להסגיר פרטים נוספים. כך עושים גם שאר הבוחשים והבחושים בקלחת, כולל אנשי יחסי הציבור של ערוץ 10 ו-JCS, שבדרך כלל שמחים לנדב פרטים. הפעם שתיקה כמעט מוחלטת. הסיבה לבאזזז החשאי היא תכנית ריאליטי חדשה בערוץ 10, בשיתוף סוכנות "לוק" (שעל בעליה, אגב, נמנית קבוצת "ידיעות אחרונות" - אותו עיתון שלא מוצא לנכון לפרסם את לוח המשדרים של הערוץ, מסיבות תמוהות במיוחד). התכנית, שעלות הפקתה מוערכת בכמיליון דולר, תעלה לשידור בתחילת 2005, והמנחה תהיה ככל הנראה גלית גוטמן. הנושא גבה מצח, כמובן, כמיטב מסורת הריאליטי: דוגמניות, יופי ונצנצים, כשהכל מתבסס על פורמט "הטופ-מודל הבאה" המשודרת כיום בערוץ 3, ובה נתחבות מספר דוגמניות לדירה אחת, כשכל אחת מהן מנופה מדי שבוע (בקיצור, סוג של פרויקט Y, רק עם משתתפות שאוהבות דולפינים ורוצות להביא שלום לעולם. אחרי התכנית, שתכלול בוודאי לא מעט תככים לא פוטוגניים, נראה בדיוק איזה שלום הן רוצות להביא. נקווה שעם בטחון). שיתוף הפעולה עם סוכנות "לוק" מתבטא בעיקר בפרס. הזוכה שתשרוד את כל הג'יפה תקבל חוזה דוגמנות בסוכנות - לא פרס נשגב במיוחד בהתחשב בסטטיסטיקה הגורסת שהזוכה עלולה להפוך לסוג של שרון אילון, צחי אירני, או במקרה הטוב, סטיב פרנקל.

למעלה