לפי דעתי בלן המתודה ואלחו ינצחו ב

לפי דעתי בלן המתודה ואלחו ינצחו ב../images/Emo88.gif

מרטיריו הזאת שהלחי שלה דורשת כפה שתמות גם כן אחרי שהיא שלחה את קטה לקבץ נדבות וואי איזה חראית..סליחה על מילותי הלאה יפות פשוט היא
קטנה שמתעללת בילדים! נ.ב:מה היה הקטע הזה עים המעון"קירות לבנים אה???" שחר שחולה על נאצ´ו,נדיה,קטה,סול,ופטו.. אוהבת אותם נצח......נצחים שחר

קארין13

New member
אבל אני יודעת../images/Emo88.gif

המעון קירותהלבנים הוא מעון שמרטיניו היתה בו סגנית מנהלת והיא הרביצה לילדים ואז לקחו אותה לכלא
יש!!!!! ואחרי זה הביאו אותה למעון ומרטינה תגיד לזגו ולכלוך שיבררו עליו והם הולכים לסרנה שתברר ואיש אחד ששומע אותם אומר להם את כל הסיפור ואז הם מספרים את זה לשופטת ובלן מנצחת במשפט!!!!

*Jennifer*

New member
שעת סיפור ../images/Emo63.gif!

צ´מעו סיפור על מרטיריו: לאבא שלי היה יום חופש (בואו נתחיל מזה). חזרתי מהבית-ספר הדלקתי ת´טלוויזיה על ערוץ 6 והתחלתי לראות קטנטנות. פתאום כזה אבא שלי בא והוא ראה את מרטיריו, אז הוא כזה עושה "שיואו, מי זאת המכוערת הזאת?!?!" וזה היה כזהההה מצחיק!
שמרית.

Rotem Lisa

New member
חחחח, גם אמא שלי ראתה

אתי (פעם ראשונה שלה), בגלל שהיא הייתה לחוצה, ולא יכלה להרדם.. ראו שהילדים כזה מפחדים ממרטיריו, אז אמא שלי אומרת - "עם פרצוף כמו שלה גם אני הייתי מפחדת!" :)

casperit

New member
מי שלא רוצה ספוילר|

קראתי תתקצירים... ובלן ואלחו הכן ינצחו אלא מה:) העונה הרביעית תיגמר בסוף טוב... מרטיריו היתה עוזרת מנהלת בקירות לבנים והיא היכתה ילדה אחת... לכלוך וז´גו נדמה לי יגלו וכולם ילכו לדבר איתה.... ומרטיריו תנהל אותם... אבל הם יצליחו לצאת והילדה תעיד... והם ינצחו:) יעלי הקטנטנה והווסטית

נוו.. ברור!

בסוף הפרק שהיה ביום חמישי, לכלוך חיפש משהו ש"ימחץ" את מרטיריו במשפט, ואז מרטינה אמרה שלה יש משהו. "קירות לבנים" וכך הסתיים לו הפרק... הממ.. מרטיריו לא היכתה ילדה אחת. היא היכתה את כל הילדים. ואיך מרטינה יודעת על זה? לדעתי, זה בגלל שהיא הייתה במעון "קירות לבנים", אחרי הכל, היא הגיע לפינת אור אחרי שהמעון הקודם שלה נסגר, ומעון "קירות לבנים" באמת נסגר.. מסכנה מרטינה.. מרטיריו הכתה אותה. נראה לי... אני מחכה כבר לפרק של מחר!! והיום החברה הכי טובה שלי חוזרת מצרפת.. היא הייתה בחופשת סקי של שבוע, והיא כבר נחתה, לפי השעה. כשהיא מגיעה לבית שלה.. טוב, לא חשוב.
גוני

מצטערת להודיע לך גוני יקירתי

ממצב נשמה? מתגעגעים אלי בפורום הארי פוטר?
קיצקץ, בשבוע שעבר אז היה פרק, שמרטריו היתה בחדר שלה והיא דיברה אל עצמה והיא אמרה כזה "אסור שאף אחד ידע על זה" כאילו היא דיברה על המעון וגם כשחואן משהו גנב את התכשיטים אז היה כתוב על אחד מהם "קירות לבנים" ומרטינה שמעה את מרטריו מדברת על המעון הזה..... וגם למרטריו יש כל הזמן פלאשים של זה.....! קיצר אז לכלוך יספרו לסרנה על זה ואז איזה מישהו שם ישמע על זה ויספר להם את הסיפור של המעון הזה, והם יגלו שזה מעון שמרטריו עבדה בוא ואז הם יביאו את המידע הזה לעורך דין של בלן והם יזמינו את אחד הבנות שהיו במעון הזה לעדות והיא תעיד נגד מרטריו ואז בלן תנצח והם יעזבווווווו!!!! האפי אנדינג! TaLi

למעלה