הרבה דברים, הכי הכי כסף.בחיים
בכסף קונים אפילו חיים ובריאות כמובן שעד גבול מסוים!!הרבה דברים, הכי הכי כסף.
הכל מתנהל לפני כמות הכסף בארנק.
פורום חורזים וכותבים (למעשה הקומונה).הדברים הכי חשובים בחיים
בכל בדיחה יש פיסת אמת.פורום חורזים וכותבים (למעשה הקומונה).
זרה לא תבין זאת.לא!
לא בשלך.
אין כסף,אין בריאות.מממ... כסף? לא יועיל אם הבריאות לא תקינה. עוד לא שמענו על אדם שנקבר עם כספו וגם אם כן, מה יעשה בו?
פורום או קומונה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כנראה שיש מי שכל חייו הם אכן בפורום. אויש.
אז מה כן? בריאות ושמחת חיים.
ואכן נאמר ש"נפש בריאה בגוף בריא" ונפש בריאה היא נפש שמחה.
אז היו 3 אנשים שמלאך בישר להם על כך שבונה עולם החליט לצ'פר אותם וכל אחד מהם רשאי לבחור מה הוא יקבל.
הראשון אמר ללא היסוס: "10 מיליון ש"ח". וקיבל.
השני שלף "מיליארד ש"ח". לא פחות. וקיבל.
השלישי חשב רגע ואמר: "אני רוצה שבארנק שלי יהיה לי תמיד סכום הכסף שיהיה נחוץ לי ברגע שאוציאו מהכיס".
נו יופי. אז שלא ילמד, לא יעשה כסף ויישאר בריא...אין כסף,אין בריאות.
אדם לומד עושה כסף, ועל הדרך הורס את הבריאות, הכסף שעשה עוזר לשפר לו את מצב הבריאותי.
נו יופי, אדם בריא נדרס למוות, מה עזר לו הבריאות? אפרופו ניתן להכניס לקבר יהודי חפצים, ראתי הכניסו שיניים תותבות, שום.נו יופי. אז שלא ילמד, לא יעשה כסף ויישאר בריא...
ואני רק אזכיר לך, שלמלך חוסיין לא חדר משאב הכסף, אבל כשהוא לקה בסרטן לא עלינו,,, זה אולי האריך לו את החיים בקצת וזה אולי (רק אולי) שיפר לו במעט את איכות החיים, אבל זה לא ממש ממש הועיל.
בסדר. זה נכון גם אם נופל עליו טיל מבית מזבאללה. אז? אבל כל עוד הוא חי, שיחיה שמח ובריא. לזה התכוונתי.נו יופי, אדם בריא נדרס למוות, מה עזר לו הבריאות? אפרופו ניתן להכניס לקבר יהודי חפצים, ראתי הכניסו שיניים תותבות, שום.
הכסף בהחלט יכול לסייע לפתור בעיות רפואיות ואת השלכותיהן. אבל הוא מוגבל בכוחו (גם?) בעניין הזה. יש לצערנו מקרים בהם הבריאות תנהל את חיי האדם כפי שהיא מוצאת לנכון, בין אם עשיר הינו או עני, מבלי שלכספו תהיה כל אפשרות להשפיע על מצבו הבריאותי. הכל לפי המקרה הספציפי.אין כסף,אין בריאות.
אדם לומד עושה כסף, ועל הדרך הורס את הבריאות, הכסף שעשה עוזר לשפר לו את מצב הבריאותי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.