לפחות יש אחד חכם במדינה הזאת ובעל דיעה חזקה

KingTino

New member
לפחות יש אחד חכם במדינה הזאת ובעל דיעה חזקה

"אלך לבחירות אם באנאפוליס יעסקו במו"מ לפתרון קבע" השר לעניינים אסטרטגיים, אביגדור ליברמן, מתייחס הערב לאיום האיראני ולניסיונותיו של אולמרט להגיע לפתרון קבע עם הפלסטינים. עוד הוא אומר כי אין לחקור ראש ממשלה מכהן: "הדבר גוזל ממנו זמן"

THE WIZARD 55

New member
איפה זה אנאפוליס?

"חכם": הוא לא יפעיל את הגרעין כי ימחק מהמפה..
הוא בטח יקח את הסיכון, כמו שאני מכירה את המטורלל וממש לא מעניין אותי מה יקרה אחרי...כי אני בטח לא אחיה..

KingTino

New member
יש סיסמאות בדבריו

ותאמיני לי הוא לא סתם מדבר, למילים שלו יש טאבו זה , יותר מנסראללה הוא פעם הרעיד את העולם עם ניאום שלו, שאיים על סוריה לבנון ומצרים וירדן, כל העולם נכנס לסרטים ממנו, נראה לי הוא ראוי להיות ראש ממשלה, בס סכנה לערבים, אחרת ישברו להם את הידיים והרגלים

respecta1

New member
../images/Emo45.gif אכן אבל התקשורת עושה לו תדמית

של מאפיונר שיהיה דיקטטור, ואדם רגיל רואה איזה רוסי רחב עם זקן עם קול נמוך ומאיים, אז מאמינים לתדמית הזו, רק מי שמקשיב לראיונות איתו יכול להבין שיש לו דעות שרוב הימין מזדהה איתם ועכשיו לפי המצב הימין ברוב ככה שרוב הימין זה הרבה קולות :) מספיק בשביל לשים אותו בתפקיד מספר 1 אבל התקשורת שונאת אותו למשל בריאיון היום של פגוש את העיתונות הדן או עופר הזה לאדע איך קוראים לו, מטומטם אומר יעני הוא לא עונה לו על השאלות למרות שהוא ענה לו שוב ושוב על השאלות והאידיוט שוב ושוב חוזר על אותם דברים רק בניסוח אחר, ואז הם מתלוננים לו שהם לא הצליחו להוציא כותרת
, התקשורת בארץ זה התקשורת הכי פתטית ועלובה שיש, אם מישהו באמת רוצה לשנות משהו במדינה, שיתחיל מהתקשורת.

KingTino

New member
שאני אהיה שר התקשורת מבטיח לך

לשנות את כל התקשורת,,,,, ולפטר את דן שילון מהתקשורת בכלל,,,,

מוחמד5

New member
הוא לא מגן על אולמרט

מתוך אהבה , הוא מחפש הזדמנות בכדי לנגח את המשטרה . לא פעם הוא התבטא בגנות חוקרי המשטרה. לא משנה מי ומה תפקידו , אם יש סיבה לפתיחת חקירה נגדו , צריך לפתוח בחקירה , וחייבים להשעות אותו מתפקידו עד סיום החקירה. לא נלמד הלקח מפרשת קצב!!

junior gong

New member
לא ענית תינו

איפה זה אנאבלבוליס בדיוק? אגב ליברמן מעפן, הקשר בינו לבין פוליטיקה הוא כמו הקשר בין אבי ביטר לדיאטה ! הוא תמיד סותר את עצמו, אין לו אג'נדה ברורה, כל פעם בדיעה אחרת, אני בעד אנשים שמשנים דעות שלהם כל הזמן אבל לא כשזה נוגע במנהיג פוליטי. ובקשר לאולמרט, עוד מעפן שעלה לשלטון, כל הכנסת שלנו טומנת בחיקה עבריינים מושחתים שיש נגדם תלונות וחקירות, ומה שמעצבן זה שהעם כל כך אהבל שהוא הולך לקלפיות ובוחר בהם מחדש.

מוחמד5

New member
אנאבוליס

נמצאת ליד נאבליס. ליברמן נמצא במצוקה פוליטית, אתה צודק, יש הרבה סתירות בין מצע מפלגתו לבין ההתבטאויות שלו (למשל בנושא ירושלים), הוא ממשיך להחזיק בכסא , כי הוא יודע שבבחירות הבאות הוא יזכה להצלחה גדולה, הרבה מהקולות שלו ילכו לבייבי ,במיוחד אם גיידמאק יביע תמיכה בו. וליברמן היה הראשון להצהיר , להפציץ את טהראן ואת אסואן.

KingTino

New member
מייק

הלכו לי העיניים אני כבר יומיים מחפש במפה ינעאל אנאבלבוליס ולי ג'רב סירתהא

למעלה