לפחד?????

yakul

New member
חוצפה לדרוש מאנשים...

לשלם מיסים גבוהים, לעשות מילואים עד 54 יום בשנה ולחזור מהמילואים ולגלות שאתה עכשיו מובטל, ועוד להבליג על כל השחיתות, הפרזיטים, בעלי ההון הרמאים וכל שאר החרא במדינה הזאת. ועכשיו אתה אומר שזה חוצפה שאנשים רוצים לעזוב? למה? מה הם חייבים לך? מה הם חייבים למדינה שהם כבר לא שילמו ונתנו וקיבלו ז.. בחזרה? חוצפה שאתה דורש מהם עוד משהוא אחרי כל מה שהם נתנו!

חו"ל- זאת לא בריחה

אם לא היתה לי מחוייבות לעבודה, למשפחה לפרנסה , הייתי בהחלט דואגת לעצמי ,ולא הופכת לבשר תותחים.

yakul

New member
את שטויות האלה שמעו אזרחי מדינת

ישראל מאז קום המדינה.

מסכים איתך

אין שעיף בחוקה שצריכים לחכות לטיל בבית ! אין דבר חזק יותר מיצר החיים, החיים שלנו קצרים , נצלו אותם גם לתועלתכם! אני מקווה שהמלחמה לא תפרוץ לעולם ואם כן אני מאחל לכולם שנעבור גם את זה בשלום!!!!! שלכם ארי

א ב י ק

New member
לפחד?????

ועוד איך יש מה לפחד!!!! הפעם נקבל כזאת מכה שיהיה פה שמח ויזכרו את זה לדורי דורות. אנחנו נכנסים למלחמת דתות ויהיה בעולם שישו ושימחו. אז תתחילו לפחד עכשיו ותברחו כל עוד יש בכם רוח!!! ושלא תגידו שלא אמרתי לכם.

אלוני.

New member
מלחמת דתות ../images/Emo35.gif

מלחמת דתות קיימת מיום שהדת קיימת, אין חדש תחת השמש. יחסי הכוחות בין הצבא האמריקאי לבין הצבא העיראקי הוא בערך כמו להילחם בצבא הרומאי עם טנקים ומקלעים.

תל אביבים יקרים

אל דאגה , לא יקרה לכם כלום תל אביבים מפונקים. כל השנה אתם נהנים מהחיים, אין לכם ערבים וגם לא דוסים. תרגעו

למעלה