לפי דעתי אתם מזה לא צודקים!

ספירושש

New member
לפי דעתי אתם מזה לא צודקים!

לפי דעתי ליואנה מתאים לזכות! כי יש לה פנם מאלפות בול לדוגמנית, פנים כאלה לא רואים כל יום!
למרסדס אולי יש גוף אבל פנים כמו של יואנה היא יכולה להמשיך לחלום עליהם..|פיהוק| בואו נגידי לכם משו..גוף- אפשר לשנות פנים- לא! אבל בכל מיקרה גם יואנה יצאה דוגמנית מזה וגם מרסדס יצאה דוגמנית מזה.. אז זה לא כל כך משנה...

victoria777

New member
פנים כאלה באמת לא רואים כל כיום

יש לה פנים נוראיות לדעתי.

או שאת מקנאה ולא נותנת לעצמך

לראות את זה או שאת ממש לא מבינה.. תראי.. גם בעיני היא לא תמיד הכי יפה.. אבל בחורה מדהימה ביופיה! יש לה ממש יופי קלאסי כזה..

נכון

אבל מה שאנחנו קוראים לו יופי זה בעצם סימטריה של הפנים.. כמה שהן יותר סימטריות כך הבנאדם יחשב יותר יפה.. אם היא היתה אומרת נגיד שזה לא הטעם שלה אז בסדר.. אבל אי אפשר להגיד שהיא לא יפה..

yaya1989

New member
נכון... אבל זה ממש תלוי בטעם שלך...

לדעתי יואנה יוצאת יפה בתמונות פנים... אבל היא עצמה לא יפה

oren456

New member
לא מסכים איתך

הדבר הכי יפה שישי ליואנה זה הפנים,כי גוף אין לה אז הפנים זה פיצוי.

MaYuShKuSh

New member
"פנים נוראיות", מכוערת" תגזימוווווו

מה עשיתם ממנה... כאילו היא איזה כונפה או משו

שלומית16

New member
תראי

יואנה היא מאוד יפה אבל בגלל שהיא כביכול דוגמנית על(כי זה מה שהם חיפשו לא?) אז לדוגמניות על צריכים להיות את כל הנתונים כדי להיות דוגמנית על מן הסתם!!אני אתן לך דוגמא: יואנה לא תוכל לדגמן בגדי ים כי ממש אין לה גוף שמתאים לזה ואין כזה דבר אצל דוגמניות על ,הם צריכות לדגמן הכלללל. אז אל תגידי שזה לא חשוב שאין לה גוף כי זה מאוד חשוב!אם אין לה גוף יפה אז איזה מן דוגמנית על היא?????????

הילוש 700

New member
יואנה היא הכייי יפה מכולן!

יש לה פנים מ-ד-ה-י-מ-ו-ת-! גוף? טעון שיפור אבל מהמם!!! שפתיים... ררר... בכל אופן, היא היא מעלפת שמה....

yaya1989

New member
פחחחח את צוחקת נכון?!?!

גוף טעון שיפור אבל מהמם??!?!?! סורי אבל פיספסתי את החלק המהמם.... את היית רוצה לראות את השטוחה הזאת מדגמנת לויקטוריה סיקרט? כי אני ממש לאאאאאאאא!! את היית רוצה לראות אותה מדגמנת בגדי ים?? כי אני לאאאאאאאאא!!!

a good demon

New member
וואי

יואנה יצאה טוב אבל טיירה נראית כמו פרופסור אקסבייר או משהו כזה. נו, ההוא מאקסמן. אבל למרסדס יש יופי מיוחד ואקזוטי וגוף מהמם, אישיות טובה והליכה טובה. על יואנה ירדו כל הפרקים ופתאום היא זוכה? זה לא פייר.

MaYuShKuSh

New member
לשתיהם הגיע...

שתיהם עבדו קשה בשביל להגיע לשם אבל הבחירה בסופו של דבר הייתה של השופטים והם מבינים קצת יותר ממכם(נראה לי) למרות שג'ניס ראו שהיא הייתה בעד מרסדס אממ יואנה ממש יפה... הגוף שלה לא הכי יפה אבל כמו שהשופטים אמרו שהיא צריכה לעבוד עליו אם היא באמת תעבוד עליו היא תוכל לשנות אותו חוץ מזה יש לה פנים יפות, היא גם עסקה במקצוע הזה ומגיע לה מה שלא אהבתי זה התסרוקת המגעילה הזאת שעשו לה כי לדעתי שיער ארוך היה לה הרבה יותר יפה

למעלה