לפחות הייתה מגלחת את הבית שחי

dvd2000

New member
עדי מה קרה לך זה חלק מהתלבושת ומההופעה../images/Emo6.gif

חבל שהיא לא קשרה כמה מטבעות לשערות בבית השחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ראית איזה פחד קורה שם אחרי???

הן כולן פתאום קמות לרקוד ואף אחת נראה לי לא מגולחת.... חחחח. מענין מה הם חשבו לעצמן....

dvd2000

New member
עדי מה את ממשמרות הגילוח ../images/Emo6.gif עדי הרס"רית ../images/Emo13.gif

כנראה שאיפה שהן נמצאות האופנה היא כזו . הן לא הבינו את אופנת האפרו נכון חחחחחחחחחחחחחחחחח מה יש להם שם יערות הגשם חחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קבוצת שומרי משקל מסקנדינביה

אישית, יש לי "חלושס" לנשים שמנמנות, אולי שגם בתוכי מסתתרת אחת... לפי הנשים שרוקדות בקליפ הזה הן בטח בקבוצת שומרי משקל או בקבוצת "אני אוהבת איך שאני "נטורל" טבעית - לא מורידים שיערות, אוכלים מה שרוצים ופשוט נהנים מכל רגע" אני זוכרת שבגרעין בנח"ל כל הנשים המתנדבות מסקנדינביה, היה להן קטע כזה שלא מורידים שיערות מאף חלק בגוף: רגליים, בית שחי, שפם, מפשעה וכו'. אנחנו הישראליות היינו מתעלפות מהן, כי אצלנו מגיל ממש צעיר אנחנו ממהרות להשמיד כל שיערה שצומחת לה על הגוף. הן מתוקות וחמודות והעיקר שהן רוקדות ועושות חיים.

פרסילון

New member
לא שמה בשבילך עדי, ולא שמה על אף אחד

דווקא אהבתי את התנועה לשיחרור האישה
לא מתיפיפות ולא מתגלחות (אני מודה שלי קצת קשה כי הגעתי עם נורמות אחרות) אבל וואלה יש לי הרבה הערכה לנשים שלא דופקות חשבון ובאמת עושות את מה שהן חשות מבלי לחשוב על מה שאחרים יגידו

צ'מעו קטע!! באחד מסיוריי בגרמנייה הוזמנתי

להופיע בהאן מונדן, אז מעבר להופעה גם הסתובבנו כהרגלנו ברחובות העיר לראות ולהכיר את הסביבה.. קיצור, ישבו שם זוג אוהבים על ספסל. היא בלונדה לבנה כמעט שקופה, יופי מכוער של גרמנים...(סליחה אבל הם פשוט לא הטעם שלי).. וגולת הכותרת - סבך של סכך מתחת לבית השחי, והיא ,(בלא קאסאל) מניפה את ידיה לכל עבר כי נורא היה לה חם, ואם חשבתם שזה הסוף , אז זהו שלא. הבנותהאלה גם לא מגלחות את הרגליים. אבל הן נורא ליידי אז הן שמות גרביון.. יצא לכם לראות בפורים את בחורינו החסונים מתחפשים לזונות ,גורבים גרביונים וכל השערות שלהם ברגליים נמרחות להם בתוך הגרביון??? יופי אז ככה היא נראתה. זה מחזה שלא אשכח כל חיי.. ויוה לגרמניה..

למעלה