לפטופים לפטופים לפטופים

silverhawk

New member
לפטופים לפטופים לפטופים

אני מניח ש(כמעט) לכל סטודנט קיים למשפטים כאן כבר יש לפטופ, ושהסטודנטים TO BE תוהים בנידון בימים אלו ממש. אז האם לבעלי הלפטופים הגאים יש המלצות, הערות והארות לגבי הלפטופ הרצוי? לשאר, האם כבר ראיתם את המבצע שארגן פורום סטודנטים? http://www.getit.co.il/ie2/Page4Sale.asp?pfs=174 ואולי החשוב ביותר, על איזה מחשב אתם ממליצים (לצרכי עבודות, אינטרנט, סרטים ומוזיקה, לא לצרכי תוכנות עריכה למיניהן)?

sacrament

New member
מה שבאופן יחסי

שוקל פחות, המסך גדול יותר, והביצועים מהירים יותר ויש לו סוללה שמחזיקה זמן רב יחסית ואחריות לשנה ומעלה. לי יש מחשב נייד יחסית ישן - IBM T60. יש לו כולה 20 ג'יגה זיכרון והמעבד לא מדהים. אבל הוא מהיר מאוד למרות שהעמסתי עליו. המסך קצת קטן, והוא שוקל הרבה יחסית והסוללה נגמרת אחרי חצי שעה. אז במובן הזה רק יש בעיות וכבר למדתי להסתדר איתן... חוץ מזה- אני מאוד מרוצה.

BlackUnicorn

New member
אני יכולה להגיד לך מה לא לקחת - וזה HP

בגלל שירות הלקוחות שלהם (ממליצה לך גם לבקר בפורום מחשבים ניידים, שם יגידו לך בדיוק את אותו הדבר). גם לנובו לא הכי מומלצים למרות שהם קנו את IBM ולכאורה הם IBM, כיוון שהם צריכים להחזיר עלויות ומודים בעצמם שהם משתמשים בחומרים זולים יותר על פס הייצור של IBM כדי לייצר את לנובו. כך שזה מעין IBM אבל זול יותר. מומלצים: DELL, LG. דברים שצריך לקחת בחשבון - משקל, חיי סוללה, שימוש. כיוון שאתה לא הולך לשחק יותר מדי במחשב אתה לא זקוק למחשב על. אני מניחה שאין לך בעיות גב? אם ככה אז משקל לא צריך להוות בעיה ואתה יכול לקחת מחשב של 15" בכיף. חיי סוללה הן הדבר הכי חשוב לדעתי וצריך לקחת אותו בחשבון - אם אתה מסתובב הרבה בחוץ או שיש לך הרבה שיעורים בכיתות שאין בהן שקעים זה בעייתי... אצלי למשל הסוללה מחזיקה בדיוק שעתיים אחרי שימוש של שנה וזה בדיוק מה שאני צריכה כדי לשרוד שיעור של שעה וחצי שאלו שיעורי חטיבה שלישית שבד"כ מתקיימים בכיתות הקטנות יותר וחסרות השקעים... (אוף עם האוניברסיטה.. שיתעדכנו קצת). מעבר לזה - שיקולים כלכליים בעיקר. יש גם עניין של מסך כמובן, אם אתה רוצה רחב או לא, יש כאלה שטוענים שזה יותר נוח, לדעתי זה מעצבן. אה וכמובן יש את המסכים המבריקים ויש מסכי מאט. לדעתי המבריקים מעצבנים כי בדומה לתמונה עם זכוכית רגילה, אם יש מעליך אור אתה לא רואה טוב את המסך. הכי מומלץ ללכת לאיזה אופיס דיפו או כל מיני חנויות, לראות מחשב שאתה אוהב ומתחבר אליו ואח"כ לקנות אותו דרך חנות כלשהי באינטרנט (דרך ZAP). בהצלחה :)

dasoona1

New member
חנות מומלצת לרכישת ניידים

KSP יש להם אתר באינטרנט והם מתחייבים להשוות לכל הצעה וירטואלית או אמיתית....יש להם חנות בנתניה - בפולג ויש להם עוד כמה סניפים, אני לא בטוחה איפה.

למעלה