לפורשת כנפיים!פחות מ 24 שעות -פחד!

טל עדתו

New member
לפורשת כנפיים!פחות מ 24 שעות -פחד!

לפורת כנפיים היקרה! אז מה? היית מאמינה? הגענו לסדרת שטח האחרונה שלנו לפני הצבא... מנהיגות=פיקוד, קושי פיסי, אלונקות, ועוד כל כך הרבה דברים!!! איזה פחד! כן, נתנו לי כבר את המשימה שלי, והיא די קשה יש לומר (אני מנועה מלהגיד מה היא). במקרה עכשיו הסתכלתי על הסיפור דרך שלנו - בגלל שהניווטים בלילה אז זה עם סיפור דרך (אזימוטים, מצפן, צעדים, אבנים - משעשע) ושמתי לב שיש לנו איזה 4 נקודות ציון וסיכמתי כמה בערך ק``מ נלך והגעתי למשהו כמו 6 ק``מ- כמה לך יצא? דרך אגב - יש הרבה מחלוקות בקשר למספר הק``מ שנעשה במסע אלונקות כי כל מדירך אומר משהו אחר, אבל ממקור די מהימן שמעתי שזה יהיה משהו כמו בין 20 ל40 ק``מ - אבל בוא נבחן את זה על בשרנו אם זה באמת ככה בסדרה! עוד משהו - שמעתי שבסידרה של חנוכה בניווט לילה היה ממש קפוא- גם לך היה קר? נראה לך שצריך להביא מעיל? נתראה בעוד פחות מ 24 שעות! תחפשי אותי בקבוצה של דורי. טל.

jedi knight

New member
אתם לא תעשו מסע כזה

מקסימום 12-13 ק``מ וזאת תהיה אלונקה בלי שקים וציוד נוסף 40 ק``מ אלונקות עושים במסע כומתה בצנחנים ( ואחר כך רצים חלק מהזמן והולכים עם ציוד) אני לא אומר שלא תעשו מסע ארוך אבל זה אין סיכוי שזה יהיה כל כך ארוך

metal

New member
לפומבה שפרשה כנפיים

פומבה , מה עצובים הימים בלעדייך , מתענה לך שם את במסע אלונקות ואני פה בבית עם המשוואות והפרמטרים וכל המתמטיקה הדבילית הזאת. טוב פומבי , כשתחזרי נעשה מסע בריאות וספא ביערות ימית 2000 - אגב , חזי עדיין נשאר לישון אצלנו , התנחל הבן אדם כבר שבועיים וחצי , מה אין לו בית ? hezi get back to the kibuz !!!! ועוד אצלי בחדר , איזה טיפש החזקיהו הזה-- נקעה רגלי פומבי . כרגע הורדתי עוד מסמך מזעזע על מי שפיר (זה לעבודת מחקר שלי ...אל חשש) ונמאס לי כבר מכל הגועל נפש הזה , אני מרגישה כמו אחות מוסמכת בבית חולים תל השומר . פומי , ביטני משתוקקת לקמצוץ חמץ , לחמניית שום מסבארו , פיצה דומינוס , קראפ צרפתי , בייגלה , הבייגלה של אבולעפיה , הטוסט של סוקולוב....רק משהו , אפילו לגלידה אין עם גביע , אפילו לא מוכרים לי טילון. עולם אכזר , טוב פומבי ...אני אסיים ...לילה טוב שם בצפון , מקווה שתשמרי על הקיטבג שלי וגם על עצמך ....זה הכי חשוב ... אני אשיר לך שיר לסיום ... לילה לילה מסתכלת הלבנה. על פומבה שיושנת בגינה . על הקיטבג מכל אסון. על המוח של פומבה הקטון לילה לילה מסתכלת הלבנההה לילה טוב פומבי יקרה!!!!!!!! הלוואי שיכנס לך צרצר לשק``ש.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם. :)

טימון חזרתי !

טימון מפגר , אבל בכל זאת יש בו מעט חוכמה ...בעצם מה אנ אומרת יש לו ה ר ב ה חוכמה ...חנון מתון שכמוך . א> עכשיו ליוותי את הורי לשדה תעופה האירוע היה מרגש עד דמעות ( כככככןןןןן בטח ....איזה שמחה יש פה בבית , בערב מסיבה עם כיבודים וליצנים וקוסם ...את מוזמנת !) ב> רצתי ללכת לים אבל הטימון החנני שלי נסע לעבודת מחקר שלו ...נשארתי לבדי אבל אל ייאוש אמרתי לעצמי ועליתי לגג קראתי סיפור על מורשת קרב שדי מעניין ושכבתי להנאתי ( עם המון כאבים מתלווים ..) בפוזה של זולה . עם כוס פטל בים מול השמש החמה ישבתי לי אני בנחת מהמסע שחלף . ג> הנסיעה בערב לחמי ימית עדיין פתוחה ומצפה לזה בקוצר רוח ) ד> אתייאשתי מעבודת מחקר ואנחתי אותה קצת בצד נשארו עוד 3 ימים לחופש ואני אנצל אותם ! ה>לא יוצא לי מהראש הגרעין הזה מתאם ``אחרי `` נמאס לי ! כל הזמן אני חושבת ``אילו..`` ואז אני משכנעת את עצמי לנסות ואז נרתעת מהתחושה שאו טו טו גיוס ואני משתוקקת לזה כבר . ו>התיק שלך עזר לי רבות , תודה למרות שלא השתמשתי בשום דבר שהיה בו ( לא שלקחתי משהו בסה``כ חולצה ומכנס במקרה ש..., גם חששתי שיהיה קר אז לקחתי חולצה ארוכה נוספת ) נשארתי יומים עם אותם בגדים ובלילה משום שעשינו מסע אלונקות קצר של קילומטר וחצי בערך בשעה5:30 לפנות בוקר אז הגוף שלי היה כבר חם אז לא ארגשתי בקור אז נתנו לנו לנמנם עד 6 וכמובן אני ניצלתי את הנימנום למרות שלא ישנתי אלא רק נימנמתי והעברתי חוויות עם טלי (זאתי שדומה לשני ) . כך עבר לו הלילה ובא הבוקר ובא הלילה והגעתי לחולון והתיק שלך כרגע במערבל כביסה במקום שישנו היה נחל עם צפרדעים ...תקופת היחום ולא מפסיקים להשמיע את קולם הענוג חשבתי אני בפירסומת של אורנג` בחיי אז עצבים רציתי לקחת אחת ולחנוק אותו איזה כריזה . אפרופו חמץ הפנטזיה ללחמניה עפ נקנקיה בקניון התעצמה וגם לפסטה ... לא אכלתי כלום והרגשתי באסה .( פסטה = באסה , איזה ביאליק , איזה חרוזים ..) אם יהיה לי ריח נורא מהפה לידע הכללי שתדעי שלא צחצחתי כבר יומיים .. ההרגשה נוראה ! טוב נשתמע ונהנה לנו במשך הימים שנותרו מהחופש - עד שתחזרי מהב``ח ...

metal

New member
פומבאית ....מחר נלך לימית

פומבי שלי...אני מצטערת שאכזבתי אותך בקשר לחמי ימית ...אבל המבחן הזה ממש ממש גדול - כל החומר מכיתה יא` וכיתה י`ב יחד וזה ממש ארוך ..אנחנו לומדות ולומדות ולא נגמר החומר.... ניסיתי להתקשר אלייך קודם , אבל לא עונים אצלך , אז נכנסתי לכתוב לך. תקשיבי ...חזי המנוול חתם אצלי קבע...אני כבר פוחדת זה ממש נראה לי לא נורמילי כבר וזה רק מחמיר.... אני שמחה לשמוע שנהנית מאד , אני התגעגעתי אלייך מאד - היית חסרה לי .תתפלאי לשמוע... היית חסרה לי כמו הטוסט בסוקולוב , כמו הלחמנית שום בסברו.... פומבה אני זקוקה נואשות לטיפת חמץ!!!!!!! פומבי , תקשיבי , אם את נכנסת יותר מאוחר , את יכולה להתקשר אליי עד 12 ורבע היום - ואם תגידי שאפשר , אז נסדר משהו עם חזי למחר ...אנ ירוצה כבר שהוא ילך , אני מתפדחת ללכת עם הבחור הזה לימית.... בכל אופן אני אכין את עצמי נפשית למחר ללכת ...אם אפשר ...ואם לא ...אז נלך פעם אחרת... אני מקווה שאת שם עכשיו , ושנעים לך , כי אני יודעת שאת סובלת נפשית פיסית וכל השאר, אני מבטיחה לפצות אותך. ...אפשר להזמין מחר סרט או משהו... תרגישי טוב פומבאית שלי לילה טוב

``בילוי מועדף ``- טימון

אההה....את סתם הורסת פנטזיות בחיי אי אפשר לסמוך עליך ... לא משנה . אני אמצא לי את דרכי לגקוז`י ...בלעדיך טוב תבלי לך ( בזמן האחרון הלימודים מוחשבים אצלך לבילוי מעודף ...) לא נורא . בהצלחה . שתפסיקי ללמוד ולקלוט שנשאר עוד יום אחד לחופש תחזרי אליי . חיפה עומדת בראש הפרק ... ביי

פחות אבל עוד כואב

חבל שלא קראתי את המכתב שלך קודם ...אבל שווה לענות גם מנסיון וגם לעביר חוויותת ) א> הניווטים - שלי לפחות היו על הפנים ...אדווה הבלונדנית העוזרת באירגון של ``אחרי`` ( את בטח מכירה אותה ) נתנה לנו נקודות לא נכונות הלכנו איזה 4 ק``מ פיתאום המדריך שללי רץ ואמר לנו שיש טעות בלה בלה בלה ... בקיצור חזרנו מרגושים כי אחרי הכל נורא נהנו שם על הכיפה הצופה לאור הירח אבל בלי שום נקודה ( דרך אגב ראינו זוג עושה מעשים שאני אפרט באוטו , והחברות שלי פגשו בדרכם גם ערבים נבהלו וחזרו וגם חיילים שעשו גם הם ניווטים ..זה היה משעשע עד כדי בכי ...) ב>והמספר של האלונקות בחיים לא יהיה סמספר כזה במיוחד אחרי יומים שאין לך כוח לפתוח את העיניים נראה לי שהיה בערך בין 6-10 ק``מ לא היה קשה ככ חוץ משני העליות לקראת הסוף ...סחבתי את האלונקה כל הזמן חוץ משני מישורים עליתי את רוב העליות וסחבתי בהתחלה . יחסית למסע שהיה בשנה שעברה עשינו זאת די מהר שעתיים וארבעים דק די סביר וזה גם נגמר די מהר עיצבן אותי שהם החזירו אותו בעיקוף שמת לב שעשינו אותה הדרך עליה 3 פעמיים וכמה שתיתי יאללה נראה לי איזה 5 ליטר מים פשוט לא יאומן ... היה לי חבל שלא הביאו לנו שום דבר לאוכל הייתי גוססת מרעב בכלל - האוכל הזה היקשה לי על הפעילות בגוף לא רצתי למלא את עצמי בממצות בשביל לא להעיק וגם לא למלא אותי בוופלות בקיצור המנת סלט ירקות שאכלתי ביאסו אותי ...אבל מוזר כי אחרי כל מה שלא אכלתי עדיין לא הייתי ממש רעבה רק לקראת הסוף שהבנתי שלא אכלתי כלום במשך הסידרה. המשימות היו מציינות , נהנתי למדתי והפקתי לקחים נורא אהבתי את המדריך שצירפו אלינו לסידרה הוא מדבר בצורה ...שאין לי מושג כיצד לתאר פשוט ...מושלם . עצם העובדה שנתנו לנו קודם להתבטאות ולהגיד מה אנחנו חושבים ואח``כ להוסיף לנו ידע מנוסה יותר של צוות המדרכים עשו זאת מושלם . התירגולים והמארבים היו גם טובים גם מאלה אשכלתי וכל הזמן חשבתי על `` העבודה האמיתית `` של החיילים שבדיוק ברגעים כאלה חווים זאת . כי בסידרה הקודמת שעשינו מארב בלילה אז ביום השלישי נסענו לבסיס של הנח``ל שהיחידה שדיברנו עימה היה גם הם במארב של 18 שעות . אז יצא לי גם לחשוב על הרגע ``האמיתי `` וכך להתייחס לזה ביותר ברצינות . הניוטים ביוקנעם ריגשו אותי גם כן אבל ההסוואה שהיינו צריכים לעשות לפני אני חושבת שהיה קצת מיותר לאא יודעת למה ... מה עוד ...מה עוד ...אמממ...נהנתי לראות אותך עיצבן אותי שבמסע היה מעבר לכל המטרה תחושה של תחרותיות לאן כולם ממהרים אנחנו לא נגיע יותר מהר הביתה אם נרוץ ...זה שיגע אותי . כולם היו ככ חפוזים וחסרי סבלונות ובמיוחד קוטרים איזה בכינות ...אני למדתי עם הזמן שזה לא עוזר ולהפנים אך בגלל שנהנתי מכל המובנים גם הקטע החברתי והפיזי אז היה לי יותר קל . טוב נו גם אנשיםם היו נורא עייפים ...אני לא מצפה מהם להבין זאת . והבלונדנית הזו מהקבוצה שלך או מירושלים `` עוגן `` כפי שאת מכנה אותה אתחשק לי להכניס לה כזאת כפה חבל לך על הזמן יש לה דיבור כזה מעצבן והיא ככ טיפשה ...והדיבור שלה גם מדבק כל הקבוצה שלה מדברים ככה בקיצור מקרה עצוב . השיחה הזו עם עופר על הגרעין מאלה בי פיקפוק מצד אחד , צד גדול זה מענין אותי ואני רוצה להיות שותפה אליו ומצד שני אני חוששת שזה מעט ביזבוז של זמן . אבל אני אוהבת את הדברים האלה וזה עושה לי חשק לצאת לזה אבל משהו עוצר בעדי ..לא יודעת למה . מה את חושבת על זה ? אז ספרי לי חוויות ממה את חושבת התלונות וההנאות . וזהו .

טל עדתו

New member
לפורשת כנפיים!

כתבתי ה-כ-ל למעלה, אני הולכת לשנת שירות! החלטתי סופית, של ``אחרי!`` תחשבי על זה טוב טוב לפני שאת מוותרת, גם אני חושבת שהקטע של הההסוואה היה מיותר, גם לא שיתפנו פעולה. תשמרי על קשר איתי - נהנתי להכיר אותך!!! אוהבת טל השבוזה, שפוכה, עיפה בטירוף וכל שריריה בגוף תפוסים טוטלית! (אני מניחה שם שלך).

לא השתמשת במשחה המיוחדת שלך?

היי לך שוב א> אני מקווה שהמצא ה-כ-ל למעלה ... :) ב> הבעיה היא בשנת השירות היא שלך יש יותר מ- 3 וחצי חודשים להתגייס ולי אין..אז ככה שלך זה לא משנה כי את בכל זאת מתגייסת מאוחר ואילו אני ...לא ! ג>ספרי לי מתי מתקיים המפגש הבא של הגרעין . ד> או לפחות עוד פרטים שנאמרו בשיחה בסדרת שטח . ה> תעני לי !

טל עדתו

New member
שנת שירות ב``אחרי!``

לפורשת כנפיים! קודם כל -איזה משחה ואיזה בטיח! היתי כל כך עיפה וסחוטה שבשניה שעלינו על האוטבוס עוד לפני שהוא התניע אני נרדמתי בכסא בתנוחה נורא לא נוחה אבל נרדמתי! בקשר שלנת שירות: בעקרון השנת שירות זה לתת~!!! ואני חושבת שיש לי הרבה מה לתרום ולתת מעצמי, לשנות, ולעזור! אני חושבת שבקטע של דחיית גיוס - זה באסה! אני יודעת כי אני כולה מתגייסת (נכון לעכשיו) 3 חודשים אחריך וגם רוב הסיכויים שיקדימו לי את הגיוס לתאריך שלך (כורח כל מיני דברים) ככה שדחיית גיוס בשנה לפחות תהיה לי 3 חודשים אחריך או איתך. מה שאמרו לנו בשיחת סיכום זה כל מה שכתוב בדפים שחילקו ושום דבר יותר מיזה - רק אולי שאנחנו נהיה הגרעין הראשון של ``אחרי!`` ושזה יהיה קשה ממש כי אנחנו נהיה ``החלוצים`` של אחרי. גם אל תשכחי שאחרי זה יש אפשרות להתגייס לגרעין נח``ל במלא תפקידים (לאדווה יש רשימה שלמה של תפקידים לבנות ובנים בגרעין נח``ל). היום התקשרו לשאול איזה תאריך אני יוכלה לבוא לפגישה ובעוד כמה ימים יודיעו לי על התאריך והשעה המדויקים, הפגישה תעשה במטה של ``אחרי!`` ברמת גן -אוףף לבוא מירושלים. על תאריך מדויק אני אודיע לך בהמשך - דרך אגב אנחנו כולה 2 בנות (אני ועוד אחת - לא כולל אותך) ועוד 4 בנים = זה ממש מעט. יש קומונה בדימונה, באר שבע ודרום תל אביב. טל.

תעדכני אותי

היי לך ובכן ...אממממ...תראי לא הבעיה של מספר האנשים מדאיגה אותי ןהשאיפה ללכת לנח``ל לא ממש בוער בדמי לפי מה שהבנתי מהפרה שלעסה מסטיק כמו חמור בשיחה עם עופר (זאת שהרצתה על הגרעין )היא שהתפקיד שהתקבלתי אליו נשמר לי עד שאתגייס ושאפשר כל 4 חודשים להתגייס שוב ... הבעיה היא שזה קצת מפחיד ומעלה בי די הרבה חשש לשנות פיתאום ציפיה שנראת ככ קרובה (הגיוס) למשהו אחר ... אבל המשפט של עופר :`` לאן אנחנו ממהרים ..`` העלתה בי נשכחות ומתחילה להסס בי התחושה שבהזמן רץ לי מהר מידי ושנת השירות היא הדרך להיות את עצמך אחרי כל הלימודים והבגריות לתפוס טיפה מאין נחת ולהיות מה שאת ולא לרוץ עכשיו ללבוש מדים ולהתחיל לצעוד ... מה שרשמתי עכשיו די עודד אותי לחשוב ...שאולי אני אקח את הדבר הלא מותכנן הזה - אני חושבת שאני רוצה בו . אבל שוב , זה תלוי באנשים !!!!!( לא הכמות אלא האיכות ) ןעוד משהו לפי מה שהבנתי זה ההולך להיות רק שני גרעינים בשני מקומות דרום ת``א ובאר שבע לא שמעתי על דימונה . ( גם אין סיכוי שיהיו מספיק אנשים לשנים האלה ) ושנית אני חושבת שזה יהיה נחמד להדריך בחוגי סיירות אך הבעיה היא הגיל שלהם כתות א-ג ...זה נשמע ירוד ... טוב לא יודעת אבל בבקשה תעדכני אותי בקשר לפגישה אולי אני אצליח לארגן עוד כמה אנשים ...

למעלה