לפידים לחנוכה!

rotemsp

New member
לפידים לחנוכה!

אהלאן, אנחנו עושים השנה תהלוכת לפידים והרעיון הוא שנכין עם החניכים את הלפידים אז מישהוא יודע איך להכין לפידים? דרך אגב אני חדש פה אז היי כולם! שבת שלום

אתה טרומפ?../images/Emo9.gif

אין לי מושג איך מכינים לפידים
. אה כן, ברוכה הבאה!! מאיפה?

A G C T

New member
וואלה? טרומפ מניר בנים? חחח

איתמר יעקבא היה גרעינר ומדריך שלי שנה שעברה... והשנה טהר גרעינרית אצלי ביישוב... בחופש הגדול אפילו הייתי עם חברים בניר בנים לביקור אצל איתמר...

rotemsp

New member
וואלה הוא אח של המדריך שלי

אני מכיר אותו אפילו ווהו!

יבח

New member
מצטרפת לשאלה..

פעם הביאו לנו מין נרות אדומים ממש גדולים בתור לפידים.. אם מישהו יודע על מה אני מדברת ויודע איפה להשיג אולי...זה יהיה נחמד..

נ ו ם

New member
אצלנו היה מכינים "למפיון"

לוקחים איזהשהי קופסא מקרטון. עושים פתח מלמעלה, מסדרים ידית למעלה. שמים בפנים קופסאת שימורים ריקה עם קצת חול ונר גדול, בדפנות הקופסא עושים חלונות בכל מיני צורות ומכסים בצלופן צבעוני וזהו.

rotemsp

New member
בלי קשר...

רציתי לשאול משהוא נכון יש תטיול חנוכה אז מלא אמרו לי שהם לא יוצאים כי זה יקר (באמת דיי יקר אצלנו זה 340 שמעתי מקומות אחרים 400 450) קיצר שמעתי שלטרומפים יש מסעחוף או שזה לכולם... קיצר חשבתי אולי אני לא אצא לחנוכה אלא למסע חוף מתי זה יוצא המסעחוף הזה? ומה אתם אומרים למה כדאי לצאת?

מסעחוף, כמו שיאס אמרה, זה באוג',

אבל זה טיול רק של המדצים הטריים [כמובן שהוא יהיה אחרי קורס מדצים 07] לא של כל התנועה. אם אתה שואל אותי, עדיף לצאת לשניהם-כי זה שני טיולים ממש שונים. אבל אם בכל זאת צריך לבחור, כמובן שאת המסע חוף. מסע חוף יש לך רק אחד כזה [בתור חניך] במשך כל שנותייך בתנועה, טיול חנוכה יש כל שנה. מקס' ץצא לטיול חנוכה שנה הבאה, או עוד שנתיים, או עוד שלוש
ד"א, מסחעוף זה לא פחות יקר.

rotemsp

New member
...

כן אבל אם אתה אומר שהוא יותר שווה אז אני מעדיף לצאת אליו חוץ מזה אני דיי בטטה והמטיול חנוכה זה חתיכת הליכה לא יודע לא החלטתי

גם אם אתה שואל אותי!!../images/Emo9.gif

[ואתה לא..] בכולאופן, לנו היה רק יומיים מסע חוף במקום ארבעה, והיומיים האלה הם פשוט ההחמצה הכי גדולה בחיים שלי! היה כלכךךךךךךךךךךךךךך טוב! אבל חנוכה ומסעחוף זה דברים שונים לגמ-רי! ומבחינת קושי שניהם קשים באותו מידה. [למרות שמסעחוף זה מישור וים והכל.] וחוצמיזה, שלמסעחוף יש עוד שנה שלמה. ובתור טרומפ, עדיף לצאת לחנוכה, להכיר את השכבה שלך יותר טוב [כדי שתכיר אנשים עד המדצים]. אני בעד שתיצא לשניהם, ואם זה בעיניין כסף אז תארגנו פעולות סיבסוד במושב, תנסו להשיג סבסוד מהמושב אומשהו. חתיכת חפירה
.

spraizler

New member
חנוכה זה אחד הטיולים היותר

אדירים שיש. אל תבהל מהליכות וזה זה לא כזה קשה.. ואפילו אם כן עדיין זה הנאה עצומה. אם זה ממש יקר בשבילך אל תלך, סה"כ אתה טטניק יש לך עוד זמן להיות בחנוכה. אבל אם אתה יכול צא! אחד הטובים שיש וגם למסע חוף

למעלה