לפי דעתי..

צגאי

New member
לפי דעתי..

אלי ז'ינו צריךך לעשות את הכרטיסים על 15 שקל מבוגרים וילדים עד גיל 12 בחינםם כי צריך שיבוא הרבה קהל לעודד את הקבוצה כבר בשלבים המוקדמיםם .!!!כי בלי קהל אי אפשרב לשחקק וגם היום נגד אשקלוןן היה ריק שער חמש היה רק חצי שער 2 היה סגור והאוהדים לא שרו אני מבין שהאוהדים לא רוצים לבוא בגלל אלי ז'ינו אבל צרחיך גם להבין שקבוצה אין בלי אוהדים וצריך לבוא ולעודד וגם בקשר למחירי הכרטיסים יש אנשים שאין להם צספפיק כסף לכול שבוע לקנות כרטיס אז בגלל זה צריך להוריד מחירים אני מבקש מכול הפורום לעשות מאמצים להגיע למשחקים של הפועל לא חייב לכולם אבל לפחות להגיע לקצת ולהביא חברים כדי שיידחפו את הקוצה ובעזרת האוהדים הקבוצה תגיעה להישגים נהים וטובים ..~!!

אתה צריך להבין שזה גביע הטוטו

ולא הליגה. המשחקים לא משקפים כלום לגבי הקבוצה במיוחד בשלב כזה מוקדם של העונה

צגאי

New member
רגע אז מה אתה רוצה להגיד לי

שלאוהדים אכפת רק אם זה ליגה או שרק אם הם מנצחים ??? קבוצה צריך לעודדד בכול מצב גם אם מפסידים מנצתחים גביע הטוטו גביע מדינה או ליגה לא חשוב מתיי ..!!!!!! כול עוד אתה אוהד של הפועל ויש לך איך להגיע אז אתה צריך להגיעע לא חייב להגיע אבל אם אתה אוהד אמיתי אז אתה צריך להגיע..!

HBSFC1

New member
נכון, אבל ..

המצב בין הקהל לבין יו"ר הקבוצה מחריף ממשחק למשחק. היו"ר נזכר מאוחר מידיי להחזיר את הקהל למגרשים, כשמצד אחד הוא דואג להפחית את מחירי הכרטיסים, אבל מצד שני הוא קצת שוכח שהקהל רוצה לראות יכולת. ז'ינו קיצץ את תקציב הקבוצה משנה שעברה, ולצערנו הרב אנחנו גם נבחין זאת. הפועל ב"ש בעונת 2006/07 קבוצה מאוד אנמית, ואישית אני מתקשה להאמין שהיא תצליח להיות בתמונת העלייה עם הסגל הנוכחי כולל שלושת הזרים.

zuli4

New member
זה לא האוהדים צריכים להבין..

זה אלי ז'ינו הח-ר-א המהלך הזה צריך להבין שהוא לא מתאים ליו"ר הקבוצה.. הוא צריך לעבוד כנהג משאית זבל, כי הוא אוסף את כל הזבל מכל הקבוצות...

למעלה