לפי בקס אינגר

לפי בקס אינגר

איך דוחפים כ``כ הרבה אסאנות בשבוע-לפי הקורסים שלו...מחלקים את זה לימים-כל יום משהו אחר או שעושים את הכל כל יום???(!)

עוד כמה שאלות בנושא

1.מה הקטע של המקלחת אחרי האסאנות? זה חובה? 2.כמה זמן להשאר בכל אסאנה? יש מקסימום? אני מחפש מינימום...כי אין לי יותר מדי זמן...3.האם ללכת לפי הקורסים שבסוף הספר או ללכת מתחלת הספר וכן הלאה תוך כדי זה שאני יחלק את הכל ל300 שבועות כמוהו מה לעשות? 4.עד שיעברו ה300 שבועות האלה יעברו שנים...ככה זה הולך או שהתבלבלתי? 5.שרירים מפריעים ליוגה? אם כן אז באיזה צורה?תודה מראש לעונים המלכים

יוגי בר

New member
פתרון 1

היי לך אז ככה: פשוט ספר מהיכן אתה ונפנה אותך למרכז/מורה יוגה באזור מגוריך. תקבל את כל התשובות לכל השאלות. אחת אחת. בלי מקלחת. בנחת ועל כוס תה. איך זה? בברכה ואהבה יוגי בר

anatina

New member
קודם כל תרגע

יוגע עושים כדי להרגע ולא כדי להילחץ. אתה טוב כמו שאתה, עם או בלי שרירים, ובקצב ההתקדמות שלך. על פניו, נשמע לי שכדאי לך לנסות עוד כמה שיטות יוגה שאולי יתאימו לך יותר מאיינגר.

swamimba

New member
לא חיים רק פעם אחת. צ'יל אאוט, איש.

לא חיים רק פעם אחת. צ'יל אאוט, איש. תיאורית הסאמסארה והקארמה מובילה את תרגול היוגה. ואם ההתקדמות בתרגול תיקח לך שניים שלושה גלגולים בריאים- במקום גלגול אחד מוטרף- אז מה? בשמחות- גלעד.

למעלה