סטילהוק1
Well-known member
לשאנל מספרד היה את השיר הטוב ביותר והביצוע הטוב ביותר של השנה. והכי הגיע לה לזכות באירוויזיון השנה. קשה מאוד לרקוד ולשיר בלייב בו-זמנית לאורך כל השיר, ושאנל לא רק עשתה זאת, היא גם עשתה זאת בצורה הטבעית והחלקה ביותר. ולמרות כל הריקודים והמאמץ הפיזי שהיא השקיעה, הקול שלה נשאר צלול ויציב לאורך כל השיר. אף אחד ממשתתפי התחרות השנה לא התקרב לרמה הזו. הבחורה המושלמת הזו היא כוכבת על עולמית בהתהוות. הדרך שבה היא שרה ורוקדת ומתנועעת בצורה מושלמת בו זמנית בצורה טבעית ולא מתאמצת, כולל ווקאלית, היא הרמה הבאה של הזמרות. ואחרי ביצוע כזה אדיר והופעה ענקית ברמה עולמית שהיא נתנה אמש בטורינו אין לי ספק בכלל ששאנל תהפוך בקרוב מאוד לכוכבת על עולמית, ועם כישרון ענקי כמו שלה זה בהחלט מגיע לה.
ולכל מי שהחמיץ או שלא יצא לו לצפות בגמר אשר התקיים אמש בטורינו, קבלו קישור להופעה הענקית של פעם בחיים שנתנה אמש שאנל הספרדיה בלייב מול הקהל באולם בטורינו ומאות מיליוני צופים
ואם לכזו הופעה ענקית ברמה עולמית עם ביצוע מושלם ומחשמל לא מגיע לזכות אני באמת כבר לא יודע למה כן.
לצערי ולצער רבים מהחובבים של התחרות, האירוויזיון השנה הפך באמצעות מניפולציות רגשיות ותעמולה מתמשכת למופע התרמה ותמיכה באוקראינה, שבסופו של דבר גם זכתה. ונראה שמראש לאף אחד לא היה סיכוי אמיתי מולה, אך ממש לא מהסיבות הנכונות. עצוב שזה מה שנהיה מהתחרות הזאת שהפכה השנה לגמרי לפוליטית, ושדדה מהזוכים האמיתיים של התחרות השנה את הניצחון.
ועכשיו זלנסקי הכריז שבשנה הבאה אוקראינה תארח את תחרות האירוויזיון 2023 במריופול. נראה מי יהיו המתאבדים השיעים שיסכימו לנסוע לשם...
ולכל מי שהחמיץ או שלא יצא לו לצפות בגמר אשר התקיים אמש בטורינו, קבלו קישור להופעה הענקית של פעם בחיים שנתנה אמש שאנל הספרדיה בלייב מול הקהל באולם בטורינו ומאות מיליוני צופים
Chanel - SloMo - LIVE - Spain - Grand Final - Eurovision 2022
ואם לכזו הופעה ענקית ברמה עולמית עם ביצוע מושלם ומחשמל לא מגיע לזכות אני באמת כבר לא יודע למה כן.
לצערי ולצער רבים מהחובבים של התחרות, האירוויזיון השנה הפך באמצעות מניפולציות רגשיות ותעמולה מתמשכת למופע התרמה ותמיכה באוקראינה, שבסופו של דבר גם זכתה. ונראה שמראש לאף אחד לא היה סיכוי אמיתי מולה, אך ממש לא מהסיבות הנכונות. עצוב שזה מה שנהיה מהתחרות הזאת שהפכה השנה לגמרי לפוליטית, ושדדה מהזוכים האמיתיים של התחרות השנה את הניצחון.
ועכשיו זלנסקי הכריז שבשנה הבאה אוקראינה תארח את תחרות האירוויזיון 2023 במריופול. נראה מי יהיו המתאבדים השיעים שיסכימו לנסוע לשם...
נערך לאחרונה ב: