לפי דעתכם ,איזה רשת הכי טובה??

peretzy

New member
לפי דעתכם ,איזה רשת הכי טובה??

תענו לי! איזה רשת לפי דעתכם הכי משתלמת, הכי יעילה ,והכי עם הרבה קליטה? זה חשוב אז תענו!

הנשוי

New member
סלקום........

יש לי מכשירים של סלקום אורנג´ ופלאפון ולדעתי אורנג´ היקרים ביותר והכי פחות טובים בנושא הקליטה ואכות השמיעה היתרון היחיד שלהם זה כל מיני צעצועים עבור ילדים ובני נוער כגון רדיו וכו´ פלאפון כיום הכי זולים אכות שמיעה וקליטה טובה המכשירים שלהם לא חזקים ונהרסים מכל טיפת מים או נפילה סלקום לדעתי הטובים ביותר מכשירי הנוקיה עמידים ביותר נוחים ובעלי קליטה מעולה לגבי מחיר זה תמיד תלוי בעסקה שאתה לוקח

rroo

New member
חחחחח איזה צחוק

סלקום בכי זולה??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ויש לה קליטה הכי טובה חחחחחחחחחחחחחחח הצחקתה אותי סלקום הדבר הכי חרא שיכול לקרות לאנושות פשוט זבל הכל מבחינת מחירים הם ממש יקרים הזמן אויר שלהם יותר מידי יקר הקליטה שלהם גרועה פשוט על הפנים ואחד הסיבות שהם עוברים לGSM ובכלל TDMA נמחקת מהעולם עם השנים...

Nightr

New member
שוב התחלנו

אז לגבי זולה.. מה שקובע זה באיזו רשת נמצאים רוב האנשים איתם אתה מדבר. לגבי קליטה, יש לי מכשיר גם באורנג´ וגם בסלקום אז בחוץ הכל נשמע אותו הדבר בד"כ אבל כשנכנסים הביתה ברוב המקרים מאוד קשה לדבר עם האורנג´ בזמן שלא ממש נתקלתי בבעיה ברוב המקומות עם הסלקום. ו- RROO תבדוק למה אתה כל כך מרוצה מהקליטה באורנג´ יכול להיות שרוב השיחות שלך מתבצעות ממש קרוב לאיזה אתר שלהם?

rroo

New member
לא ההפך

בקשר לזה שנכנסים לבתים אז נכון אן קליטה בכלל ודווקא אני נמצא במקום שצריך להקים שם אנטנה אבל אורנג בכללי מאוד טובים מבחינת שירות מכשירים טיפול ובכלל הכל בכללי ויחסית הקליטה שלהם דיי טובה כמטע אן שום בעיות ותזכור שהם יחסית חדשים והם עדיין לא סיימו לפרוס רשת מקיפה של אנטנות בכל האזורים בארץ ועדיין שומעים טוב בניגוד לסלקום שהכל שם חרא אולי שיכנסו לGSM אז אולי יהיה נחמד...

פלסטיק

New member
מעניין איפה אתה חי, בטח לא בישראל

בוא אני אתן לך רשימת מקומות בהם אין קליטה במקום מאוד צדדי ולא ראשי, כביש חיפה תל אביב למשל (כביש 2) יקנעם ליד הארובות של חדרה לכוון דרום קיסריה מחלף ינאי הירידה אחרי הסיבוב מכוון תחנת חבצלת עד מחלף נתניה צומת גלילות כל האתרים האלה לא מהתרשמות אישית אלא משיחה עם נציג אורנג´ שאומר שבאמת אם יש שם קליטה היא מקרית. דרך אגב לחלק גדול מהמקומות שציינתי נציגי אורנג´ אמרו שזה ידוע לחברה ובינתיים אין להם שום תוכניות לשפר את זה. אם אתה רוצה אנחנו יכולים לדבר על עוד כבישים צדדיים כמו ירושלים תל אביב לבחירתך כביש 1 או 443 .443 שלושת רבעי כביש אין קליטה טוטאלית, אפילו לא לסרוגין (מבית חורון ועד מודיעין) כביש 1 אני לא צריך לפרט יש מספיק כאלה שסובלים מזה. אני פה מדבר על איזור מלא ללא קליטה, ניתוקי שיחות חוץ מזה יש למכביר אני נוסע הרבה אז אם תרצה אני יכול להמשיך לפרט לך את מפט הקליטה אבל אני מציע שתשים לב לפרט הבא: החברה היחידה שנותנת ללקוח מפת אזורי קליטה היא פלאפון. אורנג´ יתנו לך מידע על קליטה רק אם תתן להם כתובת ספציפית. אם אורנג´ וסלקום לא מפרסמים ופלאפון כן מה זה אומר לך?

uvnatan

New member
פלפון הכי זולים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למרות שיש לי אורנג וסלקום (שניהם נוקיה)בשניהם הקליטה טובה סלקום הכי יקרים,פלפון היו יקרים יותר מאורנג עד המבצע האחרון שלהם!

Nightr

New member
כמו שאמרתי שוב התחלנו..

אין דבר כזה יותר זול רק אם אתה אולי מסתכל על דקת זמן אוויר בתכנית ספציפית וזה שגוי כי גם אם לדוגמא בפאלאפון אתה משלם 20 אגורות לדקה אז אם כל האנשים שאיתם אתה מדבר מנויים באורנג´ אז באמת שיהיה לך לבריאות עם הזול של פלאפון למה כל שיחה אתה משלם גם זמן אוויר אורנג´ יכול להיות שלך אישית זה יותר זול ולא בגלל עלות זמן האוויר כי אם משום שרוב מכריך בעלי מכשיר בחברת פלאפון.

Nightr

New member
לא הבנתי../images/Emo5.gif

מה כל כך טוב אם אין קליטה בכל מקום כולל בתוך הבתים ודרכים ראשיות. כפי שצינתי יש לי גם סלקום וגם אורנג´ ואני יכול לאמר לך שאין לי בעיה להשאיר את האורנג´ סגור בבית ולקחת איתי רק את הסלקום כי פשוט אי אפשר לסמוך על האורנג´ אם כל הכבוד לטכנולוגיה עדיף כבר סלקום פלאפון ואולי אפילו מירס מאורנג´. ובקשר לפריסה של אורנג´ אם הם לא סיימו את הפריסה אז באמת זו קצת בעיה או שהם נותנים כיסוי בכל מקום או שלא. עבר מספיק זמן מאז שהרשת שלהם הוקמה.

פלסטיק

New member
זה תלוי בשימוש שלך

הקליטה באופן כללי הטובה ביותר בפלאפון אבל זה תלוי ספציפית באיזור בו אתה נמצא. איכות הקול גם הסבירה ביותר שם. לאורנג´ יש יתרון גדול אם אתה רוצה לנסוע לחו"ל, אין טכסים גדולים בנתב"ג. לגבי הכי משתלמת, לכל רשת יש את העסקאות שלה אז צריך לדעת מה השימושים שלך (זמן אויר שלך, לאיפה אתה בעיקר מתקשר, גלישה סלולרית וכו´) כדי לדעת מה הטוב ביותר מבחינתך. הכי יעילה? תגדיר יעילות בהקשר הזה. אז אולי אפשר יהיה לענות

דג זהב 1

New member
שקוף פלאפון היא הרשת הטובה ביותר

אין לאף אחד פורטל אינטרנט.שתי תאים סלולרים לגבוי באזור ללא קליטה

למעלה