לפי דעתי זו הולכת להיות הפרשה הבאה

gils33

New member
לפי דעתי זו הולכת להיות הפרשה הבאה

קיבלתי היום במייל תמונות של מרדים מבהי"ח קפלן שהיה מרדים נשים,מנשק אותן,מצלם אותן בעירום ומקיים איתן יחסי מין. אם היה אפשר היית מעלה את התמונות אבל זה פשט פורנוגרפיה. עד לאן נגיע???

smailie

New member
בדיוק איפה שהיה הצוות, המנהל והמפקחים

כשילדים עברו התעללויות במוסדות אחרים. קימטו את המצח במשרד והגיעו לכל - מיני החלטות חשובות.

schlomitsmile

Member
מנהל
יש עוד כמה עוולות בעולם מלבד התעללות בילדים במוסדות. בלי להפחית בחומרת העוול הנורא הזה. אבל כשכל פעם שמישהו מדבר על עוול שנעשה, אתה שואל "ומה עם התעללות במוסדות?" זה יוצר הרגשה כאילו רק מזה אכפת לך. ואם לא אכפת לך מסובלים אחרים, מה אתה מלין על התעלמות מסבלם הנורא של אותם ילדים?

smailie

New member
דווקא כן אכפת לי

המשותף לכולם זה סימפטום של אותה אדישוּתשל הרשויות, במקרים רבים. ההבדל הוא, שהנשים במקרה שכאן בוודאי יפוצו ולא ייזרקו לכלבים ואני בהחלט בעד, אם יתברר שהפרשה אכן נכונה. לילדים שחוו התעללות ותוייגו אחרי שנפלו בין הכיסאות אין מי שידאג. וזה לא שנושא אחד צריך לבוא על חשבון השני.

schlomitsmile

Member
מנהל
נכון, נושא אחד לא צריך לבוא על חשבון השני אז כשמדברים על נשים שהורדמו ונאנסו, או על כל עוול אחר, הבה ניתן מקום רק לזה ולא נכניס נושאים אחרים, חשובים לא פחות.

gils33

New member
מסכים בהחלט../images/Emo45.gif

זה אחד הדברים שגורמים לך לתהות למה?

gils33

New member
זהו שזה דיי

מוזר - הוא לבד בחדר ומרדים אותה.

gils33

New member
או קי מתנצל אם פגעתי במישהו

התמונה הורדה חשבתי שתרצו להבין מה הכוונה

schlomitsmile

Member
מנהל
מי שהעביר לך את התמונות הוא שותף לפשע בעיניי, בהנחה שלא קיבל את אישורן של המצולמות. לא די שנאנסו, מישהו עוד מרשה לעצמו להפיץ את התמונות האלה ברשת?? סוג של אונס קבוצתי.

smailie

New member
גם לי ברור שמי שהפיץ את המייל עם התמונות

רצה שהחבר'ה יצפו בו וישתעשעו. הוא הרי לא עשה זאת מתוך אזרחות טובה להביא את הדברים לידיעת הציבור או להזהיר מפני המתרחש.

elotan

Member
אם זה מה שאני חושב שזה אז:

1. זה מאוד ישן 2. זה לא מישראל 3. כנראה שזה בכלל מאיזה סרט או משהוא יש נטיה לקחת כל מיני מקרים מסרטים / טלויזיה ולהציג את זה כאילו זה אמיתי (בעיקר תאונות דרכים)

gils33

New member
אני מאד שמח שזה לא אמיתי

ולקוח מסרט ולא מישראל - זו תהיה נחמה לא קטנה

smailie

New member
הכי הגיוני שזה לא אמיתי

אם היה קורה דבר כזה או אם היה נחקר חשד, כבר היינו שומעים על זה במהדורות החדשות במשך היום. אני לא שמעתי על זה כלום עד עכשיו.

gils33

New member
כן ת'אמת גם אני

לא הייתי סגור שזה אמיתי או ישן או מסרט. אבל זה מלחיץ - תודו

smailie

New member
חכה. לא בטוח שהצילום נלקח דווקא מתוך סרט

אבל בכל אופן, לא משהו שקרה בתוך בי"ח "קפלן" (מעניין מאוד למי יש דמיון פרוע עד כדי כך ומה הבדיחה שבגללה נבחר "קפלן" דווקא...).

gils33

New member
טוב - זה בדוק כבר

זה ממש לא אמיתי מייל שמסתובב ברשת כמעט שנה חלק מסרט פורנוגרפי סוטה במיוחד.

elotan

Member
עכשיו, כשכולם רגועים ויודעים שזה רק פורנו -

שלח, שלח ת'תמונות.

למעלה