לפייה המתוקה, שנטשה אותנו לכמה ימים

מאיה123

New member
ועוד אחת, פחות קשורה...

את יכולה לצרף אחד מהם בתור ´תמונה´ לכרטיס האישי שלך... אבל זאתי פחות קשורה אליך. היא יותר מלאך.

מאיה123

New member
אם את רוצה עוד פיות

אבל יותר רציניות אז תגידי. ואני מקווה שתבואי ותדברי איתנו על הכל

מאיה...

תודה על כל הפיות והמלאכים... זה ממש יפה מצדך... אבל איך אני בדיוק מצרפת את זה לכרטיס האישי שלי?

מאיה123

New member
תצרי איתי קשר באי סי...

לגבי הכרטיס, את לוחצת על התמונה בכפתור הימני של העכבר. שומרת את התמונה. לוחצת על עדכון כרטיס אישי דרך כרטיס של מישהו אחר ואז כותבת העלת תמונה ופותחת את התמונה מאיפה ששמרת אותה. ואז את לוחצת על ´עדכון פרטים´ או משהו כזה. אם לא הבנת תצרי איתי קשר. גם תצרי איתי קשר אם את רוצה פיות במובן יותר רציני. סליחה שאני כותבת כ"כ פשוט אני ממש ממהרת.

ש ק ד ב ת

New member
פיה מתוקה לפיה מתוקה אחרת

סם בגלל שמאיה צירפה ורציתי להוסיף עוד אחת.. הייתי בכיף מזבירה לך על הכרטיס האישי,אבל כפיש את רואה הכרטיס המלא שלי לא מתיימר להיות מלא. אני בטוחה שמאיוש המתוקה שלנו תסביר בכייף..

מאיה123

New member
אם תרשי לי...

אני אוכל לצרף עוד הרבה פיות אבל זה לא כ"כ קשור לפורום... אם לא הבנתן, מצרפים תמונה ככה: קודם אתן שומרות תמונה שאחר- כך תשימו בכרטיס האישי (איך? לוחצות על התמונה עם הלחצן של העבר הימני ולוחצות על שמירה בשם). נגיד אתן נכנסות לכרטיס האישי שלי ע"י לחיצה על השם שלי לייד הנושא של ההודעה. למעלה משמאל נראה לי כתוב "עדכן כרטיס אישי" או משהו כזה. תלחצו עליו. ואז תצטרכו למלא שם וסיסמה (אם יש). כשאתם נכנסים לכרטיס האישי כתוב למטה משהו אם אתה רוצה תמונה או לא. כשאתם אומרים כן או משהו כזה הוא רושם "העלאת תמונה". תלחצו על "עיון" ואז שם תחפשו את התמונה ששמרתם (תזכרו איפה שמרתם אותה קודם). אחרי שאת מעלה את התמונה יכול להיות קצת בעיות במחשב ותראי תמונה אחרת אבל אל תדאגו- גם אם אתן רואות תמונה אחרת תלחצו על "עדכון פרטים" ותסגרו את החלון שעולה לכם. תכנסו לכרטיס האישי שלכם ע"י לחיצה על השם שלכן שמופיע בפורום לייד הנושא של ההודעה ותבדקו אם יצא. אם שקד תרשה אני אתן לכן ה מ ו ן פיות. רק תבקשו.

למעלה