לפיה....! :]

S O i L

New member
לפיה....! :]

היי פיה, אני רואה שיש אנשים שעונים לך בטיפת קוצר רוח ואדישות, אז הנה הנסיון האופטימי שלי להבין... דבר ראשון שתעשי זה לחייך. גם אם לא באלך. :] כפי שהסבירו בסרט הסוד, וכפי שההגיון אומר לכולנו, חיוך משפיע על הגוף ועל המצברוח. הוא מתעתע את המח שנמצא במקום אחר. פשוט תשימי עצמך במצבים שאת צוחקת בהם המון, אם זה לראות "חברים" או לבלות עם אנשים שאת אוהבת. בכל מקרה.. תמצאי דרך להכניס מצבי רוח טובים לחייך, ואל תגידי או תחשבי או תרגישי שאת לא יכולה, כי הדבר היחידי שעלול לעצור אותך זה עצמך. :] אז אחרי שחייכנו-- ראינו את הסרט "הסוד" שוב, ושוב עד שיחלחל למח, ונתנו לזה זמן וסבלנות להתחיל לבצבץ בחשיבה היומיומית שלנו ולהשפיע על חיינו בצורה נהדרת. בקשר לעבודה, תנסי להתמקד בכל הדברים הטובים שכן יש שם, גם אם הם מעטים ומעורפלים בגלל הדברים ה"רעים". אם זה אנשים שהכרת בזכות היותך שם, אם זה מצבים שנקלעת אליהם בגלל שעבדת שם, שהפכו לזכרונות טובים, אם זה המשכורת, או אם זה המיקום הנח... בכל אופן, נסי להתמקד בטוב ולהשכיח את הרע. וגם תדעי שתמיד את יכולה לעמוד על שלך ולבקש תנאים/משמרות שונים/ות, ואם לא- את יכולה לעזוב. תתפרעי ותסתכני בקצת זרימת אדרנלין וחשש לקראת מציאת עבודה חדשה, זה בהחלט עדיף מאשר ביאוס, סבל ושגרה. פשוט תאמיני בעצמך ובזה שתמצאי מקום טוב יותר שיתאים לך ותרגישי בו טוב. :] תדעי ששום דבר לא קריטי. אני יודע שאני לא מכיר אותך ולא יכול לקבוע לאנשים מה קריטי ומה לא מבחינתם, אבל תחשבי על איזה צרות מטורפות אכן יש לאנשים מסביב לעולם, ותחשבי על כל הדברים שהם אכן מזל וברכה בחייך שלך. תחשבי על הגלקסיה הענקית והעצומה הזאת שאנחנו על איזה כוכב כחול וקטנטן כמו פירורי חול קטנים. ותנסי לחשוב על הכל בפרופורציות הנכונות, הפרופורציות שיגרמו לך להבין שכל רגע שעובר בלי חיוך זה בזבוז. כי את לא חיה בעבר או בעתיד, את חיה כאן ועכשיו, כל הזמן. כך שתמיד את צריכה להבין וליישם את המחשבה החיובית הפוטנציאלית שיש לך, ואל תפקפקי לרגע, יש לך. המקור של כולנו הוא טוב וטהור :] כולנו באנו לעולם הזה במטרה נעלה ומבורכת. אז אל תיבהלי אם ייקח קצת זמן, פשוט תצמידי לעצמך דרך חיים חדשה. תודה לאלוהים שנתן לנו אינטיליגנציה ואת האפשרות להמציא את עצמנו כל יום מחדש. אני לא יודע איזה יום היום (-מתי את קוראת את זה), אבל היום, זה היום הראשון בשארית חייך. תחליטי שמעכשיו כל רגע נתון שתיהיי בו תיהיי בשליטה מלאה ועם חיוך גדול. בקיצור, רשמתי יותר מדי, ויש סיכוי שבכלל לא תראי את כל זה :] אבל אני מקווה שכן. ומקווה שתתעודדי, תביני ותיישמי. :] לא בטוח בדיוק מי את, אבל אני אוהב אותך. וכך גם היקום. :] חיים יפים

למעלה