לפי דעתי עב"מים..

לפי דעתי עב"מים..

זה דבר הזוי! הרי אף אחד ממכם לא ראה את זה בעניים, הלא כן?! למרות הכל זה נושא שמעניין אותי, אז אם יש לכם סרטונים באיכות נורמלית ולא סרטונים של 3 נקודות זוהרות רצות על המסך אנא ממכם תשאירו לי..וכמה שיותר יותר טוב. תודה מראש.

לא אבל..

נשמתי, הרגשתי, הייתי איתו בקשר כלשהו..משהו!
זה דבר שאין לו הוכחות חותכות, או לפחות לא ראיתי אף פעם... כמו שאמא לימדה אותי- אל תאמין למה שלא ראית בעניים?

הייי אני חדשה בפורום הזה

אני מאוד מתעניינת בכל נושא החוצונים ויצורים לא מכאן.... קוראים לי קרן ואני בת 15 אני מקווה שאני אשתלב בפורום.. יש לי מידע על איזור 51 בעברית הנה, אני שולחת את האתר: http://www.geocities.com/zambora2002/area51.html

כריסטין

New member
דניאל צודק! די עם ההשמצות האלו ...

בפורום כל שני וחמישי נכנס לכאן מישהו ועושה מכל עניין העב"מים צחוק , כאן זה פורום רציני ונושא רציני ! עב"מים וחייזרים קיימים מאז ומתמיד ולכל הסקפטים למינהם אני לא מבינה מה כל העניין שלכם להכנס למקום של מאמינים ולצאת נגדנו , תפתחו לכם פורום "סקפטי"
וזהו

נכון מאוד!

אל תזלזלו בדברים רק כי אתם לא מאמינים. ואם אתם רוצים לראות תצלומים או ללמוד עוד משהו על חוצנים, תבקשו את זה בדרך אחרת! אם באתם לזלזל אז אל תתרחו! וסתם לידיעתך, אנשים כן ראו חייזרים! יש אנשים שראו אותם והם לא משקרים!

AmiT עמית

New member
הוא כולה נתן את דעתו

הוא יודע שזה פורום רציני והוא רק רוצה להביע את דעתו מה אתם מתנפלים עליו כי אנשים לא מאמינים במה שאתם מאמינים...... אני לא אומר שאני לא מאמין .....אבל אני לא שולל את האפשרות שחייזרים קיימים.... ומאיפה את יודעת אם הם משקרים או לא אה?

כריסטין

New member
היא מתכוונת לעב"מים וצילומי וידיאו

מרחבי העולם יכולים להוכיח לך את זה בדוק באתר הישראלי לחקר עב"מים . בכל אופן זה לא לעניין שכל אחד שפתאום כנס לפורום קופץ בראש והופך את הקהילה כאן לחבורה של תמהונים זה גם מצד אחד פוגע .

יווו...אתה ממש

רעים!! ולא הבנתם אותי נכון! לא באתי לתקוף אתכם אז אל תשתוללו בבקשה... אמרתי שזה נושא שמעניין אותי ואני רוצה לדעת עליו. בנתיים זה נראה לי די הזוי- אולי בהמשך אני אחשוב אחרת? אם הייתם נותנים לי חומרים לעבור עליהם כבר הייתי מתחיל בדרכי ואולי משנה את דעתי... בכל מקרה סליחה אם פגעתי במישהו לא באתי להוציא לכם שם של טמבלים או משהו, חס וגת!
ואל תדאגו אני חייזר ידידותי!

AmiT עמית

New member
מזה יכולים להוכיח בדוק

אני רוצה שיוכיחו לי בדוק. אני רק לא פוסל את האפשרות....

J U B

New member
איך זה יכול להיות פורום רציני בלי

סקפטים? מה זה מאמינים? הפכתם את זה לדת? זה עלוב

למעלה