לפי דעתי....תתביישו!!!

November Dew

New member
לפי דעתי....תתביישו!!!

אז ככה... שני דברים בפי על מה שקורה פה... 1. טיילתי לי ברחבי דפי ההסטוריה הלא כ"כ עתיקה של הפורום ושמתי לב שאנשים פה מתחזים לאנשים אחרים וכותבים בשמם הודעות. אני רוצה להודיע לכל בעלי ההומור המעוות שזה ממש לא משעשע אז אולי תמצאו חיים ותעשו משהו אחר???? עוד לא יצא לי לראות משהו יותר ילדותי מזה 2. עברתי לי ליד שבט הצופים של אריאל וראיתי שנמצאת שם סוכה דיי גדולה וממש נחמדה שלא עשתה רע לאף אחד במהלך קיום חייה הקצר!!! אחרי יומיים עברתי שוב והיא הייתה על הרצפה כשמונחים עלייה מחסומי דרכים שיומיים קודם היו על הכביש. מי שעשה את זה, אני מניח שיודע שזה הוא רק תדע שאתה צריך להתבייש כי לפי מה שראיתי הסוכה הזו דורשת הרבה זמן הכנה ועבודה, אנשים עבדו קשה בשבילה ואתה באת והרסת אין לך סיבה לגאווה אלא פשוט סיבה למחשבה ולבושה!!!!

Dante Alighieri

New member
...

my, my... aren´t we talking too much...? people with big mouths´ tend to find themselves in the bottom of the river with shoes maid of stone... i would loose the attitude... go with God, my son... for, from what i hear, he´s the only one that can save you...

November Dew

New member
and....

i just say what i think about what´s going on in here and that i don´t like it. people can do whatever they want with this MSG i don´t care what they think - but why the hell the destroy things that took a long time to build - you know what i mean don´t you? you´ve been there!!! i get angry when i see this!

Dante Alighieri

New member
tsk tsk tsk...

ignorance is a blessing for those how can not see the truth... open your eyes, witness the power that surounds you. perhaps redemption is near...

למעלה