לפי בקשתכם.....

רותמיקה

New member
לפי בקשתכם......./images/Emo94.gif

לפני כמה ימים (נדמה לי אתמול ) ביקשתם ממני לכתוב את הסיפור על"פיטר תעשה לי ילד" אז הנה הוא מוגש לפניכם... אתם בנוער העובד? בוגרת? אם לא תעצרו עכשיו...(בעצם תמשיכו אבל אתם לא ממש תבינו את ההתחלה..) הייתם ביוצרים כחול אדום? אם כן... אז היו מלא הופעות נכון? אז בכל ההופעות אני וחברים שלי היינו צורחים כל מיני דברים מוזרים בסגנון "X תעשה לי ילד" נגיד שהיה את ההופעה של הפוסי של לוסי אז עשינו כזה" עמית (הסולן(שכולו מחורר(דבר יפה בטירוף))) תעשה לי פירסינג" "שיש(הבסיסט) תעשה לי מטבח" וכו.. ושהיינו לפני שבועים בהופעה של מוניקה סקס הייתי עם הרבה חברים שלי מהמחוז(דרום אימפריה) אז היה פתאום שקט ב"אולם" והבאתי אותה בצרחה ענקית של "פיטר תעשה לי ילד" והוא שמע את זה ודיברנו על זה שהוא שמע את זה אחרי ההופעה והוא אמר שהוא מוכן לעשות לי ילד וצחק איתי וכל מיני והוא כתב את זה גם בפורום שלהם... הבנתם? יופי! הוא גם חתם לי על הפלאפון ועל החולצה! וזהו מקווה שנהנתם אם כן אז ... יופי..|מבסוט|

i c y

New member
כמה פעמים שמעתי את הסיפור הזה!../images/Emo42.gif

חבל שלא הייתי שם איתכם...

רותמיקה

New member
אופס..../images/Emo9.gif ../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif

אני צריכה להתחיל להתרגל לכתוב פטריה עם י´ אחת..

yellow cheese

New member
הנוער העובד, עובד ולומד.. ../images/Emo9.gif

אכן, הנוע"ל שולט
(מישהו אמר בשקט בשקט "צופים סאקס?" באמת, לא יפה..מנהלנו האהוב צופיפניק..
) חחח.. והכל התחיל מ"אביבו´ש תעשה לי ילד"..

חי חי..., נכון, אני צופיפניק ואני

גאה בזה..., אבל אין לי שום דבר נגד נוע"ליסטים....

גם אני בצופים וגם אני גאה..ועכשיו..

לסיפור: הייתה בהופעה אנפלאגד בחיפה בפאוזה של מוניקה סקס (כשיצא הדיסק ה"חדש") והם חתמו על דיסקים ופוסטרים אז באתי לפיטר רוט ואני אומרת לו:"אתה יכול לעשות לי הקדשה"?.... אז הוא ענה:"למה לעשות לך הקדשה?...אני יעשה לך ילדים." ומממ יש עוד סיפורים...אבל את אלו אני כבר לא מגלה... :)

רותמיקה

New member
yellow cheese יקר..../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif

עם בכותרת ההודעה שלך התכוונת לצותת משיר ה60´ אז השורה שלך היא לא "הנוער העובד עובד ולומד.." אלא... "הנוער העובד עוד באמת עובד.."(_לדעתי הגירסה השניה יותר יפה) זה פשוט טעות מאוד נפוצה

../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif

מנוקיה סקס נראה לי הלהקה היחידה שההצלחה לא עלתה להם לראש.
לפי הסיפורים שלכם הם ממממממממממש נחמדים!!!!

זה בסדר לא היית צריכה להזדהות :)

עכשיו אנחנו יודעים מי את זה רק לרעתך היהי...

למעלה