לפי דעתי...

לפי דעתי...

אנשים שכמותכם מוציאים לרוחות רפאים שם רע! רוח רפאים היא בסך הכל נשמה עם עניינים בלתי פתורים בעולם הזה, ולכן היא איננה מסוגלת לעבור לעולם הבא. לא כל רוחות הרפאים הן רעות ורוצות לגרום לכם נזק! לא כל בית רדוף רוחות גורם לכל מי שגר בו למות באופן מחריד! להיפך: יש רוחות רפאים שמגנות על הבתים אותם הם רודפות ומסייעות לאנשים הגרים בהם (למשל מזהירות אותם אם הרצפה רופפת ודברים כאלו). לא יפה מצידכם להשמיץ.

ענינים בלתי פתורים חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

יש מישהו שייחב להם כסף אז הם באים לסגור עיניין
ועכשיו ברצינות אני חושב שאת צודקת

scooby4

New member
2 משפטים:

1. חלקם... 2. עניינים בלתי פתורים = לרצוח אנשים, להפחיד אותם...קיצר, לנקום בהם...

לא...

אתה לא חושב שהגישה שלך אממ... פרנואידית במקצת? אם לרוחות האלו לא היו נטיות רצחניות ונקמניות בחייהם, איזו סיבה יש להם לרצוח ולנקום לאחר מותם? Death dose that to people?

scooby4

New member
תסתכלי!

הם נוקמים אם מישהו רצח אותם! ואם הם מתו בטבעיות, או שהם נתקעים בעולם הזה ועוזרים לאנשים, או שהם עושים כיף ומפחידים אנשים רעים, או טובים, אולי גם ככה הם היו כשהם היו בני אדם...או...שהם מתקדמים לעולם הבא!

scooby4

New member
תסתכלי!

הרוחות נוקמות אם מישהו הרג אותם! אם הם מתו בטבעיות, אז הם לא נוקמים, או שהם נתקעים בעולם הזה ומפחידים רעים, או טובים, תלוי על ההתנהגות שלהם, או...שהם מתקדמים לעולם הבא!

Idan91

New member
שועשעתי מכם...

תראו.. אתם לא יכולים לדעת בוודאות למה בדיוק יש רוחות ומה תפקידן... הצחיקו אותי קביעת העובדות והנחישות שלכם...

Mooa-Numi

New member
מסכימה...

רוחות לא תמיד רצחניות... מניסיון
אבל מצד שני, ביום שכתבתי את ההודעה על עצמי פה, לא יכולתי לשן בלילה... למשל-יש יל מאוורר על התקרה בחדר, ופתאום באמצע הלילה הוא הפסיק לעבוד! לא כאילו המנוע עצר, אלא פשוט קפא באוויר! קריפי, הא? אז למה אני מספרת לכם את זה?!

SilverPearl

New member
לדעתי....

לדעתי רוב רוחות הרפאים (או במילה יותר מוצלחת- נשמות) שנמצאות פה, נמצאות פה לא בשביל להרע לאנשים אלא לעזור ולשמור. חלקן אפילו נמצאות פה גם סתם בלי סיבה.... אני יודעת שלא כולן עושות רע ונקמניות כמו שמספרים באגדות כי עובדה שהנשמה שנמצאת לידי כל יום רוב היום היא נשמה טובה, נשמה של סבא שלי שנפטר
הוא היה גר בקצה השני של הארץ, והייתי רואה אותו פעם בשנה. עכשיו הוא איתי תמיד. מתי שאני או הוא רק רוצים! אז הפרצוף הזה:
היה מיותר נכון? ומה שמספרים פה אלה אגדות אורבניות, כאלה שאמורות להיות מפחידות! אז ברור שמן הסתם יספרו על נמות שפה כדי להזיק! טיפה מחשבה... זה כ"כ קשה??! -סיוון-

למעלה